• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ci?zkie powroty...

Status
Zamknięty.

Lord Jim

Active User
Liczba reakcji
2
Kiedy? robi?em mapy potem przesta?em... Teraz wracam i chce ?eby?cie co? powiedzieli o moim expowisku (hydry&bog raidery&defilery):
-2 bog raidery
21bre9t.jpg

-1 bog raidery
160321.jpg

-3 defilery
23iihar.jpg

0-4 hydry
v33qk4.jpg

Oceniajcie

Odp: Ci?zkie powroty...

Bagna -- Tragedia za du?o bagien, ma?o ro?linno?ci, drzewka suche, ma?o szczeg???w, kamienie ma?e nie tylko zielone i du?e,
Nie wiem czy wiesz ale po tych zielonych bagnach nie da si? chodzi? a widz? ze nie kt?re stwory wyst?puj? na tych bagnach.
Ostatni SS - Przyda? by sie tez podstawowy poziom a nie same g?ry na wodzie ro?linno?ci?

Wydaje mi si? ?e po zielonych bagnach (niekt?rych ) da si? chodzi? bo to jest walkable swamp.
Dzi?ki za uwagi napewno uwzgl?dnie to w mojej nast?pnej pracy.

Ostatnia edycja:

A wi?c. Dajesz du?o za ma?o detali do swoich prac... m?g?by? tam doda? du?o wi?cej kamieni, ga??zi (Chodzi mi o te ID: 5562 itd.), wi?cej bagiennych ro?lin itp. A najwa?niejsze to to, ?eby? dodawa? ro?liny bagienne na bagna... :S
Screen numer 1: w?a?nie tam, przyda?o by si? du?o ro?lin na bagnach... Ale poza tym, tam si? nawet chodzi? nie da! No chyba, ?e da?em "Walkable Swamp" albo c??...

Screen numer 2: Tu ju? nie b?d? t?umaczy?... Po prostu poka?e jak to mog?o wygl?da? i jak powinno wygl?da?... I postaraj si? nast?pnym razem, ?eby w?a?nie wygl?da?o podobnie do tego:
bagna.png
Bagno robi?em mniej ni? 5 minut, ?eby Ci pokaza? o co mi chodzi...

A reszty ju? nie ma sensu komentowa?... Bo nie chc? si? ci?gle powtarza?... :(

A i jeszcze jedna wskaz?wka:
Jak robisz screeny, to usuwaj te fioletowe ognie "Spawns", klikaj?c w "View", w g?rnym menu, a potem "Hide Spawns", lub wci?nij literk? "S" na klawiaturze... ;)

Stosuj?c si? do moich wskaz?wek na pewno polepszysz si? w mapperstwie i poprawisz wygl?d screen?w. O.

Moja ocena: 3/10 :huh:

z?y dzia? zg?aszam o przeniesienie.

co do mapy pomys? dobry wykonanie masakrycznie lipne.
?eby nie by?o ?e spamuje, pare b??d?w:
-jak doj?? chocia?by do tych defiler?w?
-u?ywasz auto bordera, w dodatku ?le... co ty, nie widzisz jak ?ciany na siebie nachodz??
-0 bagiennej natury, 0 kamyczk?w
Hydry
jak si? na to patrze to przypomina mi si? mapa Vanilia (evolution)

zr?b tak:
jaki? l?d, potem na tym l?dzie g?r? albo jak wolisz kilka. Zr?b jaki? ma?y porcik albo ??dk? przycumowan? do ma?ej przystani. Potem jaka? ?cie?ka, k?pki trawy, kamyczki, b?jna ale bez przesady natura. I uwaga! Nigdy nie mieszaj ro?linno?ci tz le?nej z ro?linno?ci? z d?ungli.

Status
Zamknięty.
Do góry