Arvia
Active User
- Reaction score
- 11
Witam, nikt na tym forum mnie nie zna, jednak to nie zabrania mi napisa? tematu w tym dziale xD Chcia?bym si? pochwali? moimi pierwszymi layoutami, nie wysz?y mi jakie? pi?kne ale my?l?, ?e nie s? a? takie z?e xD Layout nr. 1 mog? komu? zakodowa? ( za drobn? op?at? ) ew. przerobi? a layout nr. 2 Mog? odsprzeda? ( nie lubi? dawa? za darmo ). No dobra, jak b?de mia? co? nowego to na pewno tutaj wstawi?.
Layout nr. 1 :
M?j pierwszy layout w ?yciu
Layout nr. 2 :
Ramka z tekstem mi nie wysz?a niestety, nie mia?em pomys?u co tam da? ale my?l?, ?e jest nie najgorzej Jest to m?j 2 layout w ?yciu wi?c prosz? o wyrozumia?o??
Layout nr. 3 :
Mi si? nawet podoba, jednak nie mia?em za bardzo pomys??w na efekty dlatego postanowi?em, ?e nie warto jako? pi?knie doka?cza? tego layouta ( to takie ?wiczenia przed snem xD ) wi?c po prostu nie dodawa?em za du?o efekt?w
Layout nr. 4 :
Tutaj layout robiony na zam?wienie, mi si? podoba
Layout nr. 5 :
Ten layout stara?em si? zrobi? najlepiej jak umiem, jednak niestety te? robi?em go przed snem, nie mia?em ju? si?y poprawia? menu wi?c zostawi?em takie.
PS. Mikisz to jestem ja, jednak nick by? ju? zaj?ty wi?c da?em inny.
Pozdrawiam, Mikisz.
Layout nr. 1 :
M?j pierwszy layout w ?yciu
Layout nr. 2 :
Ramka z tekstem mi nie wysz?a niestety, nie mia?em pomys?u co tam da? ale my?l?, ?e jest nie najgorzej Jest to m?j 2 layout w ?yciu wi?c prosz? o wyrozumia?o??
Layout nr. 3 :
Mi si? nawet podoba, jednak nie mia?em za bardzo pomys??w na efekty dlatego postanowi?em, ?e nie warto jako? pi?knie doka?cza? tego layouta ( to takie ?wiczenia przed snem xD ) wi?c po prostu nie dodawa?em za du?o efekt?w
Layout nr. 4 :
Tutaj layout robiony na zam?wienie, mi si? podoba
Layout nr. 5 :
Ten layout stara?em si? zrobi? najlepiej jak umiem, jednak niestety te? robi?em go przed snem, nie mia?em ju? si?y poprawia? menu wi?c zostawi?em takie.
PS. Mikisz to jestem ja, jednak nick by? ju? zaj?ty wi?c da?em inny.
Pozdrawiam, Mikisz.