Siema ! Zamierzam robi? Aveczki i Sygneczki ! Wz?r: Render: T?o: (jakie kolory itd.): Napis:
P Pucekk User Joined Jun 21, 2010 Messages 16 Reaction score 1 Jun 24, 2010 #1 Siema ! Zamierzam robi? Aveczki i Sygneczki ! Wz?r: Code: Render: T?o: (jakie kolory itd.): Napis:
Cornel User Joined Jun 24, 2010 Messages 21 Reaction score 4 Jun 24, 2010 #2 Odp: Avatarki i Sygnaturki u Pucowatego ! Ehh, p?jd? na pierwszy ogie? ^^ Render: You do not have permission to view link please Log in or Register T?o: fioletowe (co? w tym stylu co teraz mam tylko fioletowe ^^) Napis: Cornel @Edit Avatar ^^ Last edited: Jun 25, 2010
Odp: Avatarki i Sygnaturki u Pucowatego ! Ehh, p?jd? na pierwszy ogie? ^^ Render: You do not have permission to view link please Log in or Register T?o: fioletowe (co? w tym stylu co teraz mam tylko fioletowe ^^) Napis: Cornel @Edit Avatar ^^
P Pucekk User Joined Jun 21, 2010 Messages 16 Reaction score 1 Jun 24, 2010 #3 Odp: Avatarki i Sygnaturki u Pucowatego ! Co to ma by?? Sygna czy Avek?!
M master sraster Active User Joined Jan 12, 2010 Messages 95 Reaction score 0 Jun 25, 2010 #4 Odp: Avatarki i Sygnaturki u Pucowatego ! hej ja tez mia?bym pro?be. wymairy: 790 x 133 pikseli rodzaj: logo na forum materia?: You do not have permission to view link please Log in or Register napis : Be Like Hero kolory: podobne do tego layoutu You do not have permission to view link please Log in or Register
Odp: Avatarki i Sygnaturki u Pucowatego ! hej ja tez mia?bym pro?be. wymairy: 790 x 133 pikseli rodzaj: logo na forum materia?: You do not have permission to view link please Log in or Register napis : Be Like Hero kolory: podobne do tego layoutu You do not have permission to view link please Log in or Register