• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Czy p?jdzie na moim kompie ??

Status
Zamknięty.

lajtowy123

Active User
Mam kompa (nie ten ale drugi)

I ma nast?puj?ce parametry,
1,60 GB Procesor [ o to sie tam nie martwie ]
895 RAM [ o to sie martwie ]

I aktualny test na windows VISTA jest ocena komputera jako 2,60/80 i czy p?jdzie na nim Windows 7 ?

Our partners and their custom servers:

Odp: Czy p?jdzie na moim kompie ??

I?? p?jdzie, tylko nie b?dzie tak bardzo wydajny i zbyt du?o na tym nie zyskasz bo ci muli? podstawowe procesy bedzie :)

Aha czyli dupa ? .

A teraz takie inne pytanie,
na kompie mam wirusa Sality [XP]
Oczywi?cie g?upi wirus zainfekowa? mi ca?y system,
a na tym kompie CD-R nie dzia?a, i jak moge zformatowa? kompa, jak ustawi? BOOT-MGR na Pendrivie?

A co do tego kompa co chce wina 7 zainstalowac, to lepiej nie warto tak ?. :/

Co do Twojego pytania o 7 na tym sprz?cie to szczerze m?wi?c proponuje Ci aby zainstalowa? sobie tam dobrego i poczciwego XP. Nie stracisz na wydajno?ci, a b?dzie ogarnia? sprz?t jaki masz. Co do samej 7 to ten system wymaga mniej wi?cej 1 GB na swoje potrzeby, a u Ciebie nawet tego nie ma. Dlatego moim zdaniem mija si? to z celem.

Mi na Windows 7 Ultimate 64 bit bez w??czonej przegl?darki zjada mi 1GB ramu, a jak odpal? oper?, kt?ra nie ma wersji 64 bitowej, to nawet 1,5 GB potrafi zjada? jak s?ucham muzyki, przegl?dam neta, gadam na gg, wi?c raczej przy twoich parametrach, to by by?a masakra, a nie komputer.

7 jest wydajniejsza od visty, wydaje mi si? ?e jako? j? wyci?gniesz ju? na tym sprz?cie, mo?esz ew. zainstalowa? t? okrojon? wersje, starter czy co? tam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom