Cipsoft walczy do upad?ego - 3113 kont zbanowanych!

Status
Zamknięty.

Flash Cry

Czeladnik
Grudzień 2, 2009
Liczba reakcji
10
Dnia 22.12.09 pojawi? si? nowy News Ticker, kt?ry dla niekt?rych jest bardzo dobr? nowin? na ?wi?ta, a dla niekt?rych r?zg? pod choink?.
  • Tekst z Tibia.com:
Today, 3113 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.
  • T?umaczenie:
Dzisiaj 3113 kont zosta?o wykluczonych z gry za u?ywanie nielegalnego oprogramowania do Tibii w przeci?gu ostatnich tygodni. Konta zosta?y wskazane przez nasz automatyczny system. Z tego powodu odwo?ania/t?umaczenia od kar nie b?d? brane pod uwag?.
PS. Widz?, ?e nie dajecie sobie rady z newsami, wi?c od dzisiaj b?d? dla was dostarcza? co dzie? news'y ze ?wiata tibi.

Odp: Cipsoft walczy do upad?ego - 3113 kont zbanowanych!

Oczywi?cie jak zawsze b?d? powtarza?, ?e to jest kolejny wkr?t Cipsoftu, sam botowa?em, kumple botowali i jako? nikt bana nie dosta?, fajnie by?oby gdyby je?eli kto? zaliczy? tego bana pochwali? si? w temacie... bardzo mnie ciekawi czy w ogol? kto? wpad?.

@up

wejd? na tibiaspy.com przekonasz sie tam jest lista zbanowanych ca?y czas ro?nie :P

@topic

I bardzo dobrze, ?e banuja (sam botuje, ale nie na nowym charze :) ) przynajmniej kolejek czasem nie ma :)

Ci?gle tych samych banuj? ....
Te bany zawsze s? powy?ej 3000 no to naprawd? oni musz? pokaza? ?e co? robi? w tej sprawie .Taka dzisiejsza propaganda cipsoftu a bociarze nadal stosuj? boty i si? ?miej? uczciwym graczom w twarz ...

No to widze ze im sie bardzo powiodlo :(((
Banuja naszych barci co za kretyni.
No i ja wczoraj dostalem bana na noob charze chyba za to ze siedzialem w depo

I dobrze ! Cip Soft robi post?py ! niech banuj? tych boter?w dobrze im tak! przynajmniej nie b?dzie kolejek!

Hahahahaha ja te? si? ?mieje uczciwym graczom w twarz. Ju? chyba z 4 razy ten super system mnie przegapi? a mia?em staminy co? ko?o 7. Nie oszukujmy si?, z tym systemem jest nam botterom duuu?o lepiej ;)

Nie zapominajcie, by liczb? podzieli? przez 100 :))

#down
Dok?adnie to m?wi? >.<

Ostatnia edycja:

Ten cipsoft jest dziwny, ja wraz z moimi przyjaci??mi bocimy sobie na okr?g?o, a nigdy bana jeszcze nie mia?em :/

no i 3 konta banned ;/

Ale i tak wole aby banowali - mam puste respy xD

Przynajmniej co? robi? a nie siedz? n dupach i zbieraj? kas?

W?tpie czy to prawda, ja te? boce moi koledzy boc?. I jako? nic nam si? nie sta?o...

No to widze ze im sie bardzo powiodlo :(((
Banuja naszych barci co za kretyni.
No i ja wczoraj dostalem bana na noob charze chyba za to ze siedzialem w depo

w?tpie czy nasz kolega Arsen m?wi prawde, pewnie to bezsensowne nabijanie post?w...

Ostatnia edycja:

pfff niby to wszystko bujda a gralem na auto + mc i na wyzszym lvl musialem bana wylapac :D i to ma byc fair :D

Ci GMowi tak szczerze sraj? na graczy,
kiedy? zg?osi?em bota (ctrl + r) potem napisa?em na Help
i napisali mi tak "je?li kto? u?ywa bota, nie trzeba tego zg?asza?, automatycznie zostan? zbanowani"
Po tygodniu wchodz? w te samo miejsce, a ten sam go?? dalej boci -.-
A ja nie mam jak expi?, bo mi wszystko wybija

Ciekaw jestem na ile ta liczba jest prawd?.
Nie chce mi si? wierzy? , ?e tylu ludzi banuj? a ja spotykam non stop tych samych boter?w

Nie ogarniam ich :)
w?a?nie w tych dniach o kt?rych pisz? puszcza?em 2 chary na bocie :)
nie do?? ?e na mc to jeszcze na botku oba :)

Jako? bana nie dosta?em ani na jedno ani na drugie :)
Pozdro

Te? boce i jako? ?adnego bana nie dosta?em xDTo banowanie to bujda,a bot?w coraz to wi?cej ;]A? ?al patrze? na uczciwych graczy,bo jakby nie patrze? to oni si? strasznie m?cz? ;/ POZDRO!

Przez te boty tylko klimat tej gry zostal znioszczony, ale dobrze ze chociaz proboja z nimi wlaczyc, chociaz sami do tego doprowadzili.

ta liczba ban?w nie mo?e by? prawd? ja wci?? spotykam tych samych boter?w i nic z nimi nie robi? wysy?a?em na nich z 5 raport?w i do tej pory spokojnie boc? ;/

HeHe koniec botowania ;p

porazka kompletna. By juz zrobili non stop skany

Status
Zamknięty.
Back
Do góry