Odp: Borussia vs Bayern
2:0 dla borussssssiji...
Fajny byl konkursik na euro z glosowaniem, gdzie osoba ktora nie ma pojecia o tej grze i sie tym nie interesuje zgarnia pozycje na podium, zwykle strzelanie i kto ma wiecej farta, wygrywa. Teraz dokladnie to samo.
Zobacz? kiedy? tw?j post bez hejta?
To nie jest hejt, ja pierdole, tak sobie tylko powiedzialem bo tak bylo i jest. A wy od razu wszystko odbieracie jako hejt i tylko wy z tego problem robicie.
Jak ludzie kiedys pisali mwp to ja nie pisalem zeby warnow nie dostawac, teraz jak w temacie dodam cos od siebie co mysle o tym i o poprzednim podobnym konkursie, zamiast jebnac 2:0 i wyjsc, to od razu, ze hejt...
Jak bym napisal "chujowy pomysl, wymyslcie cos lepszego, to sie nie nadaje, xx wymyslil by to lepiej, albo ja bym to zrobil lepiej a nie takie gowno dajecie", to by byl hejt, ja tylko zwrocilem uwage, ze to polega na farcie a nie rywalizacji. Nawet nie powiedzialem, ze to jest zle, tylko stwierdzilem fakt, ze tak jest. Nawet mysle, ze czasem takie cos moze byc, a nie tylko konkretne zadanie ktore ktos moze potrafic wykonac a ktos inny nie. Ot, taka zgadywanka dla kazdego, gdzie kazdy moze nawet nie majac pojecia w temacie, po prostu strzelic.