• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

B??d RME

Status
Zamknięty.

#Adaś

Senior User
Liczba reakcji
23
Siemanko, wiecie o co w tym chodzi?
Wczoraj mapa ?adnie ?miga?a, a dzisiaj?
B??d konsoli:
[15/8/2016 13:20:41] > FATAL: OTBM Loader - Could not open the file data/world/Kleveria.otbm.

Ev4ShE6.png

Zatrzymuje si? przy 70%, inne mapy nawet o wi?kszej wielkosci wczytuj? si? normalnie, jeste?cie w stanie zaradzi??

Odp: B??d RME

a w config.lua mapName = "Kleveria.otbm" masz dobrze? sprawd? i pami?taj ?e wilko?? liter ma znaczeine
Go?ciu, Ty masz mnie za idiote, czy sam im jeste?? Raczej to drugie, naucz si? czyta? to po pierwsze, a po drugie je?eli nie wiesz nic na ten temat to nie potrzebuje tutaj zb?dnych wypowiedzi jak ta Twoja wy?ej.

hahaha skoro podajesz b??d z konsoli to ci mowie co on oznacza... wida? nie wiesz

Wracaj?c do mapy u?ywa?e? z?ego pliku OTB wzgl?dem serwera a map edytora w pewnym momencie rme po prostu sie gubi i nie mo?e za?adowa? mapy. Spr?buj nie otwiera? mapy tylko j? importuj do nowe i zobacz czy zadzia?a.

Kolega podaje b??d z konsoli potem m?wi ?e nie potrzebuje zb?dnych wypowiedzi a potem jeszcze sugeruje ?e kto? jest idiot?.
Poda?em b??d w konsoli i RME po to by nikt nie pomysla? ?e w configu co? ?le, jednak Ty nalezysz do tej cz??ci "nikt" a no bo tak pomy?la?e?, nie da si? importowa?, ta mapa by?a stworzona na tym map edytorze wi?c samemu b??du nie mog?by zrobi?.

B??d ?e si? nie ?aduje ( stoi na 70 % ) to b??d ?e nie czyta mapki. A w zwi?zku z tym serwer nie mo?e za?adowa? te? mapy. A dlaczego tak jest hmm szczerze? nie mam bladego poj?cia :O A spr?buj mo?e RME odpali? jako administrator lub spr?buj u?yc innego map editora.

A i jeszcze jedno, nie posiadasz kopii mapki sprzed ostatnich zmian ? je?eli dzia?a to odpal j? po prostu i pomy?l co mog?e? zrobi? nie tak

Trzymajcie mnie podajesz b??d po to by nikt nie pomysla? ?e w configu co? ?le? o luju.

Jak wida? m?g? wystarczy ?e postawi?e? nie taki item.
No bo naprzyk?ad Ty m?dralo napisa?e? ?e jest w cunfingu :)

A i jeszcze jedno, nie posiadasz kopii mapki sprzed ostatnich zmian ? je?eli dzia?a to odpal j? po prostu i pomy?l co mog?e? zrobi? nie tak
Ale ziom, jak mam odpali? jak nie moge xD?
Nie robie kopi ;)
Nie traktujcie mnie jak idiot?, bo wtedy sami siebie upokarzacie, ja wiem ?e te forum upada, jednak posttarajcie si? przez chwile by? normalni.

,,Ale ziom, jak mam odpali? jak nie moge xD? " Czytaj uwa?nie co piszesz ;) Napisa?em, ?e jak masz kopie to spr?buj j? odpali? ! ;)

haha ja mog? pom?c pisz priv

---------- Tre?? dodana o 17:16 ----------

haha ja mog? pom?c pisz priv

Status
Zamknięty.
Do góry