What's new

by florczak/natan

Status
Not open for further replies.

Shito

Advanced User
Reaction score
13
Odp: by florczak/natan

Mo?e nie jestem do?wiadczonym grafikiem, ale przyznam ?e prace s? ?adne. Tylko 3 i 4 ss jest nie wyra?ny poka? tylko itemki tak jak 2 pierwsze SS. Moja ocena to 4/5. Ju? zauwa?y?em ?e masz konto z bratem (pewnie m?odszym) wida? r??nic? w stylistyce i ortografii Waszych post?w. Ale do tematu, Itemki bardziej pasuj? pod stare klienty tibi, ale zach?cam ci? do zrobienia czego? nowocze?niejszego.

Dother

Advanced User
Reaction score
29

Prace ca?kiem niez?e, lecz nie wiem czego, ale co? tu brakuje.
Popracuj na cieniowaniem ( tw?j brat te? ).
1 ss naj?adniejszy.

7/10

Pozdrawiam

Rewizzu

Active User
Reaction score
14

Plagiat ... nawet sa grafiki z TNP np.od Caddie ale wiecej z OTFansa

florczak

Advanced User
Reaction score
18

jako? je sam robi?em i brat nie wiem moze muj braciszek m?odszy to plagiat ale ja robi?em sam a ja jak bym palgiatowa? to bym nie mia? po co tu to wstawia?

B

Budzik

Guest

Mi si? bardzo podobaj?, chod? du?o jest jakby wyj?te ze starszej tibii, ale wi?kszo?? jest jednak wykonana na profesjonalnym poziomie. C?? ci??ko tu m?wi? o jakichkolwiek poradach, bo na pewno kto? taki jak ja, nie b?dzie poucza? profesjonalisty. C?? mo?na powiedzie? tylko jedno, czekam na kolejne prace.

@down
Te s? ca?kiem, ca?kiem, troch? gorsze ni? te w temacie, ale nie s? z?e.

Last edited:

florczak

Advanced User
Reaction score
18

praca brata dzisiaj mi j? da? przez gg bo jest w angli

GregoRex

Senior User
Reaction score
94

Lineart przepi?kny, ale cieniowanie strasznie "nudne". Monotonne kolory, ?adnych wi?kszych kontrast?w i weselszych kolor?w. Ponadto s? grafiki, kt?re mo?na zobaczy? na starszych wersjach Tibii. Najlepsze s? te pierwsze buty. Sta? Ci? na co? wi?cej : D

`4/5

harudbl

Active User
Reaction score
3

Ten Worek Nie jest twojego brata on od dawna jest wykorzystywany na Otsach Dragon Ball ; P

@topic
Ca?kiem ?adne grafiki, ale jak kolega wy?ej sta? Cie na wiecej ! 7/10

florczak

Advanced User
Reaction score
18

znalaz?em z mojego starego naruto otsa

muwi?em da? je brat mo?e plagiatuje ale ja mu wie?e ?e nie bo nie raz mia?em przypadek ?e mi wzieli do otsa moje itemki

Last edited:

Rewizzu

Active User
Reaction score
14

ZAL teraz grafiki z TibiPath Naruto 7.81 -.- nierozumiesz tego ze to niejest twojego brata ani twoje?I te wszystkie grafiki sa juz stare po 1-5 lat i robili je takie osoby ktore niemogly by plagiatowac bo to moderator otfansa ...

florczak

Advanced User
Reaction score
18

@up
g??bie jakie naruti co? tam ja mia?em w??snego otsa z w??snymi dwoma grafikami i po?owe tego ja zrobi?em i to wszystko jest moje i nie hcem si?z tob? k?uci? bo nielubie si? k?uci? a i po co mia? bym ty wstawia? plagiat

@topic

nied?ugo nowe grafy ju? je robi?

radek cyk

Active User
Reaction score
9

To ja powiem tak,du?o takich itemk?w jest na wypas ots np demon shield i jeszce troche jest ich.Pozmienia?e? kolory tylko :)

florczak

Advanced User
Reaction score
18

sorka ale nie wiem cyz o to ci chodiz ale to jest demon doll i mam go na swoim otsie

kolp121

Advanced User
Reaction score
4

Moim zdaniem to jest bardzo dobre. O ile to wszystko jest twoje. A je?li cho? jedno rzecz zabra?e? komu? to . . . xD
Moja ocena to 9/10.

Rewizzu

Active User
Reaction score
14

Polowa grafik od Caddie a grafiki naruto niesa twoje i chetnie sie bym poklucic ale moge zrobic Screena zeby pokazac ze niesa twoje chyba niema tutaj grafiki ktorej wczesniej niewidzialem :)

florczak

Advanced User
Reaction score
18

dobra zrobie w?asny temat wida? ?e braciszek to plagiat bo moje itemki to tylko te kt?re s? setami i ja je przerabia?em dlatego wi?c prosz? o usuni?cie tematu

Status
Not open for further replies.