What's new

Aurora - Wszyscy z Nowego ?wiata!

Arkam

Forum friend
Reaction score
179
Witam, stworzy?em ten temat, aby pokaza? wam co dzieje si? na nowo powsta?ym serwerze, poka?e miejsca w kt?rych zdobywam do?wiadczenie, mno?e z?oto oraz tocze walki PvP :)

To tak tytu?em wst?pu, ale przechodza? do konkret?w:
-Wszyscy kt?rzy graj? na serwerze Aurora mog? umieszcza? tutaj swoje ss
-Nie robie ss z ka?dego lvl, gdy? jest jeszcze niski i zbyt du?o by tego by?o
-Mo?e w przysz?o?ci zaczne nagrywa? filmiki z OB [Je?eli dotrwam z biciem lvl xd)

Kilka ss na wst?p:
2hyyr5y.jpg

1fxvua.jpg

ehytg0.jpg

2chm1ab.jpg

Pozdrawiam, Arkam :)

Blacker

Advanced User
Reaction score
21
Odp: Aurora - Wszyscy z Nowego ?wiata!

Chcia?em zrobi? taki Temat x) Ja Aktualnie mam 19 druida, lipne eq, 2k kasy i exori flama... Na tombach jest taka patologia, ?e po 3-4 osoby lataja za 1 scarabem... Zaraz koniec kolejki, wbije 20, editne i dam ss'a x)

@edit
twjstary.jpg

Last edited:

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Ja r?wnie?, zaciekawiony nowym ?wiatem, postanowi?em chwilowo zawiesi? gr? na moim paladynie i stworzy? tam posta?. Dzisiaj wyjd? z Rookgardu, wi?c wrzuc? jakie? screeny. Swoj? drog? jest to bardzo ciekawy ?wiat, mo?na spotka? sporo ciekawych os?b. Ju? na drugim levelu zosta?em przyj?ty do gildii :p Mimo, ?e jak na razie na server mog? logowa? si? tylko posiadacze p?atnego konta, ci?gle utrzymuje si? sta?a liczba graczy... 1050! Jest to maksymalna ilo?? os?b, jaka mo?e by? w jednej chwili na jednym ?wiecie. Dlatego trzeba czeka? w kolejkach. Polecam server, bardzo fajna zabawa. P??niej wrzuc? screeny.

Dosta?em info od pewnego ogara z Valorii (m?j "zwyk?y" ?wiat), ?e tworzy si? du?ska gildia, kt?ra b?dzie pk'owa? ile wlezie i spr?buje przej?? w?adz? nad serverem, wi?c uwa?ajcie. I bez tego jest du?o pker?w.

Last edited:

Insider

Advanced User
Reaction score
7

Gz awans?w wbijam na aurore w najbli?szym czasie.Bo narazie bez pacca ...

Blacker

Advanced User
Reaction score
21

Ju? 27 level, niebawem wrzuce jakie? fotki, tylko wbije 33 i zaczn? katowa? dragony dla kasy, ale na razie lipa, bo bez djina... Mo?e p?jde na ancienty, zobacz?.

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

;D ja 22 narazie malo czasy na ;s byle do wakacji hehe

mateusz2277

Advanced User
Reaction score
20

Polecam, bicie earthow od 33 od 50 Ancient?w, gdy? zawsze sprzedacie loota z nich. Na dniach sam kupuje pacca i zaczynam gra? na nowym servie.

florczak

Advanced User
Reaction score
18

Blacker , radze kupi? ci troszk? lepsze eq jakie? Boszki b Robe i i?? na ???wie tam ma?o os?b a po 10 z??wi na klat? idzie . jakie masz waste?

Blacker

Advanced User
Reaction score
21

Waste nic, na razie mam 11k w kasie, robi? deserta, kupuje promo, do 33 tomby, p??niej Ancient scaraby.
Jeszcze co do waste, bior? tylko 1 potiona, bo jak mumia da parala, a b?dziesz bez many = 100% zgon (Tested by me, 1 mummie and 3 crypt shamblres xd). Ide do biedronki po Be Powery i troszk? pogram, za 2-3 b?d? ssy. Dodam tylko, ?e stamina powoli si? ko?czy (21h)

florczak

Advanced User
Reaction score
18

Jakby? mia? chara z podobnym lvl pogra? bym se z tb

Blacker

Advanced User
Reaction score
21

Tak ? Oddawa? ci 28 lvl na nowym ?wiecie, jeszcze z paccem, na pewno... Pomy?l, b?agam.

@edit
Obieca?em, to s? ssy - ma?y jubileusz mlvlowy oraz ma?y huncik z Arkamem x) Przyjemnie sie expi na share 20k/h + okolo 700gp/h na proficie x)
ikdsde.jpg

Last edited:

Alonix96

Advanced User
Reaction score
3

Witam :)
Gratuluje osi?gni?cia ;d Sam chce wbi? gdy tylko PACC mi dojdzie. Mam nadzieje ?e nazbiera si? tu sporo os?b. Pozdro ;d

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

?eby nie bylo ze we wlasnym temacie nic niema:
24etjxe.jpg

2eq9ci0.jpg

Blacker

Advanced User
Reaction score
21

No, no, troszk? pohuncili?my, dzi? mam nadziej? zrobimy z Arkamem questa na 8k i 28k expa, wiec po levelu powinno wpa?? x) Na razie char odpoczywa... Po 16-17 dam edita z kolejn? porcj? ss'?w x)

@edit
Do 18 by? off, z questu nici, bo Arkama nie by?o... Wiem, ?e ss'y g?wniane, bo ?wiat nowy, ale mogliby?cie co? skomentowa?, jaka? motywacja?
hihibk.jpg

Last edited:

Danielski1988

Active User
Reaction score
0

Witam panowie te? zaczynam przygod? na nowym ?wiecie :D Czytam ?e ju? gildie si? tworz? ?eby przej?? ten serwer hehe oj tam oj tam Polacy ogarn? wszystkich :D poza tym i tak jest w hu hu pk teraz standard co do nowego ?wiata ;] Trzeba kupowa? pacc mie? kilku znajomych i gra jest przyjemna :D no no to te? nied?ugo jakie? zdj?cie wrzuc? :D powodzenia i go go 100lv :D hehe

kubq

Senior User
Reaction score
40

Wczoraj wykonalem 2 questy ("Tibia Tales: Arito's Task Quest" oraz "Tibia Tales: Nomad's Land Quest") z ktorych otrzymalem 10.000 gp oraz dostep do jaskini nomadow.
Natomiast dzisiaj zakupilem promocje oraz zrobilem Desert Quest, bylo ciezko poniewaz w Desert Quest Room zawsze siedzi tam po 40 osob ktore kradna itemy, ale sie udalo! Nagrody z Desert Quest chyba kazdy zna ale dla zielonych graczy: 10.000 gp oraz Ring Of Healing i kilka smieci.

Zdjecia:
quested.png

promoa.png

desertg.png

Blacker

Advanced User
Reaction score
21

Co? gramy, ale jestem z lekka wkurwiony, pad?em dwa razy, Kuba pad? dwa razy, i staramy si? odrobi?. Chwilowo jestem w robocie (mam teraz przerw?) w nocy co? wstawi?, postaram si? 33 wjeba?.

kubq

Senior User
Reaction score
40

Wracamy po krotkiej przerwie z awansami.
Przez kilka dni nic nam z Patrykiem nie wychodzilo. W ciagu 24 godzin padlismy 5 razy z roznych powodow.
Lecz teraz juz jest wszystko ok, aktualny stan postaci to 33 lvl oraz 32 mlvl.
Zakupilem Hailstorm Rod. Teraz mamy aktualnie 300 gp, wszystko poszlo w roda. Lecz teraz bedziemy mogli zaczac expienie na ancient scarabach.

Zdjecia:
32lvl.png

33lvlt.png

Last edited: