• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Cipsoft nadgania otclienta? B?dzie mo?na rusza? okienkami

Kuzyn

Dziad.
Członek Załogi
Liczba reakcji
166
Cipsoft uraczy? nas ciekawostk?, prawdopodobnie ju? nied?ugo b?dzie mo?na dowolnie przesuwa? okienka plecak?w w kliencie gry. C??, sza?u jednak nie ma, b?dzie mo?na przesuwa? okienka tylko po prawej stronie i b?dzie dzia?a? to tylko na kliencie Tibia 11 (nie b?dzie jak we flashu mo?liwo?ci umieszczania okien po obu stronach). Wi?cej informacji ma si? pojawi? ju? jutro.

jfFTiZs.png

Odp: Cipsoft nadgania otclienta? B?dzie mo?na rusza? okienkami

Co z tego skoro slysze ze ciagle sa lagi i kicki, a w nowym kliencie scina movement i rotate. Skoro tylko po sidebarach to nie dowolnie zreszta.

You don't have permission to access "http://static.tibia.com/images/news/sidebars_preview.png" on this server.

Notka moderatorska:
Poprawione. ~Kuzyn

Ostatnio edytowane przez moderatora:

[MENTION=15914]Dantez[/MENTION] Lagg?w ju? nie ma, ja ju? nie mam przynajmniej.

A co do tematu, najlepiej jakby poszli w stron? zapobie?enia botom, maj? ju? spoko Launcher to aktualizacja ze zmianiami jakich? adres?w to nie ?aden problem, nie te czasy, gdzie kto? pobiera? tibi? 10 minut ;) No ale c??, fajnie, ?e co? robi?.

Pozdrawiam!

Ciekawa mo?liwo??, ale mogliby zaj?? si? sprawami technicznymi, ni? dodawanie (na razie) zb?dnych rzeczy.

PS. Od czasu kiedy wprowadzili Tibi? 11, to mam takie mega lagi, ?e zaprzesta?em gra?. Pr?bowa?em chyba wszystkich ustawie?. Ma kto? jaki? pomys?? Win: XP.

A w otcliencie mo?na od zawsze przesuwa? :D otsy g?rom!! 1111 xD

Do?? s?abo to wygl?da, szczeg?lnie, ?e okienka mo?emy wstawia? tylko na dodatkowym pasku. Ma?o tego! Nie mo?emy ustawi? sobie wysoko?ci, na kt?rej b?dzie otworzony bag. Wszystkie okienka lec? od g?ry, wi?c je?eli chc? mie? otwarty jeden bp na dodatkowym pasku, musi on by? na g?rze. Mi osobi?cie przeszkadza przerzucanie item?w tak wysoko, w dodatku jako? ?rednio jestem przyzwyczajony do patrzenia w g?r?, gdy chc? zwyczajnie spojrze? co tam jest.

Cipsoft jest 100 lat za prywatnymi serwerami(w dodatku chwal? si? "nowymi" rozwi?zaniami, jakby by?y jakie? prze?omowe, a powinny by? co najmniej kilka lat temu). Co dla mnie jest niezrozumia?e, bo przecie? tworzenie tego wszystkiego to czysta zabawa, prawda?

boty zawsze b?d? z racji ?e tw?rcy tak na prawd? nie chc? ich zlikwidowa? wszystkich... dla nich to dodatkowy doch?d wiedz? ?e jak zbanuj? po?ow? to i tak wr?c? bo zarobili siano na tym ze sprzeda?y cc a Cip ze sprzeda?y premium itp wi?c interes si? kr?ci tak w k??ko :)

Do góry