crusader helmet quest

Status
Zamknięty.

kapsluocw

User
Listopad 28, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, posiadam 35 sorca i chcia?bym si? wybra? z moim koleg? 54 palkiem na crusader helmet quest. I tu pojawia si? moje pytanie. Damy rade? =)=)=):huh::huh::o

Odp: crusader helmet quest

Witam, posiadam 35 sorca i chcia?bym si? wybra? z moim koleg? 54 palkiem na crusader helmet quest. I tu pojawia si? moje pytanie. Damy rade? =)=)=):huh::huh::o

Bez problemu , co to jest dla 50+ palka zabi? 2 gsy ?
?mia?o mo?ecie i??

Je?li ma Pacca, no problem, je?li nie no wi?kszy problem bo z samych spearow bedzie go troche bic :)

50 pallek ?:) niech kupi z baga sd i zabije te gsy w 5 sekund ;p

Nie ma raczej problemu, ew. lekkie waste.
Pallek luruje po jednym i bloka na balance, bije GS-a jak tylko mo?e.
Twoim zadaniem b?dzie napalanie z run ;>

50 pallek ?:) niech kupi z baga sd i zabije te gsy w 5 sekund ;p

Ciekawe czy grasz na rl tibi, czy masz bujna wyobra?nie a mo?e nabijasz posty.
Wiadomo ?e sd od 45 lvla i 15 mlvla wi?c jego hity nie b?d? wi?ksze od 100...

@top
Dacie rad?, nie powinno by? problemu, palladyn luruje i bije uciekaj?c z nim a sorc dobija z fire wave ewentualnie przywo?a? summony.

Ostatnia edycja:

Da lu?no rade :P niedawno by?em z koleg? mam 36 sorca i 40 m lvl kolega 44 pall bi? z rs ma skile chyba 80/60 ? Niewa?ne jednego gsa rozwalili?my w minutke bez pacca ;)

ahh 5 min i questa zrobiony :D dacie rade z luzem ;] nawet waste nie b?dzie ;]

Kiedy przetniecie t? tzw " paj?czyn? " to niech pall podleci od razu do ?ciany po lewej stronie wtedy lurnie automatycznie 1 gs;a z spawna, i po quescie :]. Bo drugi to ju? tylko formalno??.

Czesto sa zlurowane po 2-3 gsy. wtedy niech bloker stanie przed wycieta dziura i ty zuc mw obok niego wtedy macie pewnosc ze tylko 1 bedziecie miec na raz :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry