• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Biznes-Host WPLN

Status
Zamknięty.

diegos

Banned
Cze??,

mam na sprzeda? 200 z?. Za ca?o?? chc? 30z? do?adowanie do sieci PLUS lub sms za 31z?, pisa? w temacie lub na PW! Chc? jak najszybciej sprzeda?.

Pozdrawiam.

Our partners and their custom servers:

Odp: Biznes-Host WPLN

odbiegne daleko od tematu,ale dlaczego chcesz odsprzeda? 200 PLN , za 30 pln ? przecie? to sama strata, ju? lepiej wyniesie ci kupno vps'a / dedyka i hostowanie go komu? za % z IS. Tylko tak pytam z ciekawo?ci :) ale je??li mia?bym te 30 z? odkupi?bym z mi?? ch?ci? :)

---------- Tre?? dodana o 12:21 ----------

no w?a?nie daltego zada?em to pytanie ni?ej, bo te? co? mi tu ?mierdzi ^&^

Pierwsza i bardzo wa?na rzecz. Bezpieczniej jest gdy kupujesz co? za po?rednictwem serwisu aukcyjnego np allegro.pl. Pami?taj, ?e i tam z?odziej mo?e Ci? oszuka?, ale prawdopodobie?stwo jest znacznie mniejsze.
Kolejna wa?na rzecz - cena. Je?li jest zbyt niska to jest du?e prawdopodobie?stwo, ?e to z?odziej np pacc 30 dni za 2x sms 10,98z?
Forma p?atno?ci. Du?o z?odziei jako form? p?atno?ci przyjmuje tylko do?adowania/smsy.

Ps temat jak nie da? si? oszuka?.

Je?eli jest kto? ch?tny to pisa? PW, sprzedaj? tak tanio poniewa? ju? nie korzystam z biznes-hostu.

Nie chcecie kupowa?, nie piszcie.

Teraz aktualnie mam 350z?, lecz ju? zg?osi?a si? do mnie 1 osoba kt?ra chce kupi? 200pln. Zobaczymy co z tego wyjdzie, pieni?dze ca?y czas przybywaj? poniewa? kolega mi 'wisi'.
Do wieczora je?li tamta osoba nie kupi b?d? mie? w sumie 450 wpln.

Teraz aktualnie mam 350z?, lecz ju? zg?osi?a si? do mnie 1 osoba kt?ra chce kupi? 200pln. Zobaczymy co z tego wyjdzie, pieni?dze ca?y czas przybywaj? poniewa? kolega mi 'wisi'.
Do wieczora je?li tamta osoba nie kupi b?d? mie? w sumie 450 wpln.

1 tylko? Czyli tylko ja?

Troch? si? pogubi?e? bo na gg piszesz co innego:
jk50qtyewjk7.gif

ODRADZAM!

U?ytkownik okaza? si? oszustem, dowody s? grube na to, zablokowa? od razu po rozmowie, wi?c polecia? ban.
Dzi?kuje i do widzenia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom