A poco Ci to wycina??? Przecie? Ty tam nawet nie wejdziesz ( Rope nie wejdziesz a Exani Tera nie ma na rooku przecie?... ).Pozdrawiam CoopeR Sory co? jest nie tak czemu mi spamuje?? ;( przecie? wzi??em edita!!!
LoL pr?bowa?em edita OMG ale wida? ?e si? nie da -.-:curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse:
Tibia wiki rox ;dAttributes: You can't move/take it.
Ja znam spos?b, ?eby tam wej??, wi?c jak nie wiecie to nie piszcie,cooperanatibia zg?aszam Spam.
#down
I znowu spamujesz, ma?o ci ostrze?e??
Sk?d wiesz, ?e chce akurat zdoby? spike sworda? Mo?e chce sobie podetrze? dupe tymi li??mi.Ale typ... Naogl?da? si? "spoilera" Spike Sword Quest na Jutubie i my?li, ?e to jest mo?liwe... Bez komentarza.
Ludzie, ten temat jest bez sensu. Wiadomo, ?e tego zielska nie a si? wyci??, a nawet je?li by ci si? jako? uda?o, nie dostaniesz si? tam. Nie ma exani tera na rooku, nie jeste? GM-em ?eby u?yc komendy (xD) no i lin? te? si? nie da. Skrzynki ci nie pomog?, bo pono? Cipsoft co? pozmienia?, ?e teraz nie da si? skrzynkami wchodzi? (nie jestem pewna, ale tak by?o?). Ten temat jest do kosza lub zamkni?cia =.=
Taki jeste? kox to pewnie wiesz, ?e exani tera u?ywa si? w miejscach gdzie u?ywa si? line a tam takiego nie ma.
Nie wiedzia? ?e da si? ?ci?? to napisa?.
Nie krytykujcie kiedy? byli?cie tacy sami.