• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

CS 1.6 Non Steam

Status
Zamknięty.

Michalekk

Senior User
Liczba reakcji
159
Cze??. Chcia?bym aby podczas gry w CS, zamiast tradycyjnego celownika by? zwyczajny, bia?y kursor myszy. Rzadko mi si? to zdarza, ale jak si? zdarzy, to pomaga. Licz?, ?e powiecie co zrobi?, aby by? on ci?gle.

Pozdrawiam,
michalekk

Odp: CS 1.6 Non Steam

Normalna kursor zamiast celownika?? Wiem, ?e da si? ustawi? wielko?? i kolor celownika. Ale takiej opcji ze zmian? na kursor raczej nie ma. Mo?e s? jakie? dodatki czy cos, albo w plikach co? pogrzeba? i zmieni?.

Chodzi o to, ?e gdy kiedy? sobie gra?em pojawi? mi si? kursor myszy, zamiast celownika. U?atwi?o mi to gr?, bo zaostrzonym ko?cem strza?ki mo?na by?o perfekcyjnie strzela? head shooty. ;) Teraz chcia?bym wiedzie?, czy da si? to zrobi?.

Nie wiem czy o to Ci dok?adnie chodzi, ale mam jeden spos?b, gdy ci? zabij? i pokazuj? Ci video przeciwnika, nacisnij alt, albo ctrl, nie pami?tam bo nie gram z regu?y w cs. powinno pom?c.

#Don Wakeful
Pojawia si? kursor, ale tylko przez ten czas, kiedy jest video gracza. Gdy zaczyna si? nowa tura, ju? go nie ma.

Dzi?ki za ch?ci.

Pozdrawiam,
michalekk

Powiem ci o czym? lepszym, podczas gry kliknij esc i zobacz gdzie jest srodek monitora, zr?b sobie tam kropk? mazakiem lub czym?. Mi to pomaga w waleniu z autocampy lub ze scouta xD

Niestety, tego nie da si? zmieni? :)
Szuka?em, szuka?em, bo mnie r?wnie? przyda?oby si?, i nic...

wiem czemu ci si? to pojawi?o podczas gry w counter strike nacisno?e? przycisk start i temu ci si? tak zrobi?o :)

Status
Zamknięty.
Do góry