Drexav
Zas?u?ony
- Reaction score
- 165
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zak?adam ten temat, gdy? zmusi?a mnie do tego sytuacja panuj?ca w poprzednim temacie dot naszej gildii. Wstawiali?my tam ma?o warto?ciowe zdj?cia i posty - a ca?o?? wygl?da?a ohydnie. Po naradzie z wi?ksz? cz??ci? naszej dru?yny stwierdzili?my, ?e najlepiej b?dzie zamkn?? stary temat i za?o?y? nowy - to te? uczyni?em. Je?eli jest kto? zainteresowany zobaczeniem ich zapraszam tutaj http://tibia.net.pl/zdjecia/57794-broken-angels-5.html
Je?eli natomiast jest kto? ch?tny do wst?pienia w nasze szeregi serdecznie zapraszamy.
Jako, ?e tamten temat zawiera? kilka ciekawych zdj?? postanowi?em przenie?? cz??? z nich (cho? niekt?re z nich te? nie s? jakie? idealne ). A nasze nowe zdj?cia (i posty) b?d? naprawd? godne uwagi - tak? mam nadziej?...
Je?eli natomiast jest kto? ch?tny do wst?pienia w nasze szeregi serdecznie zapraszamy.
Jako, ?e tamten temat zawiera? kilka ciekawych zdj?? postanowi?em przenie?? cz??? z nich (cho? niekt?re z nich te? nie s? jakie? idealne ). A nasze nowe zdj?cia (i posty) b?d? naprawd? godne uwagi - tak? mam nadziej?...
Last edited: