• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Collins po przerwie

Status
Zamknięty.

CoLLins

User
Liczba reakcji
5
Witam
Mapowa?em ju? kiedy?, ale mia?em d?ug? przerw?. Nigdy nie mapowa?em jako? wspaniale, ale lubi? nieraz sobie co? zrobi?. B?d? tu wstawia? wszystkie mapki jakie b?d? robi?.

3ssn.png

1ss.png

2ss.png

6ssa.png

5ssa.png

4ssa.png

Odp: Collins po przerwie

Jezu. Jedno i to samo, nuda. Jak si? na to patrzy ka?dy screen wydaje si? kopi? drugiego, wi?c ocenie pierwszy. Otw?rz zak?adk? borders i wype?nij nimi te braki pod p?otkiem. Wszystko jest puste i br?zowe. Zero szczeg???w itd. Jako i? w?o?y?e? w t? map? wi?cej ni? 10min czasu dam 1/10.

Moim zdaniem jest ?rednio, nie pope?niasz b??d?w, ale robisz kwadraty, co bardzo oszpeca prace i ujawnia to, ?e korzystasz z autobordera, co jest bardzo z?e.
Nie podoba mi si? to, ?e jest to tak nudno, mog?e? troch? zafantazjowac i dodac jakies urozmaicenia.

Nie najlepiej ale nie najgorzej jak dla mnie za du?o kwadrat?w wszystko w auto borderze ale nie?le wygl?da jak na auto... u?ywaj tylko palety raw od razu b?dzie lepiej:_).

Autoborder , autoborder mysle ze powinienes przestac uzywac autobordera a tak prawde mowiac to ta praca mi sie nawet podoba ^^

Mapa jest fajna ale nie napisa?e? co to jest. Mi to wygl?da na jak?? star? wysuszon? farm?.(Nic lepszego mi do g?owy nie przysz?o xd).
Nie wiem jak mapowa?e? dawniej ale ?rednio mi si? to podoba. Brakuje mi zielonej trawy. Jako? tak dziwnie jest.
Moja ocena to 5/10
Pozdro Kaguna

Powiedzcie mi ku*** ... Jak mo?ecie nazywa? t? prace full autoborder ? :D
5ssa_srsesq.png
[/url]

/\
Jak mi to zrobicie auto borderem to naprawd? wam uwierz? ...

Oczywi?cie autor mo?e i u?ywa? autobordera ale nie we wszystkich miejscach...

Mapa nie jest z?? aczkolwiek jest ona nudna... Troch? energii w??? w swoje prace a nie kupka trawy [czy jak tam to si? nazywa] ko?o siebie ... troche to porozrzucaj , bo to naprawde bardzo kwadratowo wygl?da ;\
Ale mimo wszystko nie jest to taka z?a praca :D
5/10

@up
Sko?cz, nie potrafisz przyj?? krytyki? Autoborder to jedno najwi?ksze g?wno, kt?re zosta?o wprowadzone w RME. Nie to jak magia SME :)
@topic
Praca zrobiona autoborderem, pusto.Brak jakichkolwiek innowacji itp. Poczytaj pierw poradniki i dopiero zacznij wtedy tworzy? jakie? prace. Trening czyni mistrza.

Pozdrawiam.

Wida? , ?e to autoborder i do tego RME.
Psuje ca?y klimat , pusto , nudno i wgl.
Prace oceniam na 4/10

?ci?gnij SME i r?b mapki i si? ucz , ucz !

@up
Sko?cz, nie potrafisz przyj?? krytyki?

A po co On ma przyjmowa? krytyk? skoro mapa jest moja?
Wiem, ?e autoborder, robi?em kiedy? samym RAWem, ale teraz mi si? odechcia?o.
Autoborderem robi?, bo sprawia mi to przyjemno?? i my?l?, ?e b?d? dalej robi?.
Nie wiem po co niekt?rzy pisz? ucz si? ucz, ja nie chce si? uczy? mappingu robi? te mapy tylko chwilowo, nie mam zamiaru by? mapperem na sta?e.

Tutaj cmentarz na szybko, niby nic specjalnego, ale przyjamniej nie wygl?da jak ka?dy inny cmentarz :P

7ssa.png

Brak pomys?u. Aha, je?li chcesz robi? autoborderem, to r?b to z g?ow?, a nie na odpieprz.
Kolejna praca, jak m?wi?em, kiepska, brak pomys?u. Nie trzyma si? kupy. Na twoim miejscu bym jeszcze popracowa? nad t? mapk?.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry