• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Czy za pojedyncze reporty mo?na dosta? bana?

Keiseno

Advanced User
Liczba reakcji
3
Witam, co jaki? czas gdy nie mam czasu expi? stawiam sobie bota ale nie full afka. Zwykle bot mi expi 2-3 godziny dziennie. Czy je?li 3-5 os?b mnie zreportuj? mog? dosta? bana? - Ban to od razu delete konta czy jaki? to jest ban czasowy. Aha i czy cipsoft sugeruj? si? ilo?ci? report?w czy sam to sprawdza czy bocimy?

I jeszcze jedno pytanko. Jak sprawdzi? czy mnie kto? zreportowa??

Odp: Czy za pojedyncze reporty mo?na dosta? bana?

Nie mo?esz sprawdzi? czy Cie kto? zreportowa?, nie dostajesz bana tylko odrazu del, s? dwa sposoby kiedy dostaniesz deleted, albo za pomoc? reportowania przez graczy albo automatycznie. Ich maszynka sprawdza podobno Twoje wpt i jak za cz?sto si? powtarzaj? to znak ?e bocisz.

Odp: Czy za pojedyncze reporty mo?na dosta? bana?

@up
To jak dziala automat jest niewiadome, nikt nie ma pojecia najmniejszego na ten temat.
Sa rozne teorie, ale jak jest na prawde nikt ci nie powie. A teoria z tym, ze sprawdza twoje wpt i jak sa powtarzalne to wylapuje jest conajmniej slaba...

W Kazdym razie, jesli chodzi o temat.
Bana mozesz dostac nawet bez zadnych rapotow, jak cie ten automat wykryje i zdecyduje sie zbanowac.
Dostajesz od razu delete. Nie ma tak ja kiedys, ze najpierw jakies warny, bany okresowe, bany na postacie czy inne dziwne rzeczy. Delete i tyle. Koniec gadania.
Kazdy raport z pewnoscia zwieksza w jakis sposob, nawet jesli minimalnie, szanse na to, ze bana dostaniesz. Ale nie ma tu czegos takiego jak "4 raporty ok, 5 to juz na pewno ban"... Jak pisalem, mozesz nie dostac raporta a dostac bana, mozesz dostac 50 raportow i sie obejdzie bez bana.

Do góry