Dubler
Lua Factory =)
- Reaction score
- 111
Na poczatku przeprosz? za moje bulwersy ale jak czytam to forum to kurwicy dostaje. W dziale zapowiedzi jest 3 kurwa moderator?w. TRZECH! Dodatkow? s? te? global modzi kt?rzy przejmuj? obowiazki moda je?li ten jest niedysponowany i co? I kurwa dlaczego ?aden nie mo?e ogarn?? tego dzia?u jak nale?y?
Zixeria.pl 10.06.2012 15:00 <--- WBIJAC
Niteria.pl
Revana.pl
I zapewnie wiele innych ots?w maj? po 2 albo nawet 3 tematy. Moderatorzy W OG?LE nie przegl?daj? dzia??w.. raz na jaki? czas zaakceptuj? hurtem wszystko jak leci. I jaki jest po?ytek z tego ograniczenia do akceptowania temat?w? Co to sie kurwa porobi?o odk?d ja i Arts odeszli?my? Mo?e troch? przesadzam ale w prawdopodobnie najbardziej popularnym dziale na forum jest taki burdel jak w Malbolge... Ranga chyba do czego? zobowi?zuje przepraszam bardzo...
Zixeria.pl 10.06.2012 15:00 <--- WBIJAC
Niteria.pl
Revana.pl
I zapewnie wiele innych ots?w maj? po 2 albo nawet 3 tematy. Moderatorzy W OG?LE nie przegl?daj? dzia??w.. raz na jaki? czas zaakceptuj? hurtem wszystko jak leci. I jaki jest po?ytek z tego ograniczenia do akceptowania temat?w? Co to sie kurwa porobi?o odk?d ja i Arts odeszli?my? Mo?e troch? przesadzam ale w prawdopodobnie najbardziej popularnym dziale na forum jest taki burdel jak w Malbolge... Ranga chyba do czego? zobowi?zuje przepraszam bardzo...