• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP BitTorrent 7.2.1

Status
Zamknięty.

19Zarius64

Advanced User
Hej mam ma?y problem z programem : BitTorrent 7.2.1 .

Chc? zmieni? miejsce zapisu torrent-?w z dysku "C" na dysk "F" tak ?eby ?ci?gane filmy przez ten oto program zapisywa?y si? automatycznie na dysk "F" Sam nie wiem jak mam to zrobi? . Szuka?em porad w internecie ale niestety nie znalaz?em lub tez ?le szuka?em ... Prosz? o pomoc ! Dzi?kuj? !!!​

Our partners and their custom servers:

Odp: BitTorrent 7.2.1

wchodzisz na magiczna stronke allegro, badz do empiku, wybierasz film, kupujesz, wkladasz do dvd i nagrywasz obraz na dysk "f". Polecam programik clonedvd (tam ci sie pojawi menu z zapytaniem gdzie ma zapisac obraz).
Nie jest to w 100% legalne, ale licza sie intencje ^^

@down
jak piracisz filmy to jestes bezdomnym frajerem, ktory zre gowno ze smietnika...

Ostatnia edycja:

Zolaczek nie wiem czy ty wiesz o co mi chodzi . Jak mia? bym zamiar kupi? film to bym nie ?ci?ga? tak ? A z tego co widz? to nie odpowiedzia?e? na moje pytanie. Pora?ka ... Kurcze jak mam zmieni? miejsce zapisu ...?

Nie wiem, nie u?ywam BitTorrent 7.2.1

Hmm ale spr?buj? ci pom?c.
Masz mo?e tam ustawienia? je?eli tak wejd? w ustawienia, i uwa?nie czytaj wszystkie opcje, tam powinna by? opcja zmie? zapis dysku. i wybierasz ( C na F np. ) ?.

No w?a?nie nie ma nic takiego. Szukam i szukam i nic. Szuka?em te? w internecie ale nic nie pisze...​

Elo nie wiem jak ci to wyt?umaczy? ale spr?buj?, jak wciskasz [ADD TORRENT] i wybierzesz torrenta to ma g?rze masz ?cie?k? zapisu np C:/downloads.
Jak raz zmienisz ?cie?k? to ju? ca?y czas b?dzie ci si? tak zapisywa?o.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom