• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Co s?dzisz o mojej naturze?

Status
Zamknięty.

The Evil

Active User
Liczba reakcji
1
Chcia?bym Was zapyta? co s?dzicie o mojej naturze, co robie ?le i nad czym musz? jeszcze popracowa?, tak wi?c prosz? o opinie :] Dla najwy?szej jako?ci obrazu, prosz? o powi?kszenie. ( To jest SHOWOFF!)

Odp: Co s?dzisz o mojej naturze?

dla mnie jest zabardzo nasrane jak by po?ow? z tych rzeczy wywali? to by?o by ok a tak to nie jest

Mi nie pasuj? tu tylko krzaczki z Zao, je trudno gdzie? zaklimatyzowa?. No i zrobi?e? ma?y spam, nie b?d? dobiega? czy mapa jest playable, bo widze ?e to na shoow tylko.

Regard's
~Edi

Ladnie...Bo to jest na pokaz ale w grze do dupy bo bardzo najebane drzew kamieni itp

Ladne linie brzegowe oraz to wysokie drzewo

Brzydki ?ywop?ot " nie kmini sie z otoczeniem "

Dal bym ci 6/10
DZIEKI I POZDRAWIAM

Na g?rze fajna mapa zrobiona, i nawet dobry pomys? z "tajemniczym Ogrodem" Tylko jeszcze dodaj par? fajnych efekt?w, i powinno by? ok... :D
8/10

Jak dla mnie wszystko dobrze, tylko te kwiatki zielone si? powtarzaj?, te ?ywop?oty z zao nie pasuj?, palma jak dla mnie te? nie pasuje jest raczej na pustynie ni? na pla?y. Og?lnie mapa ta bardziej pasuje do tytu?u "Mapy na pokaz" ni? do grania :D

Jak dla mnie totalny Bajzer ;x
ale rzeczka mi sie podoba ; d
5/10

Ja oceniam za to na 7/10. Dlaczego? A to dlatego ?e jest tu tego za du?o, wywal troch? tego i przedstaw nam tutaj now? prace. Pozdrawiam!

Ta mapa to jedno wielkie g?wno. Wszystko nasrane ile si? tylko da?o, po prostu pora?ka. Po?ow? usu? i dopiero wystaw.

Praca jest dobrze wykonana. I nie jest prawd? to ?e jest ,,najebane" element?w bo natura powinna by? bujna i tutaj zachowa?e? wszystko co trzeba. 9/10 bo zawsze mo?e by? ciekawiej:)

no natura jak natura ca?kiem dobra ale najeb??es tego g?wna chyba ci si? nudzi co ... ?

A ten ?ywop?ot ehh porazka kompletna xDD

hmm jak dlamnie nawet spoko

Co mi sie niepodoba
1.?ywop?ot wogule tu nie pasuje
2.Nasrane wszystkiego ;/

Co mi sie podoba
1.Podoba mi sie to durze drzewo.

Ocena
7/10

Natura nie by?a by tak z?a gdyby nie by?o a? tak najebane, m?wi si? ?e potrzebne s? detale do ?adnej mapy, ale nie a? tyle ;) mimo wszystko nie jest najgorsza.

Za du?o tych ?mieci, powiniene? a? tyle nie dodawa?. Hm.. Nie wiem po co ten ?ywop?ot je?eli to wygl?da na jaki? jak by to nie las ale jakie? co? co ro?nie bardzo du?o drzewek itp xD Zrezygnuj z wielu rzeczy a powinno by? dobrze xD

Okej, na pierwszy rzut oka mi si? spodoba?o lecz:
-zbyt du?o kamieni, k?pek traw ( ZASYFIONE ) ; mo?esz du?o dodawa? lecz z umiarem
-nazywam to ' lawina kamienna ' - dlaczego le?y na ?rodku?O.o
-?ywop?ot mi tu nie pasuje : /

6/10 - mog?o by? lepiej

No ja tu nie widz? natury dobrej.
Bardzo du?o tutaj narzuca?e? detali i my?lisz ze bedzie to mile dla oka.
Lecz nie, poniewaz wszystko trzeba robic z umiarem :(
Podoba mi sie jedynie ten staw. Ciekawe brzegi!

Pozdrawiam​

Status
Zamknięty.
Do góry