What's new

Co s?dzicie o moim pierwszym ACC..

Status
Not open for further replies.

Alara

Active User
Reaction score
1
Cze?? wszystkim,

Z nud?w siedzia?em i pomy?la?em, a zrobie sobie jaki? ACC no wi?c jako pocz?tkuj?cy wybra?em zielony ACC by otfans ( ka?dy go zna ) a dla nie znaj?cych zamieszcze screen:
fbz5l9.jpg

Posiedzia?em przy nim z 2 godzinki poniewa? musia?em obczai? jak co? przesun?? itp, a teraz poka?e co mi wysz?o:
tlpqu6.jpg

Mo?na prosi? o jakie? komentarze? Czy jak na pierwszy raz to w miare mi wysz?o?​

uszatekh13

New User
Reaction score
0
Odp: Co s?dzicie o moim pierwszym ACC..

Ooo stary dawno takiego acc nie widzia?em. Po prostu nie jestem w stanie wyrazi? moich uczu? kt?re towarzysz? mojej duszy gdy wzrok m?j spogl?da na ten obraz. :D

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
78

Pierwszy koszmarny, drugi o niebo lepszy, wi?c to jego skomentuj?. :D

Og?lnie jest naprawd? ?adnie, pr?cz nag??wka, kt?ry jest ciulowo sp?aszczone. Gdyby? zamie?ci? tam zwyk?y obrazek, bez bawienia si? ze zmian? wielko?ci (ew. m?g?by? przyci?? i przeskalowa?, to nie zdeformowa?oby ca?ego obrazka), da?bym Ci ocen? 8/10

Na dzie? dzisiejszy dostajesz ode mnie 6/10, ale pracuj dalej, bo masz zadatki na mistrza :D

Last edited:

Alara

Active User
Reaction score
1

Pierwszy koszmarny, drugi o niebo lepszy, wi?c to jego skomentuj?. :D

Og?lnie jest naprawd? ?adnie, pr?cz nag??wka, kt?re jest ciulowo sp?aszczone. Gdyby? zamie?ci? tam zwyk?y obrazek, bez bawienia si? ze zmian? wielko?ci (ew. m?g?by? przyci?? i przeskalowa?, to nie zdeformowa?oby ca?ego obrazka), da?bym Ci ocen? 8/10

Na dzie? dzisiejszy dostajesz ode mnie 6/10, ale pracuj dalej, bo masz zadatki na mistrza :D

Ten pierwszy to nie jest m?j tylko pokaza?em z jakiego ACC przerabia?em.
A co do nag??wka to chodzi ci o tych 2 gladiator?w na ?rodku strony tak?
Je?eli tak to r?wnie? mi si? to nie podoba i zamierzam to zaraz zmieni? poniewa? wczoraj ju? to robi?em w nocy i poszed?em spa?.

Grzechoo

User
Reaction score
0

My?l?, ?e Xervinowi chodzi?o o baner na samym szczycie strony. Jest on rozci?gni?ty, obrazek nie ma zachowanych prawdziwych proporcji przez co efekt nie jest zbyt pi?kny.
Og?lnie wg. mnie acc maker jak na pierwszy wyszed? Ci ca?kiem nie?le, ale mam kilka uwag. Co do tych dw?ch 'gladiator?w' to wygl?daj? oni ca?kiem nie?le, ale uwa?am, ?e drugi powinien inaczej wygl?da? ni? pierwszy, albo nawet powinna by? to jaka? inna posta?, aby nie wygl?da?o to tak symetrycznie. Kolejna uwaga to nag??wki w menu - bia?e napisy za bardzo zlewaj? si? z 'papierem' w tle, ponad to czcionka nie ma polskich znak?w wi?c '?' w wyrazie "og?lne" zaczerpni?te jest z innej czcionki.
W moim odczuciu accmaker jest ca?kiem przyjemny dla oka, wi?c ocena jak najbardziej na +.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Jak na razie to strasznie malo opcji ma ten acc maker jako acc maker. Ale wyglada dobrze. Delikatne bledy sa co wyglada srednio, ale ogolny stan jest niezly.
Np lewe menu, taka zwykla czcionka na tym papierze, nie rowno w stosunku do tla oraz to jest takie proste i nic specjalnego ani ladnego to to nie jest.
Poza tym przydala by sie tez opcja zwiania niektorych czesci menu. Tak jak to jest na t.com i na wiekszosci acc makerow... Jak tam bedziesz chcial dodac wiecej opcji to bedziesz miec stronke rozciagnieta na 5 kilometrow.

Forseti

Senior User
Reaction score
82

No wida?, ?e si? starasz i powiem Ci nawet, ?e bardzo ciekawie Ci to wysz?o. Ma?o opcji ma ten acc maker lecz doda? zawsze mo?na. Jedyne co mi si? tutaj nie podoba to ten uk?ad reklam po prawej stronie, tak to jest w porz?dku.
7/10

Alara

Active User
Reaction score
1

Dzisaj przygotuje co? zupe?nie nowego, bardziej si? do niego przy?o?e.
Na tym tak naprawd? to pozna?em na czym polegaj? te DIVY itp.
Wieczorem wstawie w tym temacie nowy LAY.

Alara

Active User
Reaction score
1

No wi?c jak m?wi?em, stworzy?em drugi ACC, oczywi?cie mniej pracy w niego w?o?ylem ale my?l? ?e jako? w miare wygl?da jak na wymogi 7.6 XML.

nfljsi.jpg

Prosz? o komentarze.

Status
Not open for further replies.