• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Cyanmon] Mapping Thread

Status
Zamknięty.

Cyanmon

Advanced User
Liczba reakcji
10
Witam...

Nie jestem mapperem, ja tylko si? bawie :)

Co? Ala G?ra w kt?rej mo?e zamieszka? gildia :)

screensho_neenxrp.png

screensho_neenxrn.png

screensho_neenxra.png

screensho_neenxrq.png

screensho_neenxxh.png

Oczywi?cie przepraszam za wszelkie niedoci?gni?cia i puste pola :)
Pozdrawiam
Cze??​

Odp: [Cyanmon] Mapping Thread

To albo jeste? mapperem albo nie proste. Co do mapy to jest do banii..
Dlaczego ? :)
-To jest totalny kwadrat przez co ju? si? popsu? wygl?d ca?ego terenu, radzi?bym wy??czy? auto-border bo nie wie?? ?e go nie u?y?e?.
-Kompletnie s?aba detalizacja otoczenia ,brak ?wiru kawa?k?w trawy no i natura .
Jedynie co przyku?o moj? uwag? to wodospad kt?ry najlepiej ci wyszed? og?lnie do tego rodzaju grounda
radzi?bym dodawa? piasek,trochu k?pk?w trawy (bo zdecydowanie jest ich tam ma?o..) ,kamienie itd..

Je?li ju? chcesz w tym robi? po?wicz robienie g?r bo marnie to tutaj wygl?da . :D

Dobra to mam wyjebane... mo?ecie mnie ?mia?o zbanowa?...
Do zamkni?cia.

Kolego, nie poddawaj si?. Etedan tylko wyra?a swoj? opinie , pocz?tki s? trudne i zazwyczaj ko?cz? si? fiaskiem.
Te rady ci tylko pomog?, hejty s? mile widziane uwierz, wtedy masz wytykane b??dy kt?re poprawiasz..

Przy okazji Zbigniewku : "-To jest totalny kwadrat przez co ju? si? popsu? wygl?d ca?ego terenu, radzi?bym wy??czy? auto-border bo nie wie?? ?e go nie u?y?e?."
Jak co? to " nie wierz?" ; **

Ostatnia edycja:

Kolego, nie poddawaj si?. Etedan tylko wyra?a swoj? opinie , porz?dki s? trudne i zazwyczaj ko?cz? si? fiaskiem.
Te rady ci tylko pomog?, hejty s? mile widziane uwierz, wtedy masz wytykane b??dy kt?re poprawiasz..

Przy okazji Zbigniewku : "-To jest totalny kwadrat przez co ju? si? popsu? wygl?d ca?ego terenu, radzi?bym wy??czy? auto-border bo nie wie?? ?e go nie u?y?e?."
Jak co? to " nie wierz?" ; **

S?ownik mi tego nie poprawi? leszczu ; * :D

BTW Nie ma si? co za?amywa? takie opinie w galeriach amator?w s? cz?sto widziane ,jedyne co si? nie poddawa? ! :)

@up a co s?ownik ma Ci poprawia? sam all ? ;D gz. Powiedz mi jak Ci ten s?ownik poprawia tutaj sam ^^. Elo
@Topic Mi osobi?cie mapa si? podoba ;) jest Gitara, nie jest wszystkiego nasrane oraz do?? wygodnie to wygl?da ;)
Dzi?ki za dobry pomys? na m?j server ;) Buja!

@Down@ Po co Go chwal? ? bo mi si? mapa podoba ?Oo ?

Ostatnia edycja:

@up,
Prosze Ci? nie pochwalaj go skoro wida? ?e robi nadmierne b?edy, r?wnie? jestem amatorem no ale moje prace wygl?daj? inaczej (galeria-sygnatur)
Sprobuj u?ywa? cz?sciej RAW PALLETE! Nie r?b pracy jak najszybciej ?eby by?a a raczej by wygl?da?a jak najlepiej ;)
Prosze przeczytaj kilka poradnik?w kt?re Ci dam i z ciekawo?ci? czekam na kolejne prace, a poki co moja ocena to 2/10 ;'C

http://tibia.net.pl/threads/557617-Rozdzia%C5%82-II-quot-Mapping-od-A-do-Z-quot-G%C3%B3ry-skaliste-II-%28Detalizacja%29

http://tibia.net.pl/threads/508598-Brzegi-Nie-r%C3%B3b-kwadrat%C3%B3w-noobie

Na pocz?tek te 2, ale dobrze by by?o jakby? zajrza? do dzia?u Artyku?y

Mapa sama w sobie jest kwadratowa. Brak jakiejkolwiek ciekawie zmieszanej natury. S?abiutka detalizacja terenu o ile mo?na j? tak nazwa?. ?le dobrane elementy ju? wida? na pierwszy rzut oka.

Status
Zamknięty.
Do góry