• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Call of Duty 4: Modern Warfare

Status
Zamknięty.

Vendeto

First to fight!
Liczba reakcji
395
Witam, w tym temacie chcia?bym si? dowiedzie? czy kto? z Was gra w CoD'a. Ja osobi?cie gra?em we wszystkie cz??ci tej gry z dodatkami w internecie, dla mnie ta gra to jest klasyka, aktualnie gram w CoD'a 4, przez internet. Szukam ludzi, kt?rzy te? ewentualnie mogliby w t? gr? gra?. Klan, do kt?rego aktualnie rekrutuje, szukamy przede wszystkim dobrego, ogarni?tego snajpera, kt?ry bez w?tpienia pom?g?by dru?ynie.

Piszcie tutaj, czy macie z t? gr? jakie? do?wiadczenie, oraz czy by?cie chcieli spr?bowa? swoich si? w grze dru?ynowej - w klanie. =)

Odp: Call of Duty 4: Modern Warfare

Witam. Ja gra?em w CoD 4 a aktualnie gram w Calla 5 musz? przyzna? ?e gra jest bardzo wci?gaj?ca w CoD 4 wykona?em wszystkie misje a tak?e gra?em, przez sie?.. :)

Cze??.

Przeszed?em ca?ego Coda 4 oraz gra?em przez sie?:
Hmmm jako snajper to z?y bym nie by? ale super dobry te? nie :)
Zg?aszam si? na medyka - poniewa? medykiem na li?cie zawsze by?em w przedziale 5-3 miejsce na /32 players
Ale jeden problem to taki ?e na oficjalnych dopiero b?de m?g? gra? od wrze?nia :/.

Nara.

#up
Je?li chcecie, to mo?ecie sk?ada? podania na =) Powiedzcie, ?e znalaz? Was Dax i nakaza? przetestowa?. :p

btw refresz ;p

Gra?em, przeszed?em na hard w 1 dzie? t? gr? a na expert to w 2 :D
M?g? bym zagra? ale nie chce mi si? do kolegi w?drowa? po p?yt? bo wiecie, jestem No-Life w wakacje, a w roku szkolnym to w domu nigdy mnie nie ma :D

Witam :) Gra?em niestety tylko w coda1,2,4. W pi?tk? nie mia?em okazji gra?. Bardzo podoba?y mi si? misje w 4. Wszystko ?adnie dopracowane. Na razie gra?em na hardzie. Nast?pnym razem spr?buje na expercie.

#up
Ale przecie? tutaj m?wimy o CoD 4: Modern Warfare, a nie o CoD5. Wiesz, je?li masz orygina?a i uwa?asz, ?e ca?kiem dobrze grasz, umia?by? si? odnale?? i za klimatyzowa? w grupie to zapraszam. ;)

CoD 4 Modern Warfare, suuper gierka, przeszed?em ca?? wielokrotnie, super grafika i misje, polecam wszystkim ;p

odswiezam, po 24h ponad :d

Oczywi?cie, ?e gram. Seria Call of Duty to jedna z moich ulubionych gier. Co tu doda? - ?wietna grafika, akcja i bardzo wci?gaj?ca gra.

Taaa te? gram w COD 4 przej?cie za je?o mi 6h :)
a aktualnie gram przez neta :P...

@up&up2

Kamil a Ty przez neta grasz? I Ty Skrypter? Je?li gracie w miar? dobrze i ogarniacie si? w grupie no to mo?ecie do klanu spr?bowa?, w kt?rym aktualnie przebywam. ;) Szczeg??y na PW, komenty, gg lub xfire: daxeh.

Status
Zamknięty.
Do góry