Crowbar otwiera drzwi? Mit, czy fakt?

Status
Zamknięty.

BialyTrufl

User
Październik 18, 2008
Liczba reakcji
2
Siema
Zapewne ka?dy co nieco s?ysza? o Crowbar :o
Wed?ug starszych przekaz?w ?w narz?dzie idealnie nadawa?o si? do otwierania niekt?rych drzwi.
Czy jednak takie istniej?. Kto wie co? na ten temat?

Odp: Crowbar otwiera drzwi? Mit, czy fakt?

A Ja uwa?am, ?e to bardzo prawdopodobne.
Dlaczego Crowbar otwiera drzwi ? Bo CipSoft my?li bardzo du?o nad takimi g?wnianymi szczeg??ami ?eby?my si? m?czyli wieki......
Mo?e jeszcze nie ma zastosowania ale nied?ugo mo?e sie przyda? do jakiego? questa.

Hmm... Ci??ko stwierdzi?. Mo?e otwiera TYLKO zwyk?e drzwi? Bo je?li otwiera?by zamkni?te/questowe, to by?o by to bez sensu... Je?li chodzi o jaki? quest, to w postmanie trzeba za pomoc? w?a?nie ?omu wyj?? listy ze skrzynki. Mo?e jest co? jeszcze, ale raczej ci??ko b?dzie znale?? co? bez wskaz?wek.

Ja uwa?am ?e to Mit.

Bo niby jakie drzwi by mia? otwiera?... Bramki Levelowe? Drzwi Do Domk?w? Czy mo?e Drzwi zamkni?te na klucz za kt?rymi cz?sto kryj? si? jakie? skarby?

Je?li by tak by?o to na pewno nie da?oby si? kupi? tego narz?dzia w Venore za 400gp =)

Zaskocz? was! : ]

Crowbarem mo?na otworzy? drzwi na Jakundafie. Wystarczy poszuka? troch? np na tibia.wikia.com : ]

@Down
Nie s?uchasz...

Przeczytaj to co wy?ej napisa?em, a p??niej zastan?w si? nad tym co TY napisa?e?!
Jakundaf - jakundaf desert - tam gdzie wykonujesz desert questa

Ostatnia edycja:

Fakt wystarczy?o troszk? poczyta? a oto efekt :
Na jednym z forum (brazylijskim je?li si? nie myl? to forum tibia.br) jeden z graczy opisa?, ?e gdy u?yjemy na niekt?re drzwi crowbar to zostaje po nich tylko dziura i sterta desek a na inne to je otwiera.
Najprawdopodobniej otwiera ma?o wa?ne drzwi np. wej?cie na trolle w ab'dendriel.
Prosz? o sprawdzenie tego.

Kiedy? na pewno co? takiego wymy?l? :) jak na razie czego? takiego nie ma :P przynajmniej nie s?ysza?em o takim czym?

Kiedy? na pewno co? takiego wymy?l? :) jak na razie czego? takiego nie ma :P przynajmniej nie s?ysza?em o takim czym?

Fakt wystarczy?o troszk? poczyta? a oto efekt :
Na jednym z forum (brazylijskim je?li si? nie myl? to forum tibia.br) jeden z graczy opisa?, ?e gdy u?yjemy na niekt?re drzwi crowbar to zostaje po nich tylko dziura i sterta desek a na inne to je otwiera.
Najprawdopodobniej otwiera ma?o wa?ne drzwi np. wej?cie na trolle w ab'dendriel.
Prosz? o sprawdzenie tego.

Zaskocz? was! : ]

Crowbarem mo?na otworzy? drzwi na Jakundafie. Wystarczy poszuka? troch? np na tibia.wikia.com : ]

@Down
Nie s?uchasz...

Przeczytaj to co wy?ej napisa?em, a p??niej zastan?w si? nad tym co TY napisa?e?!
Jakundaf - jakundaf desert - tam gdzie wykonujesz desert questa
Czytajcie inne posty \o/?
O ile wiem, to drzwi na banute (bramka 999lvl) si? otwiera?o, ale czy crowbarem?xD!

Czytajcie inne posty \o/?
O ile wiem, to drzwi na banute (bramka 999lvl) si? otwiera?o, ale czy crowbarem?xD!

Mi chodzi?o o drzwi zamkni?te, do kt?rych potrzebny jest klucz.
Ale bardzo ma?o istotne miejsca.

Magic Hereos napisał:
(...)

... a drzwi na banut? otworzyli wykorzystuj?c bug na test serwerze. 1 kt?ry to uczyni? by? admin strony fanowskiej tibiopedia.pl - Mastro Daro.

A ja mysle ze otwieraja jakies wazne drzwi...
Dlaczego?
Pomyslcie, kto by wpadl na pomysl, ze jakies bardzo wazne drzwi otwiera zwykly Crowbar?
To daje duzo do pomyslenia .. :)

A ja mysle ze otwieraja jakies wazne drzwi...
Dlaczego?
Pomyslcie, kto by wpadl na pomysl, ze jakies bardzo wazne drzwi otwiera zwykly Crowbar?
To daje duzo do pomyslenia .. :)

W?tpi? ale mo?e teraz jaki? h lvl lata po questach i pr?buje otwiera? drzwi cowbarem xD

Lol to jest bezsensu, masz klucz, nikt nie ma jestes kox, noob przyjdzie z loma drzwi rozwali :p
Moze ktos sprawdzic, chociaz chyba juz gdzies czytalem o tym ^^

Ja my?l? ?e crowbar otwira bramke levlow? lub jaki? quest co nies jest odkryty lub to mo?e wicie co:
Bo ja czyta?em drugi mit o MagicLong Sword i zara dam:
Bro? zosta?a dobrze ukryta.
Bro? zosta?a dobrze ukryta. Jeste?my pewni, ?e tylko bohater odwa?ny i o czystym sercu mo?e j? odnale??. To straszliwe miejsce b?dzie strze?one na nasz rozkaz. Je?li to konieczne, b?dziemy strzec go wiecznie. ?adna magia nie b?dzie w stanie odkry? sekret?w teraz. U?yli?my pot??nych zakl?? i wszystkich sztuczek naszych najja?niejszych umys??w do ochrony tego miejsca. Nie ma mo?liwo?ci odczarowania naszych urok?w i obej?cia naszych pu?apek. Jestem przekonany, ?e po??czenie pu?apek i zagadek pomo?e naszym si?om w przezwyci??eniu z?a, kt?re mog?oby nam rzuci? wyzwanie. Nawet Ruthless Seven w razie potrzeby.

Ka?dy chyba zna motyw, m?wi?cy o tr?jcy terroru: Morgaroth, Ghazbaran, Zollaruk. Czy to ma zwi?zek z MLSem?

Mo?e tutaj otwiera jakie? dzrzwi lub co? w tym stylu co my?licie??

?om aktualnie jest wykorzystywany w paru questach. Nie ma on jakiego? tajemniczego zastosowania to jest otwierania drzwi. Bardzo dobry do skillowania cluba. I co wi?cej by tu o nim powiedzie?? Gdyby Cipsoft chcia?, ?eby gracze rozwalali drzwi ?omem, to chyba by o tym powiedzia? no nie?

?om S?u?y Do Rozpier*alania Gm?w :D Dostaniesz bana Relog NooB Char Z ?omem Biegniesz do niego z ?oma w Baniacz i on ma See U Temple :D

A tak naprawd? To kiedy? s?ysza?em od brata ?e s? jakie? tajemnicze Questy z ?omem i nie tylko ?e k?adziesz w jakie? miejsce k?adziesz Stone <Ten kamyk co si? nim ?ucia :D>
I Tworzy Si? Dwaf ... Tak S?ysza?em od brata jak jeszcze mieszka? zemn?.

Pozdro
XaNadu

MIT!
Wiem , wiem to jest ?om ale niby co mia? by otwierac?
Bramki lvlowe?Masz np pierwszy level i wchodzisz ze w bramke dla setnego? -.-
Po prostu mit

---
Crowbar otwiera drzwi na jakundafie, to wszystko.
Const~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry