• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Bardzo du?y problem z PING'iem [RL Irmada]

madrass1

User
Liczba reakcji
0
Witam!
Mam do?c du?y problem z pingiem.... Chodzi o to, ?e gram na serwerze Irmada mam 42lvl ED i ca?y czas by?o dobrze, lecz od wczoraj wieczora jak chcia?em pogra? zacz??y si? straszne lagi...
Nie wiem co si? dzieje pr?bowa?em ju? wszystkiego, reinstall tibii, format, wy??czenie program?w. Nic nie pomaga. W Tibie nie gra?em ze 4 lata ale ostatni tydzie? w kt?ry expi?em nie mia?em ?adnych problem?w.
A od wczoraj to jest po prostu masakra... Nie da si? nic zrobi?.

Laptop Lenovo G580:
Intel core i3 2348m 2,3ghz
4gb ram
gt 635m 512mb
win7 professional 64 bit

Odp: Bardzo du?y problem z PING'iem [RL Irmada]

Je?eli mieszkasz w mie?cie to zr?b sobie has?o na internet, poniewa? du?o ludzi kradnie internet bo mo?e Ci siedzie? na twoim internecie z 20 os?b..

Mieszkam na wsi, a i tak mam has?o, co prawda nie trudne, ale znam s?siad?w i nie wiedz? co to internet. Problem jest te? w tym, ?e w LoLu np nie mam ping?w, czy na youtube film odtwarzany w FHD chodzi p?ynnie...

Z ch?ci? bym Ci pom?g?, ale skoro w lolu nie masz lag?w itd, a przecie? tibia mniej pami?ci zajmuje ni? lol to nie wiem.

Ehh i czego mo?e to by? wina ?.... program?w praktycznie na kompie nie mam bo tylko lol chrome i tibia. ?adnych g?wien nie pobieram, a kompa dzisiaj formatowa?em...

Tibia 11? Te lagi to z?e ustawienia grafiki. Przynajmniej u mnie tak by?o.
Tak?e pobaw si? ustawieniami.

BuchaLL te? mia?em lagi na tibi 11 moim zdaniem zle j? zrobili, wi?cej lag?w.

Dj Mrozu moja ciocia mieszka w mie?cie to jak wszed?em i zobaczy?em to ok 20 os?b ci?g?o internet i musia?em jej has?o zrobi? bo tak to nie mog?a wej?? na internet xD

Z tym, ?e w mie?cie ludzie kradn? internet sk?d popadnie to jest niestety prawda.... bo si? przeprowadzi?em z miasta, ale nie o to tu chodzi.

Tylko, ?e od pocz?tku gram na Tibii 11 i do wczoraj nie by?o z tym problem?w, dodam ?e nieraz na 10 minut ustan? lagi :/ ale potem znowu to samo ..

A tak poza tym, to ping od z?ych ustawie? graficznych.... w kt?rych nic nie zmienia?em ?

To nie jest ?aden problem z internetem autora tematu czy ustawieniami klienta, po prostu serwery s? ddosowane i praktycznie ka?dy ma ten problem.

To nie jest ?aden problem z internetem autora tematu czy ustawieniami klienta, po prostu serwery s? ddosowane i praktycznie ka?dy ma ten problem.
Prawda. Te? wbi?em na kilka minut i ping 300 na serwerac hz UK, FPSy r?wno na 60 trzyma.

No kurde, ale m?j kumpel z kt?rym gram na Irmadzie nie ma lag?w a ja mam ? Na prawd? ?....

Zobacz u tego no Zarakso
da? odc z programikiem do pingu 2 dni trail chyba

No kurde, ale m?j kumpel z kt?rym gram na Irmadzie nie ma lag?w a ja mam ? Na prawd? ?....
Liczba os?b na serwerach 9618 chyba m?wi sama za siebie.
Ja osobi?cie przed chwil? wbi?em poruszy?em si? 3 kratki i zosta?o odrzucone moje po??czenie z powodu pingu(serwer aurora).

Ca?a tibia zalagowana jest, czasem si? zdarzy ?e trafisz na brak lag?w, og?lnie to jest jaki? program do kupienia ?e Ci tibia nie laguje.

Do góry