- Liczba reakcji
- 7
Witam wszystkich Chipsojad?w, aktualnie sam zjadam chipsy Lays StiX, ale gdyby nie wiadomo?ci nie widzia? bym co jem.
Ot?? powiem wam ?e jem pyszne kieczupowe fryteczki z ziemniak?w (p?? naturalne) i powiem wam Ci co nie widz? ?e chipsy powoduj? nowotw?r, z tego co mnie uszy dochadz? to m?odzie? nie ma szans na nowotw?r, dopiero gdy doro?niemy to si? przejawi ale czy to prawda to niewiem.
Wiem tylko tyle ?e chipsy powoduj? nowotw?r, przestaniecie je?? masowo chipsy czy nie zabardzo tym si? przejmujecie ? Bo jak dla mnie chipsy s? dobre i ostatnio cz?sto je trawie, ale trzeba z tym sko?czy? albo jedn? paczke tygodniowo.
Co macie zamiar zrobi? albo co wy na to ?
#Down
Sry slythia nie dziennie tylko tygodniowo
pomy?ka.
Artin
Alkohol mo?e szkodzi ale oczyszcza organizm.
Ot?? powiem wam ?e jem pyszne kieczupowe fryteczki z ziemniak?w (p?? naturalne) i powiem wam Ci co nie widz? ?e chipsy powoduj? nowotw?r, z tego co mnie uszy dochadz? to m?odzie? nie ma szans na nowotw?r, dopiero gdy doro?niemy to si? przejawi ale czy to prawda to niewiem.
Wiem tylko tyle ?e chipsy powoduj? nowotw?r, przestaniecie je?? masowo chipsy czy nie zabardzo tym si? przejmujecie ? Bo jak dla mnie chipsy s? dobre i ostatnio cz?sto je trawie, ale trzeba z tym sko?czy? albo jedn? paczke tygodniowo.
Co macie zamiar zrobi? albo co wy na to ?
#Down
Sry slythia nie dziennie tylko tygodniowo
pomy?ka.Artin
Palenie i alkohol te? szkodzi,a kto? patrzy na to ?
Ka?dy ma wyjebane-w sumie ja te?.
Alkohol mo?e szkodzi ale oczyszcza organizm.