To jak ?e? taki kozak to ja jak bym m?g? prosi? sygnaturk?<--- SYGNATURK? !! Z Placuszkami a na nich ?mietanka na jakim? pi?knym talerzyku a na tle tych jak ?e pi?knych placuszk?w m?j nick name : Oser. Bardzo prosz? o poinformowanie mnie na profilu jak sygnaturka zostanie zrobiona ymm Placuszki... no a tak wracaj?c do tematu to zobaczymy czy jeste? taki super cool i zrobisz co? lepiej ni? Bakuo (w?tpi? w to aby? zrobi? co? bardziej cool ) : )
Widz?, ?e chcesz by? lepszy, wi?c z?o?e tu zam?wienie i zobaczymy.
To ja poprosz? o sygnatur?, najlepiej facet z B13, ( 13 dzielnicy ).
Jakie? ?adne dodatkowe efekty.
chyba kpisz ? NIE WIDA? w og?le placuszk?w i wygl?da jak by si? kto? ?e si? tak wyra?? 'zeb?dzia?' na p?atki kukurydziane uwa?am ?e ta praca jest denna i wcale nie jest lepsza. Jedynie co mi si? podoba to napis jest naprawd? cool ale dlaczego przez 2x ss ?? Przecie? wyra?nie napisa?em nick name : oSer jest wyra?nie napisane przez jedno "s" no wi?c i tak uwa?am ?e tam praca nie jest godna mnie i nie mog? jej wstawi? na sygnaturk? . Dzi?kuje za wysi?ek oraz za swe starania lecz jestem zawiedziony . Te placki to nie takie placuszki kt?re robi moja mama zastan?w si? nad swoimi pracami oraz spr?buj si? jako? bardziej skupi?. No i tak jak m?wi? te placki nie kojarz? mi si? z rodzinnym domem kt?ry kocham przykro mi...
Dzi?kuj? pani? "Oser" przez jedno s.A teraz prosz? pana aby nacisn?? pan strza?k? w lewo w przegl?darce i nigdy tu nie wraca??? Okey?? Da?e? mi taki,za przeproszenie pojebany temat ?e... Wi?c jaki z tego wynik?? Id? do Bakuo zobacze jak? on ci zrobi sygne ^^ ^^
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.