• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Czym mam to wyci??!!!

Status
Zamknięty.

Tenshiro

New User
Liczba reakcji
0
Witam,

Czy mo?ecie mi powiedzie?, czym mam to wyci?? i jak to zdoby?!
861440gr.png

Pozdrawiam,
GutA

A poco Ci to wyci?ga??? Przecie? Ty tam nawet nie wejdziesz ( Rope nie wejdziesz a Exani Tera nie ma na rooku przecie?... ).
A poco Ci to wycina??? Przecie? Ty tam nawet nie wejdziesz ( Rope nie wejdziesz a Exani Tera nie ma na rooku przecie?... ).Pozdrawiam CoopeR Sory co? jest nie tak czemu mi spamuje?? ;( przecie? wzi??em edita!!!
LoL pr?bowa?em edita OMG ale wida? ?e si? nie da -.-:curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Czym mam to wyci??!!!

Ja znam spos?b, ?eby tam wej??, wi?c jak nie wiecie to nie piszcie,cooperanatibia zg?aszam Spam.

#down
I znowu spamujesz, ma?o ci ostrze?e??

Ostatnia edycja:

Mo?na by by?o po?o?y? skrzynki aby wej?? na g?r? ale tego nie da si? wyci??.

2 down
Skrzynkami si? da. Exani tera robi to co rope. Wej?? na takie co? mo?na exnai hur up. Nie myl tych czar?w.

Ostatnia edycja:

Ja znam spos?b, ?eby tam wej??, wi?c jak nie wiecie to nie piszcie,cooperanatibia zg?aszam Spam.
#down
I znowu spamujesz, ma?o ci ostrze?e??

O.O znasz spos?b, mo?e nam go zaprezentujesz...? Moim zdaniem nie da si? wej??, poniewa? nie mo?na ?ci?? tego krzaczka. :p

Ludzie, ten temat jest bez sensu. Wiadomo, ?e tego zielska nie a si? wyci??, a nawet je?li by ci si? jako? uda?o, nie dostaniesz si? tam. Nie ma exani tera na rooku, nie jeste? GM-em ?eby u?yc komendy (xD) no i lin? te? si? nie da. Skrzynki ci nie pomog?, bo pono? Cipsoft co? pozmienia?, ?e teraz nie da si? skrzynkami wchodzi? (nie jestem pewna, ale tak by?o?). Ten temat jest do kosza lub zamkni?cia =.=

Ale typ... Naogl?da? si? "spoilera" Spike Sword Quest na Jutubie i my?li, ?e to jest mo?liwe... Bez komentarza.

Ale typ... Naogl?da? si? "spoilera" Spike Sword Quest na Jutubie i my?li, ?e to jest mo?liwe... Bez komentarza.
Sk?d wiesz, ?e chce akurat zdoby? spike sworda? Mo?e chce sobie podetrze? dupe tymi li??mi.

@topic
Tam si? raczej nie da wej??.

Ludzie, ten temat jest bez sensu. Wiadomo, ?e tego zielska nie a si? wyci??, a nawet je?li by ci si? jako? uda?o, nie dostaniesz si? tam. Nie ma exani tera na rooku, nie jeste? GM-em ?eby u?yc komendy (xD) no i lin? te? si? nie da. Skrzynki ci nie pomog?, bo pono? Cipsoft co? pozmienia?, ?e teraz nie da si? skrzynkami wchodzi? (nie jestem pewna, ale tak by?o?). Ten temat jest do kosza lub zamkni?cia =.=

Taki jeste? kox to pewnie wiesz, ?e exani tera u?ywa si? w miejscach gdzie u?ywa si? line a tam takiego nie ma.
Nie wiedzia? ?e da si? ?ci?? to napisa?.
Nie krytykujcie kiedy? byli?cie tacy sami.

Taki jeste? kox to pewnie wiesz, ?e exani tera u?ywa si? w miejscach gdzie u?ywa si? line a tam takiego nie ma.
Nie wiedzia? ?e da si? ?ci?? to napisa?.
Nie krytykujcie kiedy? byli?cie tacy sami.

To jest dziewczyna ^^

@Top:
Zosta?o ju? wyja?nione: krzaki stoj? i b?d? sta?y, bo w Tibii nie ma sekatora. Dupy nie podetrzecie, bo li?ci te? nie da si? zerwa?. P?ki co, zg?aszam do zamkni?cia.

Kole? za du?o fake'?w si? naogl?da?e? na Youtube. To by? tylko fake i nie da si? tego wyci?? przykro mi. Sam pr?bowa?em moim rookstayerem (21 lvl) wszystkim i niestety si? nie da.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry