What's new

D?ugow?osy- wed?ug niekt?rych brudas, czy na pewno?

Status
Not open for further replies.

Arkam

Forum friend
Reaction score
179
Odp: D?ugow?osy- wed?ug niekt?rych brudas, czy na pewno?

ty jeste? przytyranym debilem czy jak bo nie kumam... Jak mo?na by? tak hipokryt? level 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999x ... wymagasz "tolerancji" metali. spoko... m?wisz ?e stereotypy itd spoko... ale jak mo?esz tego wymaga? skoro w swoim 1 po?cie ci?niesz po innych subkulturach obra?aj?c przy tym wielu u?ytkownik?w... Wed?ug mnie tw?j pierwszy post zas?ugiwa? na warna za celowe wszczynanie k??tni, tudzie? obra?anie u?ytkownik?w ale to co by?o pisane w kolejnych postach zas?uguje na conajmniej perma za destruktywne zachowanie, bo inaczej nie mo?na nazwa? ci?gni?cia tego tematu i w ka?dym po?cie ?amania kolejnych pkt regulaminu. Czego si? spodziewa?e?, mi?ych odp? je?eli w temacie zacz??e? obra?a? innych? Gdybym nie wiedzia? ?e i tak cie kto? odbanuje dosta?by? perma bez zastanowienia. Zgadzam si? tylko z jednym, ?e temat nale?y zamkn?? ba. nawet usun??.

Last edited:

Gotakan

Active User
Reaction score
7

Mozesz sobie wrzucac na rap ile chcesz, ale prawda jest taka, ze jest to o wiele bardziej konkurencyjna i wymagajaca muzyka w przeciwienstwie do rocku/metalu. I nie pisze to jako lysy Sebix, tylko sluchacz obu z tych gatunkow. hh jest bardziej nastawione na rywalizacje i trzeba pokazac umiejetnosci, zeby wybic sie w sfere inteligentnych sluchaczy, wiec nie pierdol stereotypami, bo to nie 2009 w ktorym wszyscy firmy sluchaja.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Hehe, my?l? stereotypami, bo Ty my?lisz stereotypami. Nie my?la?by? stereotypami to i ja bym nie my?la?em stereotypami. Skoro pos?ugujesz si? stereotypami to czemu ja mam tego nie robi?? Po co mam Ci pisa? rozs?dne argumenty, na temat tego, ?e nie ka?dy ?ysy typ musi od razu komu? wpierdoli? skoro, a nie ka?dy d?ugow?osy typ to brudas jak Ty i tak si? tego wyprzesz, wi?c skoro Ty tak piszesz to i my tak piszemy. Warna dosta?e?, ?e w nazwie tematu by?o "idiot?w", poczu?em si? obra?ony, wi?c tyle. Co do tych, ?e obra?am dzieci to dzia?a w drug? stron?, kto? ma chemioterapi? i jest ?ysy to od razu kibol i wpierdoli ka?demu? Z wiekiem w?osy wypadaj?, niekt?rzy dziadkowie s? ?ysi to co? Te? ka?demu po mszy w ko?ciele wpierdol?? Zacz??by? normaln? dyskusj? to ka?dy by tutaj inaczej te? dyskutowa?, ale skoro rzucasz ju? na samym pocz?tku stereotypami, ?e ?ysi na ka?dym kroku gwa?c? i zabijaj? to pierdolnij si? w ?eb, przemy?l to jeszcze raz i dopiero napisz temat. Temat zamykam.

@ Edit

Co do w?os?w... S? ubrania dla kobiet, s? ubrania dla m??czyzn. S? fryzury dla kobiet, s? fryzury dla m??czyzn. Za?o?y?by? sukienk?? Nie, wi?c czemu masz d?ugie w?osy, skoro przyj??o si?, ?e dziewczyny nosz? d?ugie w?osy, a faceci maj? kr?tsze? To tak samo jak si? przyj??o, ?e kobiety nosz? sukienki, a faceci nie. Na tej samej zasadzie dzia?a. Co do rodzic?w, kt?rzy zabieraj? dzieci na woodstock. To dzia?a w dwie strony, nie wyobra?am sobie te?, ?eby kto? zabra? dziecko na HH Kemp, bo po prostu ludzie tam s? pijani i wulgarni. Uprzedzam od razu, ?e ludzie na HH Kemp nie ruchaj? si? gdzie popadnie i taplaj? w b?ocie. Po prostu nie wiem jak mo?na dziecko zabra? i taki obraz mu pokazywa?, ale no dobra.

Last edited:
Status
Not open for further replies.