• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Pozostałe [Blackd] Proxy

Status
Zamknięty.

gumm

User
Liczba reakcji
0
Witam mam taki problem,ot?? kupi?em pe?n? wersj? Blackd proxy na ROK !! i wszystko pi?knie dzia?a aktywacja przebieg?a pomy?le a m?j b?l polega na tym gdy klikam by w??czy? tibie wyskakuje "Tibia Not Found" a gdy w ustawieniach zmieniam klienta by odpala? si? 7.6 bo tylko taki mam zainstalowany i gram na Apo Podrarpackim.. to i tak wyskakuje za ka?dym razem "Tibia Not Found" ;( prosz? o pomoc co zrobi? by w ko?cu odnalaz?o Tibi? i mo?na by?o "boci?" ni?ej zamieszczam screena oczywi?cie zamiast XX wpiszcie TT.

za pomoc z g?ry dzi?kuje !

hxxp://i49.tinypic.com/2priag0.jpg

Uwaga doszed?em do nowego b??du i to chyba klucz do tego wszystkiego lecz nie znam na tyle angielskiego by to rozkmini?... ;(

hxxp://i45.tinypic.com/m79enk.jpg

PS. jest szansa ?e to wina tego ?e u?ywam te? Wosso kt?ry musi by? wklejony do katalogu z tibi? ?? i to komplikuje spraw? ??

Odp: Blackd Proxy

~~~~~~~~ Od?wie?am ~~~~~~~~

ten komunikat i mi wywalalo a przy instalacji chcialo jakiejs mapy do ktorej mialem podac sciezke ale nacisnelem anuluj ;] a i mam tibia not found ale pozmienia?em w cheats chyba wpisalem ip ots i odpalam tibie potem ip changera potem bota potem sie loguje i pisze normalnie po zalogowaniu witaj w blackD proxy w tibi czyli powinno mniej wiecej dzialac ale tibia not found dalej pisze i mnie kur... te nie expienie cave .. to trzeba jakies potwory moze wpisywa? gdzies nowe bo ten bot zna tylko z RL tibi?

mi ju? dzia?a problem by? w?a?nie z botem Wosso... lecz teraz i tak mam kolejny problem ;/ na apo s? manasy i nie wiem jak ustawi? by je pi? jak np. spadnie poni?ej 80% mana... je?eli kto? wie jak to ustawi? prosze o pomoc...

PS. manasy maj? inny wygl?d i ID ni? na Rl tibi

kolego powiedz mi lepiej jak polaczyc black D aby chodzilo z wosso bo odpalam wosso automatycznie sie tibia odpala wlaczam ip changer potem odpalam blackD i neichce sie tibia odpalic a oddzielnei normalnei chodza jak odpale np same wosso i blackD chodzilem na tibia auto z wosso ale zostalem wykryty i ban na 30 dni prosze o pomoc ;/

Status
Zamknięty.
Do góry