What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Bakuo kunkurencja^^- Avatat Fashion by me

Status
Not open for further replies.

Adus41

Senior User
Reaction score
45
Noto postanowi?em zrobi? konkurencj? Bakuo^^ Dajcie propozycje na Avki a nawet Bakuo by takich nie wymy?li? ^^

Oser

Advanced User
Reaction score
89
Odp: Bakuo kunkurencja^^- Avatat Fashion by me

To jak ?e? taki kozak to ja jak bym m?g? prosi? sygnaturk?<--- SYGNATURK? !! :) Z Placuszkami a na nich ?mietanka na jakim? pi?knym talerzyku a na tle tych jak ?e pi?knych placuszk?w m?j nick name : Oser. Bardzo prosz? o poinformowanie mnie na profilu jak sygnaturka zostanie zrobiona ymm Placuszki... no a tak wracaj?c do tematu to zobaczymy czy jeste? taki super cool i zrobisz co? lepiej ni? Bakuo (w?tpi? w to aby? zrobi? co? bardziej cool ) : )

Last edited:

Ewe'nement

Active User
Reaction score
8

Widz?, ?e chcesz by? lepszy, wi?c z?o?e tu zam?wienie i zobaczymy.
To ja poprosz? o sygnatur?, najlepiej facet z B13, ( 13 dzielnicy ).
Jakie? ?adne dodatkowe efekty.

Adus41

Senior User
Reaction score
45

Noto Osser masz tu dla siebie sygne ^^ By?o ci??ko ale jest
osserlj0.png

Oser

Advanced User
Reaction score
89

chyba kpisz ? NIE WIDA? w og?le placuszk?w i wygl?da jak by si? kto? ?e si? tak wyra?? 'zeb?dzia?' na p?atki kukurydziane uwa?am ?e ta praca jest denna i wcale nie jest lepsza. Jedynie co mi si? podoba to napis jest naprawd? cool ale dlaczego przez 2x ss ?? Przecie? wyra?nie napisa?em nick name : oSer jest wyra?nie napisane przez jedno "s" no wi?c i tak uwa?am ?e tam praca nie jest godna mnie i nie mog? jej wstawi? na sygnaturk? . Dzi?kuje za wysi?ek oraz za swe starania lecz jestem zawiedziony . Te placki to nie takie placuszki kt?re robi moja mama zastan?w si? nad swoimi pracami oraz spr?buj si? jako? bardziej skupi?. No i tak jak m?wi? te placki nie kojarz? mi si? z rodzinnym domem kt?ry kocham przykro mi...:(:(:(:(

Adus41

Senior User
Reaction score
45

Dzi?kuj? pani? "Oser" przez jedno s.A teraz prosz? pana aby nacisn?? pan strza?k? w lewo w przegl?darce i nigdy tu nie wraca??? Okey?? Da?e? mi taki,za przeproszenie pojebany temat ?e... Wi?c jaki z tego wynik?? Id? do Bakuo zobacze jak? on ci zrobi sygne ^^ ^^

@Ewe~
b13em1.png

Last edited:

Ewe'nement

Active User
Reaction score
8

O i dzi?ki ten jest bardziej kolorowy. ; )

Status
Not open for further replies.