• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Co zrobi? by? w ostatnim dniu swego ?ycia?

Status
Zamknięty.

Trapey

Active User
Liczba reakcji
20
Hello?. Ostatnio zada?em sobie pytanie 'Co zrobi? bym w ostatnim dniu swego ?ycia?' i tak naprawde jeszcze do teraz nie umiem sobie odpowiedzie?, wi?c tak?e was zapytam i zobacz? co Wy by?cie zaplanowali lub wykonywali bez chwili namys?u. Zapraszam do pisania.

Dodam tak?e ankiete z przybli?onymi opcjami, ale prosz? zaznaczy? jedno z przybli?onych waszych zamiar?w a odpowiedzie? w?asnymi s?owami, wyja?ni?, opisa? wasze zamiary a nie komentowa? innych lub pokazywa? co si? zaznaczy?o w ankiecie.

# Mini regulamin tematu
1 W temacie odpowiadamy w?asnymi s?owami.
2 Nie komentujemy pomys??w innych, ka?dy zrobi? by co chcia?.
3 U?ywamy jak najmniej wulgaryzm?w, lub nawet w og?le.
4 Ankieta jest dodatkiem do tematu i nie musimy si? chwali? co zaznaczyli?my. (czyt 1 punkt).

Edytowano 21:58 w celu urozmaicenia tekstu i dodania mini regulaminu.
Edytowano 22:41 w celu zmiany punktu 4 i 1.

Odp: Co zrobi? by? w ostatnim dniu swego ?ycia?

Hmm ja bym pobieg? do sklepu z broni? i bym wszsytkich swoich wrog?w systrzela? po czym bym pobieg? do bank okrad? ich i da? t? kase swojej rodzinie a na ko?cu bym sam sieibie zastrzeli?

< to jest wyobraznia >

Pozdrawiam, Stelmach

Bym sp?dzi? czas ze swoj? rodzin? ... pewnie a jak nie to z laska ^^

W sumie dobry pomys? Stelmach. Najgorzej jakby si? okaza?o, ?e jednak dalej b?dziesz ?y?.

Ci??ka sytuacja, dobrze, ?e nie musz? podejmowa? takiej decyzji.

Mo?na by te? zrobi? rzeczy, kt?rych si? wcze?niej nie robi?o. Jak na tej reklamie Coca-Coli.

Og?lnie cieszy? bym si? ?yciem.

Ostatnia edycja:

Tak brawo Stelmach, a p??niej wieczne pot?pienie. Ja bym si? wyspowiada?, chocia? nie jestem osob? religijn? to i tak warto by? zabezpieczonym ;)

W ostatnim dniu swojego ?ycia? Nic, bo ze wszystkim i ze wszystkimi jestem kwita. Nie pobieg? bym do konfesjona?u, bo jestem wyspowiadany, nie sp?dzi? bym tego czasu z rodzin?, bo nie by?oby takiej potrzeby. Nie sp?dzi? bym tego czasu z dziewczyn?, bo jej nie mam. Nikogo bym nie zastrzeli?, bo tak na prawd? wi?kszo?? ludzi mi zwisa... Poszed? bym na boisko, wzi?? pi?k?, i cieszy? si? ostatnimi strzelonymi bramkami w moim ?yciu.

W ostatnim dniu swojego ?ycia? Nic, bo ze wszystkim i ze wszystkimi jestem kwita. Nie pobieg? bym do konfesjona?u, bo jestem wyspowiadany, nie sp?dzi? bym tego czasu z rodzin?, bo nie by?oby takiej potrzeby. Nie sp?dzi? bym tego czasu z dziewczyn?, bo jej nie mam. Nikogo bym nie zastrzeli?, bo tak na prawd? wi?kszo?? ludzi mi zwisa... Poszed? bym na boisko, wzi?? pi?k?, i cieszy? si? ostatnimi strzelonymi bramkami w moim ?yciu.

Heh, a ja bym obrabowal sklep i zabawail sie caly dzien z kumplami pijaca piwo i cisna bym pompe z innych ludzi ;) a okolo godziny 0:00 lezal bym w luzku pijac cipla herbatke i czekajac na smierc posluchal bym swoich ulubionych piosenek ;)

Heh
Zrookowa? bym hara w tibi itemy porozrzuca? ukrad? jakie? auto i zacz?? zapierdala? i pewnie bym zgin?? pr?dzej w tym aucie ;]
2 opcja powiedzia? bym ka?demu co o nim my?l? i nara kupi? se flaszk? w?dki i poszed? przed siebie s?uchaj?c muzyki na telefonie.

Ja bym sp?dzi? troch? tego czasu z rodzin?, po czym pewnie troch? z dziewczyn?... Pewnie stara?bym im si? powiedzie?, ?e mnie nie b?dzie. Znaj?c ?ycie by nie uwierzyli. xd Lecz, c?? nie chcia?bym zmarnowa? tego czasu.

Pytanie z ankiety, ?e zacz??bym zwiedza? ?wiat. Co ja bym zd??y? zwiedzi?? Lotnisko z kt?rego bym wylecia? i to na kt?rym bym wyl?dowa?? ;p

Pozdrawiam.

Wi?c tak:
Przeprosi?bym wszystkich. Nawet wrog?w za to i? pope?ni?em wiele b??d?w.

Sp?dzi? bym ten czas z rodzin?, a zw?aszcza z dziewczyn? ;*
Gdybym mia? mo?liwo?? pojecha? bym na Cub? i pogada? z Blac Hazem, czy kryje 2Paca.

Sam nie wiem co bym zrobi? jakby jutro by? koniec mojego ?ycia-,0.
Pewnie na pocz?tku dnia po odwiedza? ca?? rodzin?. Nacieszy? si? kole?ankami z klasy i kolegami poje?dzi?bym swoim skuterem(lecz to zawsze jest nudne)^^.;D.Na koniec ?ycia chcia?bym jeszcze zagra? porz?dny meczyk z kolegami zrobi? porz?dn? impr?.I chyba tyle to si? tak tylko m?wi je?eli by tak by?o to 99% os?b kt?re tu si? wypowiedzia?y nie zrobi? by tego.;D:o

Ja bym zrobi? to co Kurtis cieszy? si? ostatnimi bramkami, lub zagra? mecz z o wiele mocniejszymi zawodnikami i da? z siebie wszystko.

Ja napewno bym zrobi? wiele z tych wymienionych zeczy!
Napewno bym odpocz??,wszystko przemyslal,przeprosil wrogow :] Pogodzil sie z rodzina...
I wszystko staral bym sie naprawic,potem imprezowal bym az do smierci xD
pozdro xD

Ankieta jest strasznie kiepskim pomys?em (w moim odczuciu) gdy? nie odzwierciedla dok?adnie tego co ludzie maj? w g?owach.

Ostatnio zastanawia?em si? co by by?o gdybym dowiedzia? si?, ?e jestem chory na nowotw?r czy inne paskudztwo i zosta?o mi 3 miesi?ce ?ycia. Mia?em w g?owie strasznie du?o pomys??w. Spotka? ludzi kt?rych zawsze szanowa?em, spr?bowa? zrobi? co? szalonego - tylko dlaczego w obliczu ?mierci? Wiele os?b m?wi z?ote teksty w stylu "?yj tak jakby jutra mia?o nie by?", ale tak si? nie da. Nie da si? bo w naszej pod?wiadomo?ci mamy instalowane, ?e musimy pracowa? i zarabia? kas?. Z przera?eniem patrzymy na przysz?o?? i ze smutkiem na przesz?o??, Matrix.

Gdybym wiedzia?, ?e jutro mnie na tym ?wiecie nie b?dzie nie zrobi?bym nic szczeg?lnego. Po prostu po?egna?bym si? z lud?mi na forum ?adnym tematem (mam nadziej?, ?e nie zosta?by usuni?ty), spotka? si? z bliskimi i po?egna? (nie m?wi?c o tym co si? jutro stanie - nie potrzebne mi sztuczne wsp??czucie) , stara? si? zako?czy? r??ne sprawy. Na pewno bym si? pomodli?, doko?czy?bym wywiad z Vraelem (robimy go ju? z miesi?c, w?a?ciwie to robili?my jeden p??niej od nowa zacz?li?my robi? 2. Btw. przepraszam Ci? za te moj? niedost?pno?? - pewnie nied?ugo doko?czymy.). Jeden dzie? to zbyt ma?o aby zrobi? co? konkretnego. Mimo to dzi?kuj? autorowi tematu za danie tego jednego dnia. Prosz? r?wnie? aby nie zak?adano tematu pt. "Co by? zrobi? gdyby? umar?". Pozdrawiam, [-]Drexav[/-]

Na pewno nie czyni? bym z?a. Lepiej podliza? si? "Temu na g?rze".

My?l?, ?e poszed? bym do najlepszych kumpli, powiedzia? bym im, co o nich s?dz? i przekaza? bym im ca?? moj? m?dro?? ?yciow?, ?e tak powiem.
Stara? bym si? ich nakierunkowa? na przysz?o??. Niestety, nie znalaz?em jeszcze kolegi, kt?ry dor?wnywa?by mi poziomem. Ludziom trzeba pomaga?. Staram si? to czyni? i musz? przyzna?, ?e odnios?em ostatnio sukces. Kolega zmieni? swoj? drog? ?ycia na lepsz?, na tak?, kt?ra nie zepchnie go na margines spo?eczny.

Potem pewnie pogada?bym z rodzin?. Wypi? herbatk?, przebra? si? w pid?am? i w rytmach mojej ulubionej muzyki poszed? bym spa?, modl?c si? o d?u?sze ?ycie.

Niestety, w ankiecie nie znalaz?em odpowiedniej odpowiedzi :)

Ostatnia edycja:

Wasze wypowiedzi s? bardzo ciekawe, wi?c postanowi?em od?wie?y? temat.

Zapraszam do pisania.

Robi?bym to co cym chcia?.

ja bym mia? umzec to zrobi? bym dziecieka ;p

Naprawde sam niewiem co bym zrobi?.
Sk?d mog? wiedzie? co zrobi?, jak jeszcze ostatniego dnia nie by?o. Najlepiej co? bohaterskiego, dzi?ki czemu zosta?bym zapami?tany przez spo?ecze?stwo. Jakby by?a mo?liwo??, to mo?e bym spe?ni? jakie? swoje marzenie.

Nie wypowiadajcie si? idiotycznie typu:
ja bym mia? umzec to zrobi? bym dziecieka ;p
Robi?bym to co cym chcia?.
To psuje ca?e przes?anie tematu. Ma on popchn?? do refleksji, nie do rzucania g?upkowatych tekst?w. Pomy?lcie nad sob? ;]

Pozdro
Jim

ja bym sie napil :) jkiegos policianta zaszczelil ;) i zgw?asci? dzielnicow? bo moja fajna :(

Status
Zamknięty.
Do góry