• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Cycek96] Pocz?tkuj?cy

Status
Zamknięty.

Cycek96

User
Liczba reakcji
0
Witam te? jestem pocz?tkuj?cym mapperm no praktycznie zacz??em dzisiaj wstawi? 2 fotki z expem dl-li prosze ocenia? o powiedzie? jakie pope?niam b??dy ?ebym nast?pnym razem wstawi? lepsze mapki :
cycdl2.jpg

cycdl.jpg

A tu wysepka z barbaria nami:
barby.jpg

Tutaj pr?bowa?em zrobi? jaskinie tylko zapomnia?em o szczeg??ach np ska?ki itp:
jaskinia1.jpg

jaskinia2.jpg

Odp: [Cycek96] Pocz?tkuj?cy

Skupi? si? na pracy nr3 a mianowicie na pocz?tek dobrze jest wyci?? niepotrzebne rzeczy tak aby zdj?cie si? ?adnie ogl?da?o, p??niej mo?na wy??czy? show special aby nie by?o wida? tych czerwonych kwadrat?w a co do samej pracy jest zbyt kwadratowa postaraj si? to zmieni? na pracy jest zbyt ma?o szczeg???w i te ?ciany i pod?ogi "czerwone" nie pasuj? do "bia?ego"
Moja ocena to 1/10 mam nadziej? ?e nast?pne prace b?d? lepsze Pozdrawiam.

@EDIT co do 2 ostatnio dodanych prac czyli "podziemia" o ile mo?na to tak nazwa?, zbyt ma?o szczeg???w,zn?w nie wyci??e? niepotrzebnych rzeczy czyli np pasek zada?, praca jest tak s?aba ?e nie podlega ocenianiu.

Ostatnia edycja:

Elo.
No to tak:
Prace s? s?abe bo brakuje im szczeg???w takich jak kamyki,uschni?tej trawy(je?eli jest bo nie wiem pod jak? to tibie) i palety raw. Co do ss nr. 3 to nie pasuje mi tam to pod?o?e kt?re bardziej nadaje si? na dach, brak o?nie?onych kamyk?w, kupek ?niegu i kupek p?atk?w ?niegu. Mog?y by by? tez przebicia trawy/ziemi.
Podziemia kompletnie puste.
Na razie nie b?d? ocenia?, poczekam na nowe prace.

Wed?ug mnie owe prac? s? na s?abym poziomie, brak estetyki, jakichkolwiek urozmaice? oraz prac? podchodz? pod kwadratowe lecz w niekt?rych miejscach tak nie jest. Og?lnie po?wicz wi?cej, a b?dzie mo?na zauwa?y? efekty.

Status
Zamknięty.
Do góry