Vendeto
First to fight!
- Reaction score
- 396
Witam Was po banie. Przez ten czas moje zdolno?ci graficzne ?dziebko si? polepszy?y, przez co moje prace dla Was powinny by? o wiele atrakcyjniejsze. Schemat podania:
Prosi? mo?ecie o avatary oraz sygnaturki.
Mini-regulamin tematu:
1. Prace postaram si? robi? jak najszybciej. Maksymalnie to zajmie 24h, chyba, ?e b?d? poza miejscem pracy.
2. Piszemy tylko posty z zam?wieniem, wszystkie zb?dne spamerskie posty, b?d? raportowa?.
3. Je?li chcecie, abym dokona? jakiej? korekty mo?ecie mi napisa? w notce lub na PW, nie w temacie, bo zrobi si? nie potrzebny spam.
4. Je?li pisz? Wam, ?e nie mog? znale?? jakiego? obrazka, to prosz? o podanie linku do niego lub wyboru innego, bo w przeciwnym razie nie b?d? m?g? zrobi? pracy.
5. NIE ROBI? NIC ZWI?ZANEGO Z TIBI?!!!
6.Obowi?zuje kolejka, tj. zg?aszaj? si? tylko dwie osoby, nast?pnie ja realizuje zam?wienia i potem kolejne dwie osoby, ja i tak dalej. I NIE INACZEJ.
7. Nie tworze animacji, to wykracza poza moje us?ugi.
Prac? b?d? stara? si? robi? jak najlepiej, ale nie spodziewajcie si? po mnie jakich? ,,dzie? sztuk''
Pozdrawiam i zach?cam do zg?aszania si?,
Vendeto
Pozdrawiam,
Vendeto
Code:
* Rozmiar (polecam 150x150)
* Napis (tre??&kolor)
* T?o (kolor, jakie? efekty itp)
* Posta? (tutaj mi?o by by?o dosta? od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png)
* Dodatkowe efekty (je?li co? chcecie, to postaram si? zrobi?)
* Ramka (tak/nie, je?li tak to gruba czy cienka i jaki kolor)
Prosi? mo?ecie o avatary oraz sygnaturki.
Mini-regulamin tematu:
1. Prace postaram si? robi? jak najszybciej. Maksymalnie to zajmie 24h, chyba, ?e b?d? poza miejscem pracy.
2. Piszemy tylko posty z zam?wieniem, wszystkie zb?dne spamerskie posty, b?d? raportowa?.
3. Je?li chcecie, abym dokona? jakiej? korekty mo?ecie mi napisa? w notce lub na PW, nie w temacie, bo zrobi si? nie potrzebny spam.
4. Je?li pisz? Wam, ?e nie mog? znale?? jakiego? obrazka, to prosz? o podanie linku do niego lub wyboru innego, bo w przeciwnym razie nie b?d? m?g? zrobi? pracy.
5. NIE ROBI? NIC ZWI?ZANEGO Z TIBI?!!!
6.Obowi?zuje kolejka, tj. zg?aszaj? si? tylko dwie osoby, nast?pnie ja realizuje zam?wienia i potem kolejne dwie osoby, ja i tak dalej. I NIE INACZEJ.
7. Nie tworze animacji, to wykracza poza moje us?ugi.
Prac? b?d? stara? si? robi? jak najlepiej, ale nie spodziewajcie si? po mnie jakich? ,,dzie? sztuk''
Pozdrawiam i zach?cam do zg?aszania si?,
Vendeto
Pozdrawiam,
Vendeto