What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Brak slow

Status
Not open for further replies.

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111
Na poczatku przeprosz? za moje bulwersy ale jak czytam to forum to kurwicy dostaje. W dziale zapowiedzi jest 3 kurwa moderator?w. TRZECH! Dodatkow? s? te? global modzi kt?rzy przejmuj? obowiazki moda je?li ten jest niedysponowany i co? I kurwa dlaczego ?aden nie mo?e ogarn?? tego dzia?u jak nale?y?
Zixeria.pl 10.06.2012 15:00 <--- WBIJAC
Niteria.pl
Revana.pl
I zapewnie wiele innych ots?w maj? po 2 albo nawet 3 tematy. Moderatorzy W OG?LE nie przegl?daj? dzia??w.. raz na jaki? czas zaakceptuj? hurtem wszystko jak leci. I jaki jest po?ytek z tego ograniczenia do akceptowania temat?w? Co to sie kurwa porobi?o odk?d ja i Arts odeszli?my? Mo?e troch? przesadzam ale w prawdopodobnie najbardziej popularnym dziale na forum jest taki burdel jak w Malbolge... Ranga chyba do czego? zobowi?zuje przepraszam bardzo...

HateThisSite

Advanced User
Reaction score
55
Odp: Brak slow

Nie tylko w tym dziale.
Ostatnio zauwa?y?em s?abe zainteresowanie forum ze strony administracji (w sensie ca?a ekipa), mo?e to i dla tego, ?e wakacje tu?, tu? (a niekt?rzy ju? maj?).

Moderator te? cz?owiek, za darmo mi te? nie chcia?oby si? zapierdala? bez przerwy.

Willams

Advanced User
Reaction score
14

W ko?cu to moderator, to jego zadanie.
A jak bierze przerw? to niech zg?osi urlop wtedy jego 'zapierdalanie'
b?dzie uzasadnione. Ale w ko?cu moderator to nie tylko kolorek, to zadania.

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

@up2
ehh... no widzisz... tyle ?e jeszcze nieca?e po? roku temu jak z artsem moderowali?my te 3 dzia?y nic takiego nigdy by nie przesz?o, a teraz jest jeden wieki burdel... przez 4 albo 5 miesiecy jako? chcia?o mi si? raz na dzie? czy raz na dwa dni wbi? i ogarn?? wszystko... tu nie trzeba du?o czasu, wystarczy 15-20 minut i troche ch?ci

@topic
kazdy to widzi droga administracjo, mo?e czas z tym co? zrobi??

Last edited:

Willams

Advanced User
Reaction score
14

No to widocznie moderatorom przydzielone z?e dzia?y
albo po prostu nieroby i powinni ponownie przej?? okres pr?bny
w celu udowodnienia swego po?wi?cenia itd..

Willams

Advanced User
Reaction score
14

No to pora uwa?a? kogo si? wybiera albo samemu si? nie opierdala? i
robi?. Tyle w kwestii tego. Moderatorzy odpowiedzialni za ten
'niezadbany' dzia? powinni ponie?? konsekwencje.
edit
//w tej sytuacji powinni otworzy? nab?r na supporter?w b?d? moderator?w.

Last edited:

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

To mo?e jako moderator Zapowiedzi si? wypowiem. Wszystkie niezaakceptowane tematy s? na bie??co sprawdzane i akceptowane/odrzucane. Staramy si? te? (a przynajmniej ja) przegl?da? wszystkie posty w dziale... Ostatnio rzeczywi?cie mam troch? ma?o czasu, zreszt? w zwi?zku z tym pisa?em na fm'ie o jak?? pomoc w moderacji tego dzia?u.
Co do powtarzaj?cych si? temat?w, to je?li takie widzicie, to po prostu niech kto? napisze PW do mnie/kt?rego? z pozosta?ych mod?w albo zareportujcie zamiast robi? takie tematy w technicznym, no chyba, ?e wcale nie zale?y Wam na poprawie sytuacji w Zapowiedziach, tylko po prostu chcecie sobie troch? powrzuca? na kadr?.
Komu by si? chcia?o raportowa?, lepiej zjecha? mod?w, ?e si? opierdalaj?.

Problem w tym, ?e ka?dy ma wyjebane...
?e te? Tobie si? to jeszcze nie znudzi?o ;p

Last edited:

Raa

Senior User
Reaction score
50

//w tej sytuacji powinni otworzy? nab?r na supporter?w b?d? moderator?w.
Potwierdzam. Tzw. "przegl?d kadry" by si? przyda?.

Dodatkowo mog? napisa?, ?e osobi?cie te? zauwa?y?em spory ba?agan w w/w dzia?ach. Pomijaj?c tak?e to, ?e w dzia?ach gdzie wymagana jest akceptacja moderatora na akceptacje mo?na czeka? nawet kilka dni.
[Gdzie np. przy zapowiedzi OTSa mo?e popsu? ca?? reklam?.]

Reaction score
8

To mo?e jako moderator Zapowiedzi si? wypowiem. Wszystkie niezaakceptowane tematy s? na bie??co sprawdzane i akceptowane/odrzucane. Staramy si? te? (a przynajmniej ja) przegl?da? wszystkie posty w dziale... Ostatnio rzeczywi?cie mam troch? ma?o czasu, zreszt? w zwi?zku z tym pisa?em na fm'ie o jak?? pomoc w moderacji tego dzia?u.
Co do powtarzaj?cych si? temat?w, to je?li takie widzicie, to po prostu niech kto? napisze PW do mnie/kt?rego? z pozosta?ych mod?w albo zareportujcie zamiast robi? takie tematy w technicznym, no chyba, ?e wcale nie zale?y Wam na poprawie sytuacji w Zapowiedziach, tylko po prostu chcecie sobie troch? powrzuca? na kadr?.

Najmniejszy pies najg?o?niej szczeka :)

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Czekam na odpowiedni moment, ?eby ruszyc, i tylko na to czekam. Co b?dzie si? dzia?o kurwa ja tego nie wiem, id? pan w chuj. Marloz nie czuj? urazy do Ciebie, ale inni by te? mogli by ruszyc dup? w ogarni?cie tego dzia?u, g?ownie zwi?zanego z Serwerami. Mam sw?j pow?d, ?e musia?em odej?c, z jakich przyczyn - "nie wa?ne". Powodzenia, r?bcie dalej to co robicie.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155

Lol, skoro wi?kszo?? wypowiada si? nie na temat, to mo?e ja wypowiem si? na ich temat(?). Robicie pojazd po kadrze i jacy to Wy nie jeste?cie wa?ni, bo macie niebieski kolorek. Dla mnie to brzmi jak "Za moich czas?w..." wypowiadane po kolei przez by?ego moda - ale wtedy te? nie by?o zajebi?cie. Powinni?cie wiedzie? jak to mniej wi?cej wygl?da. Post wy?ej ju? ca?kiem pasuje chyba do mojego modelu prawdziwej ?miesznej wypowiedzi nic nie wnosz?cej do tematu.
@?ebynieby?osi?doczegoprzyczepi?
Jak dla mnie mod?w jest za du?o (!) i wyst?puje zjawisko znane r?wnie? jako syndrom "achujmnieto_pewnie_sprawdzi?_ju?_to_tamten". Czyli je?eli jeszcze nie uda?o si? Wam tego odszyfrowa?, le?y organizacja pracy. Chyba mo?na by poczyni? jakie? kroki w kierunku tego, ?eby ka?dy wiedzia? za co jest odpowiedzialny? To jest moje zdanie, i z mojego punktu widzenia to tak wygl?da. W sumie, mog? si? te? myli?. o7

Navigation

Banned
Reaction score
14

Dublerku, masz ca?kowit? racje. Ostatnio na zaakceptowanie moich temat?w w dziale Narz?dzia OT czeka?em oko?o trzech dni!
Jeszcze do tego, raportuje nie prawid?owe posty u?ytkownik?w na tym forum, czekam i czekam a? dostan? za to warny i co? Nic si? nie zmienia!
Mo?na zauwa?y?, ?e niekt?rzy moderatorzy z kadry coraz rzadziej wchodz? na te forum, nawet jeden ostatnio wylecia? za nieobecno?ci.
Droga kadro, ogarnij si?!

#Edit
Aha, jeszcze jedno, Marolz naucz si? uk?ada? poprawne zdania...

Last edited:

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

?e te? Tobie si? to jeszcze nie znudzi?o ;p

I co, 3 mod?w w dziale doprowadzi?o do sytuacji ?e 1/3 temat?w mam wyraportowa? bo ?ami? regulamin? Skoro ogarniacie to jak dosz?o do takich kurjozalnych sytuacji? Zaraportuje, ogarniecie i b?dzie po sprawie a za tydzie? b?dzie powt?rka z rozrywki... tu trzeba podj?? jakie? radykalne rozwi?zania bo to forum szybciej upadnei niz tibai 10 wyjdzie... ju? cho?by same podklejone tematy ?ami? regulamin bo dla przyk?adu w Revanie nigdzie na stronie nie widze loga tnetu...

@marloz
Jak ty co? robisz to zajebi?cie. Nie wiem czy to prawda czy nie, nie potrafie zweryfikowa?... Ale wierz?c Ci na s?owo to dw?ch pozosta?ych moderator?w te? mog?o by ruszy? troch? dupy...

@Kuzirashi
Moja wypowied? nie ma na celu je?d?enia po kadrze czy charakteru "Za moich czas?w". Po prostu informuje ?e kurwa jak si? jest modem to trzeba wype?nia? obowi?zki. Nie mia?em czasu si? zajmowa? dzia?ami to odzed?em po ~4-5 miesi?cach ci??kiej pracy, a nie kurwa bym siedzia? i nic nie robil do teraz -.-

Last edited:

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Najmniejszy pies najg?o?niej szczeka :)
To Ty tutaj "szczekasz" (ze swojego dziewi??dziesi?tego czwartego konta).

Dublerku, masz ca?kowit? racje. Ostatnio na zaakceptowanie moich temat?w w dziale Narz?dzia OT czeka?em oko?o trzech dni!
Jeszcze do tego, raportuje nie prawid?owe posty u?ytkownik?w na tym forum, czekam i czekam a? dostan? za to warny i co? Nic si? nie zmienia!
Mo?na zauwa?y?, ?e niekt?rzy moderatorzy z kadry coraz rzadziej wchodz? na te forum, nawet jeden ostatnio wylecia? za nieobecno?ci.
Droga kadro, ogarnij si?!

#Edit
Aha, jeszcze jedno, Marolz naucz si? uk?ada? poprawne zdania...
Ale zdajesz sobie spraw?, ?e ten temat nie jest o Narz?dziach OT? ;p
Je?li raportujesz jaki? post, to nie znaczy ?e dany u?ytkownik zostanie ukarany. Najpierw musisz jeszcze mie? racj?... Zapewniam, ?e raporty s? sprawdzane, wi?c nie pisz, ?e raportowanie nie ma sensu.
"Mo?na zauwa?y?, ?e niekt?rzy moderatorzy z kadry coraz rzadziej wchodz? na te forum, nawet jeden ostatnio wylecia? za nieobecno?ci." - Szpiegujesz 24/7 list? zalogowanych u?ytkownik?w, czy tak sobie po prostu napisa?e??
O jakie zdania konkretnie Ci chodzi?

I co, 3 mod?w w dziale doprowadzi?o do sytuacji ?e 1/3 temat?w mam wyraportowa? bo ?ami? regulamin? Skoro ogarniacie to jak dosz?o do takich kurjozalnych sytuacji? Zaraportuje, ogarniecie i b?dzie po sprawie a za tydzie? b?dzie powt?rka z rozrywki... tu trzeba podj?? jakie? radykalne rozwi?zania bo to forum szybciej upadnei niz tibai 10 wyjdzie... ju? cho?by same podklejone tematy ?ami? regulamin bo dla przyk?adu w Revanie nigdzie na stronie nie widze loga tnetu...
?le mnie zrozumia?e?, wcale nie chodzi?o mi o to, ?e u?ytkownicy raportuj?c maj? odwala? ca?? robot? za mod?w. Po prostu jaka? pomoc ze strony u?ytkownik?w by?aby przydatna. W tym momencie mniej wi?cej co drugi dzie? trafi si? jaki? raport w jednym z moich dzia??w, a to jednak troch? ma?o... Zwr?ci?e? uwag? na powtarzaj?ce si? tematy. Jutro albo pojutrze postaram si? dok?adnie przejrze? dzia? i je pozamyka?/pousuwa?, a na przysz?o?? b?d? o tym pami?ta? i zwraca? na to uwag?.

Cynna

Senior User
Reaction score
107

Wszyscy zaczynaj? mie? powoli wyjebane, od u?ytkownik?w po kadre. Ci wy?ej bior? zjeb?w, nie wszystkich oczywi?cie i tak to wychodzi.

Fireflies

Advanced User
Reaction score
13

Wszyscy zaczynaj? mie? powoli wyjebane, od u?ytkownik?w po kadre. Ci wy?ej bior? zjeb?w, nie wszystkich oczywi?cie i tak to wychodzi.

+ 2

Temat bardzo potrzebny, albo w ko?cu rozjebiecie t? kadr? i dacie na ich miejsca kompatybilnych ludzi, albo po?egnacie si? z u?ytkownikami, a od czasu do czasu wr?c? starzy wyjadacze i zaczn? pierdoli? co si? tu porobi?o. Musicie znale?? z?oty ?rodek i to jak najszybciej.

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
219

Co do powtarzaj?cych si? temat?w, to je?li takie widzicie, to po prostu niech kto? napisze PW do mnie/kt?rego? z pozosta?ych mod?w.

No chyba Ci? popierdoli?o, ?e kto? ma za Ciebie wykonywa? ca?a robot?. Po to Ty tutaj ?wiecisz kolorkiem, ?eby? zapierdala? na Tro Medie, a nie u?ytkownicy, kt?rzy de facto raportowa? powinni tylko w razie PRZEOCZE?, a nie kurwa ma? w przypadku nier?bstwa, lenistwa i wszelakiego wyjebstwa na sytuacj?.

albo zareportujcie zamiast robi? takie tematy w technicznym, no chyba, ?e wcale nie zale?y Wam na poprawie sytuacji w Zapowiedziach, tylko po prostu chcecie sobie troch? powrzuca? na kadr?

No chyba znowu Ci? popierdoli?o. Po to jest dzia? techniczny, ?eby w nim pisa? swoje za?alenia/skargi/propozycje, jeste? w ko?cu sraczkowaty, to powiniene? o tym wiedzie?. Wi?c za t? cz??? posta ju? powiniene? dosta? karn? ?at? na czo?o. Pomy?l zanim co? napiszesz, bo przez to moderatorzy wychodz? na jeszcze wi?kszych idiot?w, ni? s?.

Pozdro i po?wicz.

Arts18

Signed...
Reaction score
227

To Ty tutaj "szczekasz" (ze swojego dziewi??dziesi?tego czwartego konta).

Ale zdajesz sobie spraw?, ?e ten temat nie jest o Narz?dziach OT? ;p
Je?li raportujesz jaki? post, to nie znaczy ?e dany u?ytkownik zostanie ukarany. Najpierw musisz jeszcze mie? racj?... Zapewniam, ?e raporty s? sprawdzane, wi?c nie pisz, ?e raportowanie nie ma sensu.
"Mo?na zauwa?y?, ?e niekt?rzy moderatorzy z kadry coraz rzadziej wchodz? na te forum, nawet jeden ostatnio wylecia? za nieobecno?ci." - Szpiegujesz 24/7 list? zalogowanych u?ytkownik?w, czy tak sobie po prostu napisa?e??
O jakie zdania konkretnie Ci chodzi?

?le mnie zrozumia?e?, wcale nie chodzi?o mi o to, ?e u?ytkownicy raportuj?c maj? odwala? ca?? robot? za mod?w. Po prostu jaka? pomoc ze strony u?ytkownik?w by?aby przydatna. W tym momencie mniej wi?cej co drugi dzie? trafi si? jaki? raport w jednym z moich dzia??w, a to jednak troch? ma?o... Zwr?ci?e? uwag? na powtarzaj?ce si? tematy. Jutro albo pojutrze postaram si? dok?adnie przejrze? dzia? i je pozamyka?/pousuwa?, a na przysz?o?? b?d? o tym pami?ta? i zwraca? na to uwag?.

Gdzie s? sprawdzane? Gdzie jest to co kiedy? by?o? Jest to niedowierzanie i tyle.

Reaction score
8

Bo kadra w pogoni za w?asnym "spe?nieniem" zapomnia?a, kt?ra ranga jest naprawd? wa?na. U?ytkownicy, a nie te wasze zasrane kolorki, kogo nikogo nie obchodz?...

@Miki +1

Po raz kolejny "mondry m?dr?rator" zrobi? z siebie debila.

Last edited:
Status
Not open for further replies.