• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

D?ungla oraz statek

Status
Zamknięty.

Patero004

Active User
Liczba reakcji
1
To moja pierwsza d?ungla i statek wi?c prosze o wyrozumia?o?? i szczere ocenianie.

Statek :
mk7hqg.png

D?ungla :
sdzj44.png

Odp: D?ungla oraz statek

<roflmamo>
Zrobi?e? statek i co ? o.O Jak ka?dy inny zrobiony w 5 min =d
<rofltato>
Wbij na rl tibie i zobacz jak wygl?da jungla a potem sam j? r?b...

1/10
1- za wykonanie =d

Nie bierz do siebie tej krytyki :]

to wygl?da sztucznie ;o
zero kamieni ;/
po co ta droga z miasta w jungli?
og?lnie nie podoba mi si? ;p
ocena 3/10, chocia? wida? post?py od poprzedniej pracy :)
nie za?amuj si? tymi ocenami
ka?dy ma swoje pocz?tki:)

Ostatnia edycja:

Og?lnie rzecz bior?c, poprzednia praca by?a gorsza. Tu zastosowa?e? du?o ro?linno?ci i innych rzeczy, co mi si? podoba. Jednak zapomnia?e? o bardzo istotnym elemencie, a mianowicie kamienie. D?ungla to nie tylko ro?liny, znajduj? tam si? jeszcze kamienie, kamyczki itp. Poza tym ta kamienna dr??ka troch? tam nie pasuje, mog?e? zrobi? j? tak? jak ta druga mniejsza droga.
Jak na razie idziesz w dobr? drog?, bo Twoje mapy s? coraz lepsze. Tw?rz dalej i staraj si? bra? do serca niekt?re uwagi innych. Polecam Ci poczyta? jakie? tutoriale maperskie, znajdziesz je np. tutaj: Mapping - Tibia.net.pl

Statek zapewne z template. xd C??, mappowa? nie umiesz, jak wygl?da drz?ngla te? nie za bardzo wiesz. =d GoogleGrafika > d?ungla (polecam)
I ?eby koko nie dar? mordy; 0/10

No ja tu widz? statek robiony w 10 minutek, mo?e mniej a reszta to jest shit.
Za ma?o upchane jak na jungle, zero kamieni.
Kamienna droga w ?rodku tej niby jungli lol?
Brak mr?wek/termit?w... nie dopracowane... jednym s?owem: g?wno!
-1/10 minus jeden na plus dziesi??

2/10
statek ci nie wyszedl...
to jest dzungla...? to nawet las nie jest

Ale statek odpier******* , a je?li chodzi o d?ungle to za ma?o tego wszystkiego ;)
2.5/10

statek wklejony z template d?ungla kicha po czytaj poradniki i poogl?daj inne prace u?ytkownik?w

To kr?tko tym razem - statek przyzwoity, d?ungla bardzo sztuczna, bark wielu podstawowych element?w, nadaj urok temu miejscu. Sama "wyspa" wysz?a ci sztucznie, miej na uwadze du?? r??norodno??, a nie prostot? border?w. Brak jakiejkolwiek rzeki czy innych element?w, np. kamieni jak wspomnieli u?ytkownicy wy?ej. [evil]2/10[/evil]

Ta "d?ungla" jest troch? ma?o "d?unglowata". Czemu? Temu, ?e kto w d?ungli robi ?cie?k? brukowan?? I zero jaki? wi?kszych drzew, jaki? wi?kszych zaro?li. Wszystko tak pi?knie porozstawiane, jakby to by? przydomowy ogr?dek. ;]
Ocena: 3-/6

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry