What's new

Crunk - Typ muzyki

Status
Not open for further replies.

DavisX

Advanced User
Reaction score
20
Ot?? mam pytanie, czy kto? s?ucha tego typu muzyki?
Za pewne wiele os?b nie s?ysza?o nie b?d? si? rozpisywa?, czy kto? s?ysza? o tym czy nie.
Jest to typ muzyki ??cz?cy w sobie rap jak i krzyki ze strony autor?w.
Macie tu dwa z wielu moich tego typu utwor?w:

Prosz? o wyra?anie opinii.

Iron Man

Active User
Reaction score
2
Odp: Crunk - Typ muzyki

Jak pu?ci?em te nuty g?o?no to basy napierdala?y jak Zomowiec w demonstrant?w...

Fajny rodzaj, mo?e si? wci?gne.

DavisX

Advanced User
Reaction score
20

Ja niedawno zacz??em i teraz mo?na powiedzie?, ?e si? uzale?ni?em. G?owa mi p?ka od tego s?uchania, ale nie jestem w stanie wy??czy?. Musze mie? ten krzyk na uszach.
Ten zesp?? ma ma?o wersji hard tego gatunku. Te dwa utwory co poda?em s? nieliczne pod wzgl?dem takiego ha?a?liwego wizerunku.

Wiele utwor?w te? jest zwyk?ym Pop-Rapem z do??czonymi sporadycznymi pokrzykiwaniami.

Dziwi mnie ten charakterystyczny krzyk i wrzask. By?em sam w domu. Pr?bowa?em wykrztusi? z siebie takie co? jednak niezbyt mi to wychodzi?o.

NarutoFan123

Active User
Reaction score
12

Co do tego co tutaj pokaza?e? to nie powiedzia?bym, ?e to jest crunk na 100% jest to z czym? zmieszane dla mnie to jakie? nie wiem mieszanka emo krzyk?w + Crunk.

Tutaj masz troch? polskiego crunku.

NoMY

User
Reaction score
0

Boze, gorszego 'gowna' nie slyszalem, to psuje psychike, a nie relaksuje jak ma dzialac muzyka!!

DavisX

Advanced User
Reaction score
20

Nie podoba Ci si? to nie s?uchaj. Ja wol? o wiele bardziej co? tego typu ni? firm?, czy obecnego komercyjnego Pej?.

Haalwa

Advanced User
Reaction score
8

Boze, gorszego 'gowna' nie slyszalem, to psuje psychike, a nie relaksuje jak ma dzialac muzyka!!

nie karzdy rodzaj muzyki relaksuje :D

Co do tematu do lubie Crunk ale w wykonaniu ekipy z Torunia PTP. To co ty podales to jakis szajs jest :p

a tak btw. to w?a?nie nie dawno wyszed? nowy kawa?ek PTP i Fabu?y.

MiccKaz

Advanced User
Reaction score
16

Pierwsze filmiki ktore zobaczylem, mnie przerazily, lecz te ktore zarzucila osoba wyzej mnie juz sa lepszej jakosci, mozna powiedziec 'daja rade', ciesze sie, ze nie jest to podobienstwo pejii (fuck fuck fuck)

//Co do pytania,Ja nie slucham takiej muzyki, dla mnie musi byc glosno, i mlo dla ucha... stawiam na klub!

Status
Not open for further replies.