• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Co my?licie o fist fighting

Status
Zamknięty.

Geza1927

Senior User
Liczba reakcji
90
Co my?licie o takim czym?, ?eby np. doda? r?kawice ? trening szed? by do fist fightingu.
Jakby odmienna bro?, dodali by r?kawiczki, itp ?

Podoba?o by wam si? to ?

Odp: Co my?licie o fist fighting

Mo?e i dobry pomys? ;) No ale taka bro? np. Kij Beasbolowy musia? by mie? najwi?cej z 20ATK... Z g?ry fajny pomys? ;]

Pi??? to pi??? a nie bejsbol. Pomys? w porz?dku. Tylko kto przy zdrowym rozs?dku ?wiczy tego skilla?

Pomys? bez sensu. Z Tibii zrobi?oby si? GTA ;/. Napisz na forum tibia.com o tym. Na 90% nie przejdzie.

Pomys? ciekawy ale jak m?wi Rybol
Pi??? to pi??? a nie bejsbol.
Ma racje, ale pomys? ciekawy kiedy? te? my?la?em o zrealizowaniu czego? takiego... :D

Lipa pomys?. Z tymi kastetami to ju? troche przesadzi?e?. R?kawice nawet by by?y ciekawe, ale kastety i kije nie pasuj?.:down:

Widzia?em ju? gdzie? taki temat ale nie jestem pewny czy na tym forum.:)
A tak wogule nie podoba mi si? ten pomys? dlatego ?e jest ju? axe,sword,club i jest bardzo du?o broni i wystarczy bo za nied?ugo to z Tibi zrobi si? gra nie tak? jak? chcemy. :)

Zauwa?cie r?wnie?, ?e w Tibi s? bronie mistyczne, staro?ytne itp. a nie kastety i bejsbol ;P

Pi??? to pi??? a nie bejsbol. Pomys? w porz?dku. Tylko kto przy zdrowym rozs?dku ?wiczy tego skilla?

?wicz? ?wicz? u mnie na servie by?y wary (haha) na fist bez eq xD Pomys? ok ale to ju? by sie robi?o paranormalne tibia straci?a by klimat jak od nowego upka z zabitego water elementala ma sie ?owi? itemy :confused: Lol2 ta gra si? robi dla kretyn?w nie uwa?acie??

Beznadzieja.. wyobra?acie sobie ?e zabijacie Demona na pie?ci? gra by straci?a klimat. :huh:

Nie jeste? odkrywc? i ju? dawno ludzie my?leli o tym ?eby co? doda? w tej kwestii :|

W sumie jest to bardzo kozacki pomys? i dziwi? si? czemu Cipsoft jeszcze tego nie wprowadzi? w ?ycie... Mo?e boi si? o zmian? pvp graczy.
Jedyn? normaln? odpowiedzi? jest po prostu to,?e nowa profesja by?a by bardzo nieliczna po?r?d innych i to by by?o dziwne. :D
Mo?na by przerobi? oczywi??ie r?kawiczki dla najta, ale wtedy nie wiem czy to by zda?o egzamin.

Moim zdaniem by?oby kozacko, ale to nie przyj??o by si? u graczy. Pow?d??
Nikt nie skilluje fista. Za ma?e hity. Nudne by by?o. Wyobra?cie sobie nooba "Ja mam renke co ma 100 atak?"
Ja bym go chyba ubi? za samo to, ?e z rooka wyszed?.

Status
Zamknięty.
Do góry