• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Odp: dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Dlaczego wpadles na tak glupi pomysl jakim jest czarna lista, jak odpowiadasz szczerze, to masz na prawde wyjebane o co pytaja, a jesli szukasz pytan jakie ci pasuja, to lepiej usun ten temat.

Dlaczego wpadles na tak glupi pomysl jakim jest czarna lista, jak odpowiadasz szczerze, to masz na prawde wyjebane o co pytaja, a jesli szukasz pytan jakie ci pasuja, to lepiej usun ten temat.

Po prostu niekt?re pytania mnie denerwuj? i to tyle.

Zak?adaj?c ten temat powiniene? o tym wiedzie?, ?e b?dziesz mia? takie pytania. Nie rozumiem twojego podej?cia, ja bym te pytania kt?re mnie irytuj? ignorowa? lub usuwa? i tyle, a nie bawi? si? w jakie? dziecinne czarne listy..

ToP @

Tw?j ulubiony u?ytkownik t.net?

Ostatnia edycja:

Zak?adaj?c ten temat powiniene? o tym wiedzie?, ?e b?dziesz mia? takie pytania. Nie rozumiem twojego podej?cia, ja bym te pytania kt?re mnie irytuj? ignorowa? lub usuwa? i tyle, a nie bawi? si? w jakie? dziecinne czarne listy..

ToP @

Tw?j ulubiony u?ytkownik t.net?

Z pewno?ci? dziam.

Masz sko?czone 15 lat, to powiedz m?j drogi - w jakim kierunku chcesz dalej si? rozwija??

Czarna lista zostanie, niech autor sobie pisze co chce w pierwszym po?cie, ale jest ona kompletnie niewa?na. Tak?e ka?dy ma prawo pisa?, a warn zostanie przyznany dopiero po niezgodno?ci z regulaminem dzia?u, regulamin Damiego nie ma nic do rzeczy...

Back
Do góry Bottom