• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[baton002]Gallery

Status
Zamknięty.

baton002

New User
Siema :D Chcia?bym przedstawi? tu swoje prace robione w Photoshopie. W?a?ciwie zacz??em 2 dni temu. Ale 4 lata temu te? si? w to bawi?em ale z tym zerwa?em. Chcia?bym zobaczy? czy nadaj? si? do tego po d?ugiej przerwie ;)

1.
21964221lx8.png

2.
spidermanqv6.png

3.
fastandthefuriousxl1.jpg

Co o nich s?dzicie?

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Odp: Baton Gallery :D

Je?eli nie masz prac to nie zak?adaj tematu. Warned.

Pierwsza i druga praca mi si? podoba, trzecia nie za bardzo.

Pierwsza praca zrobiona g??wnie na brushach, nie widz? tam za bardzo smu?a ani filtr?w (opr?cz B&W). Og?lnie jestem fanem Anime, wi?c mi si? podoba :d.

Druga praca w/g mnie najlepsza z tych trzech. Nie wiem tylko poco ten czarny element po prawej. Ja bym go sobie odpu?ci?.

Wreszcie trzecia praca. Nie podoba mi si? napis i chyba kolorystyka nie przypad?a mi do gustu. Dla mnie najgorsza z tych trzech prac.

2 praca mi sie podobala, oprocz elementu w prawym gornym rogu i tego napisu... Nigdy nie stosuj czerwonych napisow! Psuja caloksztalt.

Troche sie nie zgodze z Geass'em, bo napis w trzeciej pracy byl lepszy niz w pracy nr 2.
Jednak troche za bardzo daje o sobie znac. ;)

No i praca pierwsza z duza iloscia pedzli, ale tez calkiem ladna. Mozna bylo dac rozne odcienie szarosci pedzla i rozmazac troche 'kwiatka' po lewej stronie. (a w zasadzie wtopic krawedzie)

Ale trzymaj tak dalej, poniewaz prace sa dobre. ;)

1. Czemu taka pixelioza ich napad?a ;c Nawalona nie potrzebna ilo?? brushy. Ale kolorystyka i kompozycja mi si? podoba. 6/10

2.
Viktor napisał:
Nigdy nie stosuj czerwonych napisow! Psuja caloksztalt.
Co ty nie powiesz, wszystko zale?y od kolorystyki danej pracy. A tutaj czerwony pasuje, co nie znaczy ?e napis to jedna wielka pora?ka na skal? painta.
Prawy g?rny r?g, to czarne wygl?da jakby jakie?...wyci?cie? 4/10

3. Na pocz?tku nie mog?em si? domy?li? co to jest ;p I pytanie...Po kiego licha napakowa?e? tyle GM i FF ? Wygl?da okropnie, o napisie nie m?wi?c.

Co do 2 sig. Nie wiem sk?d to si? wzi??o, ale spokojnie praca jest autentyczna, nie wyci??em ?adnego podpisu czy co? :P

1. Jedyne co mi si? podoba to render :D Mo?e 4 lata temu stosowa?o si? brushe w sygnaturach, ale teraz to nie przejdzie. Nie potrzebne b&w, na pocz?tku tego nie u?ywaj bo trudno zrobi? prac?, kt?ra fajnie wygl?da bez kolork?w.

2. Nie wtopiony render kompletnie, napis do wywalenia, psuje ca?? prac? i co to za czarna plama w prawym g?rnym rogu hmm

3. Nie lubi? sygnatur z samochodami, tak samo jak wy?ej napis do wywalenia. C4D nachodz? na samoch?d, nie?adnie to wygl?da. Poza tym nie wiem co napisa? po prostu mi si? nie podoba.

?rednie pracki, jednak?e jak koledzy up powiedzieli w dw?jce bardzo fajnie, ale to czarne po prawej jakby? sprayem z paita zamalowa? :D Nie jest ?le, tr?jka kuleje, ale jedynka jako tako mog?aby si? podoba?, r?b dalej, fajny styl masz. ;] 6/10 jak na razie za ca?okszta?t.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom