What's new

Brama

Status
Not open for further replies.

FerN

Senior User
Reaction score
24
Witam.
Po wr?ceniu z kr?tkich wakacji, postanowi?em pobawi? si? w map editorze. Kolega zasugerowa? mi ?ebym zrobi? jak?? bram? ^^
Oto ona:
brama1.jpg

brama2.jpg

brama3.jpg

brama4.jpg

bramacao.jpg

Jak dot?d jest to moja pierwsza taka brama 0_o...

Ps. Nie oceniajcie pustego pola na oko?o, po prostu b?dzie mi ?atwiej wrzuci? t? bram? na mapk? otsa ;]

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236
Odp: Brama

Je?li to ma by? brama to mog? stwierdzi? ?e nie dopasowa?e? za bardzo klimatu. Bardziej to przypomina jaki? domek. Ozdobienie jest, ale dooko?a pusto co zwykle jest najwa?niejszym elementem. Nie mam do czego si? przyczepi?, ale nie lubi?, gdy kto? przedstawia kawa?ek pracy.

[evil]7/10[/evil]

Voliess

Advanced User
Reaction score
10

Hmm ... Co? al`a Chauz "_- Mo?esz pomiesza? troszk? z t? ska?? np troszk? tej czerwonej ska?y daj ;d . Nie pasuje tam paj?czyna i? jest za du?a (1flr) No i chyba wi?cej zastrze?e? nie mam :)

GregoRex

Senior User
Reaction score
94

Jak na bram? wschodni?, to na prawd? dobrze Ci to wysz?o. :)
Ja potrafi? tylko po?udniowe i p??nocne, innych nie pr?bowa?em robi?. S? fajne roomy dla gwardzist?w pilnuj?cych bram i w og?le. Czyli pilnuj? na zmian?, bo s? wolne ???ka. :)
Dobre prace.
Mo?e, to nie na miar? projektu EK, ale mi si? podoba, 10/10.
Pozdrawiam,
GregoRex.

rege stail

Senior User
Reaction score
32

?adnie ?adnie ale kto b?dzie patrzy? na bram? :p Moim zdaniem widz? pierwszy raz tak ?adna bram? :) oczywi?cie i ocenka b?dzie ;] szkoda ze wody i natury nie doda?e? wtedy mo?na by?o by zobaczy? ca?y efekt detali.
8.1|10
devilsign.gif

Avrellius

Senior User
Reaction score
41

Bardzo ?adna brama. Niema kszta?tu prostok?ta... wi?kszo?? robi bramy prostok?tne. Jest wiele detali, urozmaice? itd.
Bardzo mi sie to podoba.

Ocena: 7/10

Status
Not open for further replies.