What's new

Arvia Layout's

Status
Not open for further replies.

Arvia

Active User
Reaction score
11
Witam, nikt na tym forum mnie nie zna, jednak to nie zabrania mi napisa? tematu w tym dziale xD Chcia?bym si? pochwali? moimi pierwszymi layoutami, nie wysz?y mi jakie? pi?kne ale my?l?, ?e nie s? a? takie z?e xD Layout nr. 1 mog? komu? zakodowa? ( za drobn? op?at? ) ew. przerobi? a layout nr. 2 Mog? odsprzeda? ( nie lubi? dawa? za darmo ;) ). No dobra, jak b?de mia? co? nowego to na pewno tutaj wstawi?.
Layout nr. 1 :
fb39aae9.png

M?j pierwszy layout w ?yciu :)
Layout nr. 2 :
a7c99752.png

Ramka z tekstem mi nie wysz?a niestety, nie mia?em pomys?u co tam da? ale my?l?, ?e jest nie najgorzej :p Jest to m?j 2 layout w ?yciu wi?c prosz? o wyrozumia?o??
Layout nr. 3 :
2ec9fb75.png

Mi si? nawet podoba, jednak nie mia?em za bardzo pomys??w na efekty dlatego postanowi?em, ?e nie warto jako? pi?knie doka?cza? tego layouta ( to takie ?wiczenia przed snem xD ) wi?c po prostu nie dodawa?em za du?o efekt?w :)
Layout nr. 4 :
564bfd8b.png

Tutaj layout robiony na zam?wienie, mi si? podoba :)
Layout nr. 5 :
e0fac2eb.png

Ten layout stara?em si? zrobi? najlepiej jak umiem, jednak niestety te? robi?em go przed snem, nie mia?em ju? si?y poprawia? menu wi?c zostawi?em takie.

PS. Mikisz to jestem ja, jednak nick by? ju? zaj?ty wi?c da?em inny.

Pozdrawiam, Mikisz.

Taikken

Active User
Reaction score
2
Odp: Arvia Layout's

Layout nawet dobre. Szczeg??owe, kolory bardzo ?adnie dobrane. Wszystko ?adnie wygl?da. Poczytaj jeszcze par? tutoriali, a b?dziesz dobry.

Arvia

Active User
Reaction score
11

Kolejny layout ;)

2ec9fb75.png

Oceniajcie, b?agam :F

PrO GrAcZ

Active User
Reaction score
7

Layouty ?adne jak na 1raz ;) Jestem pod wielkim wra?eniem ;) Powiniene? robi? Layouty na zam?wienie, na pewno by? wyszed? na +
A ile gdzie? tak robisz ?rednio layout?

rtoip

Active User
Reaction score
12

Wizualnie ?wietnie, lecz po chwili wida? kilka niedoci?gni??:
  • Przyciski za du?e (mi nie pasuj?)
  • Login, Password oraz te okienka do wpisywania w lewo, by nie dotyka?y prawego brzegu
  • Przyciemnienie tej g??wnej tre?ci by tekst by? lepiej widoczny, mo?e te? zmiana koloru tekstu na ja?niejszy
  • Gdyby? podni?s? ca?a stron? prawie do napisu Demon OTS by?oby lepiej
  • Spr?buj podnie?? ten login na lewo od loga, ?eby by? na tym ciemnym tle
  • Tekst w tre?ci nie powinien dotyka? ramki
  • Obrazki na przyciskach powtarzaj? si?

Arvia

Active User
Reaction score
11

@pRo gRacZ
R??nie, layout nr. 1 robi?em godzink?, layout nr. 2 Robi?em przez 2,5 h xd Layout nr. 3 to te? jaka? godzinka :)

@rtoip

* Przyciski za du?e (mi nie pasuj?) - Fakt, za du?e ;/

* Login, Password oraz te okienka do wpisywania w lewo, by nie dotyka?y prawego brzegu - Wg. mnie jest dobrze :F

* Przyciemnienie tej g??wnej tre?ci by tekst by? lepiej widoczny, mo?e te? zmiana koloru tekstu na ja?niejszy - Wida? dobrze tekst przecie? ;)

* Gdyby? podni?s? ca?a stron? prawie do napisu Demon OTS by?oby lepiej - Tam chcia?em zrobi? miejsce na jakie? logo czy co?, ale jako? mi si? nie chcia?o doka?cza?.

* Spr?buj podnie?? ten login na lewo od loga, ?eby by? na tym ciemnym tle - ?? Nie kumam xD

* Tekst w tre?ci nie powinien dotyka? ramki - Nom, kolejny m?j b??d ;/

* Obrazki na przyciskach powtarzaj? si? - Zawsze si? powtarzaj?, na ka?dej stronie xD Dziwnie by wygl?da?o gdyby wsz?dzie by? inny obrazek ;d

Jutro zrobi? kolejny layout a za chwilk? dodam m?j najnowszy layout ( pokazywa?em koledze opcje photoshopa, wi?c layout jest s?aby )

Dread Elder

Active User
Reaction score
4

Przykro mi ale uwazam ze te Laylouts sa kiepskie.Zaden z otsow nie ma czegos w tym stylu ja sam bym ich nie uzywal wg mnie takie projekty odrzucaja graczy.

Kawon

?•Atania.Pl•?
Reaction score
48

@UP:
Zgadzam si? :)

@Topic:
Layouty kiepskiej jako?ci ale wa?ne ?e masz ch?ci do pracy i wyrabiasz sw?j styl. Popracuj nad nimi, zobacz jak robi? to inni, jak wygl?daj? inne layouty, a pewnie w ko?cu zrobisz co? porz?dnego ;) Ja osobi?cie bym ich nie u?y? bo mi si? w og?le nie podobaj? ;)

Pozdrawiam

rtoip

Active User
Reaction score
12

Nie pokaza?em jedynie zmiany obrazk?w na przyciskach.
lay.png

Arvia

Active User
Reaction score
11

@rtoip

Hm pomy?l?, o takim u?o?eniu przy nast?pnym layoucie :) Bior? si? do pracy.

Arvia

Active User
Reaction score
11

Refresh xddd Nowy layout :
e0fac2eb.png

OCENIAJCIE!

Notka moderatorska:
Tematy od?wie?amy po up?ywie 24 godzin.

Last edited by a moderator:
Reaction score
1

Ostatni layout najlepszy, reszta jest chaotyczna.
W ostatnim jest klimat, odpowiednie rozmiary button?w i czcionki, obrazek idealnie pasuje do nazwy fantasy.

Pozdrawiam

rtoip

Active User
Reaction score
12

Du?o lepszy, ale wyr?wnaj login i password, zmniejsz napisy zapomniales hasla itd. i wyr?wnaj t? ska?? na dole. Nachodzi na tekst. Napisy na przyciskach s? strasznie krzywe i maj? r??ne wielko?ci. 7/10

Arvia

Active User
Reaction score
11

Ta ska?a w?a?nie mia?a troszk? nachodzi? na tekst :)
Dzi?ki za oceny, za chwilk? zrobi? portfolio dla jednego u?ytkownika to Wam poka?e, i zakoduje wi?c zobaczycie jak to wygl?da w "akcji" :p

Heh, a tak w og?le to dobrze mi idzie jak na pierwszy raz?

Last edited:

Arvia

Active User
Reaction score
11

Kolejny layout robiony na zam?wienie :
564bfd8b.png

Notka moderatorska:
Tematy od?wie?amy po up?ywie 24 godzin.

Last edited by a moderator:
Status