• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Daniel36 powr?t!

Status
Zamknięty.

Daniel36

Active User
Liczba reakcji
3
Witam. Kiedy? prezentowa?em wam moje kiepskie dzie?a z pixelartu. Teraz poka?? wam co zrobi?em po podszkoleniu si?. Te grafiki wyl?duj? na Furiserver RPG reaktywacja.
ZAKAZ KOPIOWANIA

Odp: Daniel36 powr?t!

Niestety prace s? s?abe, widac, ?e jeste? pocz?tkuj?cy i nie znasz podstaw.
S?abo idzie Ci lineart, prace s? zbyt proste i kwadratowe, tak samo te? z cieniowaniem - s?abo, powiniene? troch? mieszac kolory i bardziej urozmaicac swoje prace.

Tak, czy inaczej ?ycz? powodzenia, bo wiem, ?e pixelart to nie jest ?atwa rzecz.

//Ta cz??? postu jest zb?dna ~Eturl

Krzysieq
Cieniowanie jest ale s?abe. Przeczyta?em poradnik o cieniowaniu i bior? si? do roboty. Teraz tylko poradnik o linearcie i jak robi? z?o?one prace ;D.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

S?abe!
Czytaj poradniki np. m?j w dziale propozycje!
Ogl?daj prace innych i realowe sprity!
Plus dla ciebie, ?e jeste? odwa?ny i wstawiasz swoje prace!

btw. r?b to co sobie wyobra?asz (ale wyobra? to sobie szczeg??owo , a nie og?lny zarys)

bez urazy ale moja pierwsza katana mi wysz?a lepiej ni? te obrazki bo co to jest to nr 1 ? podpiszesz? trudno si? domy?le? bez urazy na 2/10 ale jeste? pocz?tkuj?cy czytaj wi?cej poradnik?w i gites ty si? masz fajnie ja nie moge nic doda? do ots bo Dat edytor mi nie dzia?a XD

Szczerze m?wi?c m?wicie wszyscy ?e praca s?aba a na 150% nie potrafiliby?cie zrobi? podobnych a nawet ?adniejszych. Jak dla mnie kwadratowe te itemy chyba dla jaki? ludzik?w lego no ale mo?e by? xd

Twoje bazgro?y, niestety, ale do gry si? nie nadaj?. Nie radz? ich do OT'sa wstawia?, bo upokorzy go to ca?kowicie...

Nie oceniam, bo wiem, ?e ledwo zrobi? lepsze, a pixel-art nie jest prosty. ;))

Regards,
Reaper

Tak czytam wypowiedzi niekt?rych u?ytkownik?w i si? wypowiadaj? ?e prace s? s?abe. Mo?e i s? ale zr?bcie lepsze, pewnie wi?kszo?? z was by ukrad?a ze starych temat?w co nieco.

Topic: Prace s? jednak s?abe, wygl?daj? jak w tibi 6.0. Starasz si? ale wida? ?e nic a nic poradnik?w nie czytasz ani nie ogl?dasz prac innych u?ytkownik?w. Gdyby? troch? zpapugow?? to by? ?adnie rysowa? w tym paincie. Popraw swojego skilla i b?dzie dobrze, chodzi mi o lineart i cieniowanie co jest tutaj najwa?niejsze.

Regards

Nie b?d? s?odzi? ;d Prace s? na tak niskim poziomie, ?e o ma?o nie spad?em z krzes?a ze ?miechu :D Takich radz? nigdzie nie wstawia?, bo to b?dzie Epic Fail..
Mimo wszystko jedyna rzecz jaka jest bardzo dobra to mi?kko?? cieniowania w 1, 4 i mo?e w 5 obrazku. Niestety to jest za ma?o.. Radz? poczyta? poradniki i si? podszkoli? ;)
Bez oceny.

Status
Zamknięty.
Do góry