What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- ElfBot Combo leader + auto target + follow

Status
Not open for further replies.

TheAsyllum

New User
Reaction score
1
Witam.
Tak wiem, ?e istniej? ju? takie tematy, lecz w ?adnym nie znalaz?em tego konkretnego czego?, co jest mi potrzebne.
A wi?c gram sobie na ots oraz posiadam pare mc.
Ostatnio kolega mi m?wi? o "nawigacji" (tak to nazwa?). Mia? na my?li, ?e leader co? napisze i nagle wszystkie mc maj? cl na target, kt?ry zaznaczy leader.
Druga sprawa.
Pr?bowa?em bawi? si? w aimbocie (w opcjach elfbota) i ustawi? jako?, by wszystkie mc zaznacza?y po prostu target leadera, ale mi to nie wychodzi.
Gdy kogo? gonie na follow to musz? po kolei ka?dym zaznacza? i wpisywa? nazwe skryptu np: "san" (wtedy rp/ek spamuje skrypt auto 200 say exori san/exori hur).
Wi?c chcia?bym prosi? kogo? o pomoc w tym, ?eby bot automatycznie zaznacza? target leadera.
Jeszcze jedno, gdy np leader jest ED lub MS i moje mc s? RP lub EK to da si? ustawi? tak, ?e gdy leader ED/MS uderzy SD to mc RP/EK bij? Exori san/Exori hur w target a nie przed siebie?
No i oczywi?cie automatyczny follow na leadera.
Mo?e da si? wszystko w aimbocie tylko ja ?le ustawiam? Je?li tak to prosz? o dok?adniejsze opisanie i b?d? na prawd? wdzi?czny.

Je?li nie znasz odpowiedzi na wszystkie pytania to chocia? odpowiedz na te, kt?re znasz.
Z g?ry dzi?kuje i czekam na odpowiedz.

Madwin

Advanced User
Reaction score
13
Odp: Combo leader + auto target + follow

Nie mam przed oczami elfbot'a ale z tego co piszesz to chodzi Ci o nawigacje ;p w elfbocie tego nie ogarniam ale co innego magebot :p , musisz pr?bowa? z navigacja P; wiem tyle ze na lider wpisujesz i do navi pod??czasz si? mc'kami

Obeznany1991

Active User
Reaction score
8

Prosta sprawa.

Na samym pocz?tku potrzebne Ci b?d? skrypty:

1) target sd:
PHP:
auto 2000 | listas 'Sd' |  useoncreature 3155 target

2) Follow za danym graczem:
PHP:
auto 200 ifnot [$followed] { follow 'nick gracza' }

3) Leczenie uhami:

PHP:
auto 200 foreach 'shootableplayers' $blok {if [$blok.name == 'Nick gracza' && $blok.hp < 66] uhpc 100 '$blok.name'}

Teraz ustawienie Efla:

Zak?adka "Aimbot" wy?wietli Ci si? tabela a wniej masz tak:
"Prioritize magess with least cur np" < ZAZNACZ WSZYSTKIE KRATKI DO OSTATNIEJ > "Choose subenemy if no enemy"

Potem na dole masz "Aim leaders" Nick leadera Mc...
Obok "Aim type" ustaw "Attack > Sd Rune"
Ni?ej "Combo rate" ustaw 200

Na samym dole masz 3 kratki zaznacz tylko 2 ostatnie. No i masz Swojego Cl'a a co do Ed, Ms, Ek czy tam Rp... Poprostu zmieniasz typ ataku Np na "Con strike" A nie jak wcze?niej napisa?em "Sd"

marcelino

User
Reaction score
0

Fallow jak najbardziej dzia?a tylko jedno mnie zastanawia po co skrypt na target skoro go ustawiasz w Aimbot ??

2 kwestia Obeznany1991, powiedz mi czemu np atakuje Liderem posta? xxx i gdy odznacz? to MC nadal j? bije?

Gangster9988

Senior User
Reaction score
42

za dobr? kase odsprzedam Ci skrypty do navigacji

Obeznany1991

Active User
Reaction score
8

Wi?c tak, skrypt na "Sd target" jest po to by elfbot podczas atakowania robi? to jak nale?y, zakladka "Aimbot" + Sd nie jest tak skuteczna jak skrypt. Widzisz sam po sobie kt?re skrypty, ustawienia s? Ci przydatne a kt?re nie, r?b tak by nic Ci nie przeszkadza?o.

M?wisz Mc nadal Ci atakuje sosobe kt?r? ju? "zabiles" czy tam odznaczy?e?, a pomy?l.. TARGET > jest to ko?c?wka skryptu kt?ra odpowiada tak jak "auto target" (chyba wiesz jak dzia?a) masz X posta? leader i 5 osobnych Mc ( c,z,v,b,n ) kiedy odznaczysz postaci? X danego gracza reszta nadal trzyma go w targecie bo tak dzia?a skrypt, atakuje ostatnio zaznaczonego gracza, je?li tak bardzo chcesz ten b??d wyeliminowa? poprostu zaznaczaj sam siebie jak kogo? zabijesz.

marcelino

User
Reaction score
0

Spoko, wielkie dzi?ki a generalnie da si? zrobi? tak by nie trzeba by?o u?y? sd by MC wali?y od razu z SD?
Chodzi o to, ?ebym g??wn? postaci? tylko zaznaczy? target a mc od razu bi?y SD

Obeznany1991

Active User
Reaction score
8

No tak, od tego jest skrypt.

PHP:
auto 2000 | listas 'Sd' |  useoncreature 3155 target

3155 <- Id Sd

marcelino

User
Reaction score
0

Spoko dzi?ki wielkie :) wszystko dzia?a jak powinno.

Status
Not open for further replies.