What's new

Darmowa Domena.pl

Status
Not open for further replies.

Seya

Senior User
Reaction score
83
Siema!
Mo?e komu? si? to przyda ,znam stronk? na kt?rej mo?ecie sobie wyrobi? za darmo domen?.pl :p
DARMOWA DOMENA na rok czasu!!!!

w 100% dzia?a ,sam ostatnio zak?ada?em now? domene :p

jak z?y dzia? to prosz? o przeniesienie :p

HateThisSite

Advanced User
Reaction score
55
Odp: Darmowa Domena.pl

Jak masz wykupiony u nich hosting...
Je?eli bez hostingu, to na pewno bd musia? zap?aci? za nast?pny rok i to mo?e nawet wi?cej.

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Na home.pl jest aktualnie promocja gdzie mo?na kupi? jedn? darmow? domen?, po roku oczywi?cie nie trzeba przed?u?a?, je?li chcesz przed?u?y? p?acisz co? oko?o 100z?.

Og?lnie na "az", wg. mnie te? nie ma obowi?zku przed?u?ania.

Cynna

Senior User
Reaction score
107

Na home.pl jest aktualnie promocja gdzie mo?na kupi? jedn? darmow? domen?, po roku oczywi?cie nie trzeba przed?u?a?, je?li chcesz przed?u?y? p?acisz co? oko?o 100z?.
Og?lnie na "az", wg. mnie te? nie ma obowi?zku przed?u?ania.

Na home na bank jest opcja bez przed?u?ania po roku?

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Na home na bank jest opcja bez przed?u?ania po roku?

Home jak i inne tego typu serwisy to tylko taka jakby firma kt?ra wykupuje domeny od tych co je posiadaj? ; d Serwisy te nie mog? sobie narzuci? obowi?zku przed?u?ania domeny, a jest przyj?te ?e domeny nie musz? by? przed?u?ane po roku.

Og?lnie kupi?em ju? z 2 domeny, oraz mia?em 1 darmow?, po roku przysz?o mi tylko powiadomienie ?e domena wygasa i jak chce przed?u?y? to mam zap?aci?. Nie zap?aci?em i nic si? jako? nie sta?o dalej siedz? na tym SB :(

Niedawno znowu z promocji home.pl bra?em darmow? domen? :)

Og?lnie na home jest pomoc 24, gdzie rozmawiasz z typem jakim? (specjalist?) piszesz mu czy trzeba przed?u?a?, ten napisze ci nie, robisz screena i jakby jaki? cud si? zdarzy? ?eby ci kazali przed?u?a? to masz dow?d...

Ale gwarantuje ci? ?e nie ma obowi?zku przed?u?ania domeny.

Status
Not open for further replies.