• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Co to za kolo?

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Co to za kolo?

Bo tibia wykreowa?a ca?e pokolenie :) Ja bym pewnie nigdy nie zacz?? si? interesowa? programowaniem, tak samo pewnie ty czy wiele innych os?b z tego forum, gdyby nie tibia ;P Mo?e ta gra upada, ale nie zmienia to faktu, ?e wykreowa?a przysz?o?? wielu os?b :)

nie wiem co tutaj reklamowac xd niech sobie chlopak nagrywa filmiki, ale nie rozumiem tego jak ktos moze cos takiego ogladac. co kogos obchodzi prywatne zycie goscia z internetow? w ogole ogladanie lets playow z gier, no po co ogladac glupie komentarze nagrywajacych skoro mozna samemu zagrac i wlasna opinie sobie wyrobic, a nie jak te malpy sprzed telewizorow mowic to co im sie powie

nie wiem co tutaj reklamowac xd niech sobie chlopak nagrywa filmiki, ale nie rozumiem tego jak ktos moze cos takiego ogladac. co kogos obchodzi prywatne zycie goscia z internetow? w ogole ogladanie lets playow z gier, no po co ogladac glupie komentarze nagrywajacych skoro mozna samemu zagrac i wlasna opinie sobie wyrobic, a nie jak te malpy sprzed telewizorow mowic to co im sie powie
oddychaj ziomek

wyrabianie swojej opinii to jedno, a konfrontowanie jej z cudz? to drugie

Zosta?em pos?dzony o interesowanie si? cudzym prywatnym ?yciem i ogl?danie vlog?w. =[ W??cza?em youtube zapuszcza?em muzyk? do lajtowego robienia stronki dla Finlandczyka i pomy?la?em, ?e sprawdz? propozycj? youtuba. Nie ukrywam, ?e spodoba? mi si? filmik od pocz?tku wi?c pomy?la?em, ?e ogl?dn?, potem okaza?o si?, ?e ma co? wsp?lnego z Tibia.net.pl, a potem okaza?o si?, ?e to zwyk?y minecraft. =] A Anonymous 100% racji.

Ostatnia edycja:

mo?e i szczyl i g?wniarz ale charyzm? ma, medialno?? i naprawd? dobry g?os : -)

a ja lubi? gameplaye, kiedy? gra?o si? w dema by sprawdzi? gr? dzi? wystarczy zobaczy? jak gra kto? inny

w ogole ogladanie lets playow z gier, no po co ogladac glupie komentarze nagrywajacych skoro mozna samemu zagrac i wlasna opinie sobie wyrobic, a nie jak te malpy sprzed telewizorow mowic to co im sie powie
Zgadzam sie.
mo?e i szczyl i g?wniarz ale charyzm? ma, medialno?? i naprawd? dobry g?os : -)
-.- are u facking kidding me
Czy szczyl, czy gowniarz nie bede tego ocenial, ale charyzmy, medialnosci to on nie ma, to co on ma to nazywa sie Minecraft.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom