• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Co sie sta?o z Tibi? ?

Status
Zamknięty.

Pos?uszny

Active User
Liczba reakcji
4
Co sie sta?o z Tibi? ?
no w?a?nie... pami?tacie czasy tibi 7.5.-7.92 ja w?a?nie wtedy zacz??em przygode z tibi?. oczywiscie na poczatku jak kazdy by?em n00bem ale pomogli mi przypadkowi ludzie. pamietam ze wtedy duze levele pomaga?y s?abszym a teraz ? jak o cos poprosisz to jest albo zero reakcji albo " wypier..." wiec. Hahaha a kto wtedy s?ysza? o boterach ? albo o hakerach ? pfffff !
nie by?o a? tyle chamstwa a ja?niej - grali normalnie ludzi nie jakies ma?e dzieci co dosta?y internet na komuni?, nie ! by?a prawdziwa gra a teraz to szkodda gada?...wog?le wtedy by? jaki? lepszy przyjemniejszy klimat, fajniej sie gra?o i przyjemnie expi?o .. pami?tam ze by?o ma?o tych dobrych item?w bo trudno by?o zdoby? a jak ktos mial to nie chcia? sprzeda?... moim pierwszym kumpl? ufa?em bezgranicznie i oni mi te? a teraz to cie okradn? zabij? shakuj?...
wszystko sie zmieni?o wraz z wejsciem tibi 8.0 no wtedy to sie zacz??o .... POR?BANE POMYS?Y CIPSOFTU.... jakies beznadziejne upadate
ahh chcia?bym zeby tamte czasy i tamci ludzie wr?cili... pozdrawiam prawdziwych graczy !

Odp: Co sie sta?o z Tibi? ?

Tak, niestety to prawda, a my nic nie mo?emy zrobi?. CipSoft b?dzie brn?? dalej, je?eli co? zacz?? to na pewno sko?czy. Tibia jak i gracze na tym utracili. Mo?e zrobimy strajk ? Albo cokolwiek. Du?o bym odda?, gdyby cofn?li tibi? do czas?w 7.6/7.92.

Pozdrawiam ; ]

Japierdole, a? nie chce mi si? czyta? takich temat?w. Kt?ry to ju? 4-5?
Nie wiem czy zauwa?y?e? ale CipSoft stara si? ci?gle ulepsza? swoje dzie?o. Gdyby ci?gle stali w miejscu to by?cie pierdolili ?e nic nie robi?. Brakuje wam tamtych czas?w?

click
click
click
click

albo

Ja te? kiedy? my?la?em dok?adnie tak samo, ale teraz widz? ?e tak na prawd? jest coraz lepiej i Tibia staje si? prawdziwym MMO. Nie lubisz - nie graj, nie patrz, nie loguj si?, sprzedaj chary.

ave

Tak to prawda ale ja tak?e jestem dzieckiem ale na rl to chamstwo
Ja pomagam zawsze ale nikogo nie mog? wpu?ci? do chaty bo okradn? tzw . aleta som nie mo?na da? kogo? kt?rego si? zna od d?u?szego czasu ani nie mo?na kupi? pacc za gp bo mo?e kto? chakn??...
wi?c zacz??em grac na ots ale co prawda tez jest tam takich ludzi ale jak co? z?ego si? stanie tobie GoD Lub gm na nie kt?rych otsach pomo?e
Wi?c jak ju? masz do?? oszust?w zagraj se na mniejszym expie

tak ja ja zaczolem czy inaczej w tibia 7.6 i fajnie sie gralo jeszcze ale jak ta 8.0 weszla to sie pojebalo kiedys to sie milo expilo niebylo tyle noobow co ci mowili ze padniesz jak to i tamto a bali sie ciebie zabic, staraszyli kolegami z duzymi lvl, same cioty ;/

crying+baby.jpg

idz mamie sie wyzalic :(:(:(

tibia idzie do przodu gdyby sie w ogole nie zmieniala ludziom zaczela by sie nudzic i przestawali by grac bo nie bylo by nic ciekawego..
widzialem ots'y pod tibie 7.5-8.0 ktore byly/wydawaly sie bardzo porzadne ale gralo na nich tylko 50 osob a na otsach tych lepszych pod najnowsza wersje gra 200+ osob wiec widac roznice
cipsoft nie bedzie zwracal uwagi na tych teskniacych za starymi wersjami tibii
wszystko na naszym swiecie idzie do przodu

a zresztom juz wtedy byly boty... nie widzialem gracza ktory by nie latal na auto heal a cave botow bylo pelno tylko wtedy bylo to mniej znane i nikt nie spodziewal sie takich incydentow

Ostatnia edycja:

omg , ktory to juz temat z placzem ;p , fakt pogorszyla sie atmosfera lecz nie ma co sie zalamywac ...
Nie chcesz grac to nie graj jak napisali przedmowcy.
Jesli chodzi o nowsze wersje to mysle ze sa dobre polepszyli wyglady , i te wprowadzenie ze all widac na tibia.com kto cie ubil , przynamniej nie musze zapamietywac jak debil kto mnie bil i jaki nick mial , wszystko mam na stronce ...; ).
Jesli chodzi o atmosfere to jedynie kto mogl ja popsuc to polacy i brazole ktorzy nic nie robia tlyko w tibie napierdalaja zeby wjebac lvl i naliczac ludzi a na rl im kilogramy przychodza i wory az po ziemie pod oczami

Status
Zamknięty.
Do góry