What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Darmowe Boty 8.4-8.57 [Elf bot, bot ng]

Stelmach

Senior User
Reaction score
99
Witam Wszystkich
Oczywi?cie wielu z was mnie pami?ta ju? bo mia?em temat o NG i Elf bocie tylko ?e w tamtym temacie dawa?em wszystko za free: http://tibia.net.pl/inne/134588-tibia-botng-key-na-8-42-free.html (du?o pozytyw?w)
Oraz mia?em te? temat ?e sprzedaje boty: http://tibia.net.pl/inne/213152-full-boty-8-4-8-53-tanio-sms.html (du?o pozytyw?w)
Ale teraz Daje ZA DARMO!!!
Uwaga
Je?li chcesz innego bota np: MageBot, to wystarczy ?e napiszesz w temacie lub na GG a ja postaram si? zrobi? Full Version!
Mam Full NG od tibi 8.4 do tibi 8.57!
Z Elf Botem jest tak samo czyli od tibi 8.4 do tibi 8.57!

Ma?y FaQ:
1. Full boty s? w 100% czyste, skan do??czony jest do plik?w.
2. To nie s? crack, to jest poprostu Full Bot NG lub Elf.
3. Prosz? nie pisa? "o ?al oszuka? mnie" je?li nawet nie napisa?e? do mnie na GG.
4. Nie pisa? o "?al pewnie pliki s? z keloggerami, nie polecam go".
5. A przede wszystkim nie pisa? ?e To jest CRACK.
@ps piszcie na gg najlepiej tak:
Wz?r
Siema/cze?c/elo tutaj 'nick jaki macie' z tibia.net.pl chcia?bym elf bota pod tibie 8.57, z g?ry dzi?ki.

Moje GG: 13845019 (Prosz? pisa? nawet jak niedost?pny).

Marcinoos66

Senior User
Reaction score
97
Odp: Darmowe Boty 8.4-8.57 [Elf bot, bot ng]

Nie napisa?e? o pro?by ale prosz? o elfa i ng pod najnowsza Tibie jak mo?na, je?eli nie to samego ng. Kupowa?em od Ciebie ju? boty albo dostawa?em za free, i jeste? na 100% uczciwy.

Shadok

Advanced User
Reaction score
65

Hiho!!
Chcialbym elfbota pod 8.57 :D
Jesli mgolbys napisz mi na prv albo gg 3672015
Zobaczymy! ;D
Ja od ciebie 8.54 dostalem i bylo good!
Ciekawe czy 8.57 tez bedzie chodzic bo wlasnie poszukuje i nie moge znalesc ;d

Regards,
Shadok

tygrysmen

New User
Reaction score
0

Zero wirus?w, wszystko pi?knie dzia?a. Dzi?ki :D

Stelmach

Senior User
Reaction score
99

@Marcinoos66 - wys?any :)

@Shadok - dzi? wys?any : ]

=Refesh= - Je?li kto? ch?tny pisa? na GG: 13845019 - pisa? nawet jak niedost?pny : ] prosz? pisa? jakiego bota pod jaka tibie i nick z forum :)

@down

je?li masz zamiar nabija? posty to nie w tym temacie ^_^ wi?c powiem kr?tko Spier...

Last edited:

Porah

Active User
Reaction score
1

ja bym mu nie wierzyl to stary oszust wykiwal juz niejednego na tibia.net.pl

szulzek123

Active User
Reaction score
7

Witam. Chcia?bym Elf Bot 8.57 :D Dzi?kuje

Kuzara123

Advanced User
Reaction score
8

Poprosze o ElfaBota pod Tibie 8.57.
W razie czego mozesz napisac na GG: 4611251.

szulzek123

Active User
Reaction score
7

chcialem zakupic elfbota 8.57 lecz koles wogole nie odpisuje.. kazal mi sie zarejestrowac na jakiejs stronce gdy to zorbilem nic nie odpisuje...

Kuzara123

Advanced User
Reaction score
8

Chlopie... Wlasnie udowodniles ze jestes niczym :)
To takie male wytlumaczenie co ten uzytkownik robi. Pierw wysyla linka aby naiwniak zarejestrowal sie na peoplestring. Dzieki temu Stelmach dostaje jakies tam punkty. Ogolnie dzieki temu Stelmach sobie na tym przyrabia. No jeszcze to sie da przezyc gdyby to co ten uzytkownik oferuje bylo prawda. Ale prawda jest taka iz ten uzytkownik wysyla linka do CRACKA -.- Tak! Wysyla 3 linki w tym 1 to poradnik "jak scrackowac elfa". Nie polecam tego uzytkownika. Zakladal juz wielokrotnie konta aby robic takie cyrki z tego kazde zostalo zbanowane. Nawet sam podal linka do takiego tematu. Odradzam wspolpracy z tym uzytkownikiem.
@Stelmach
Jestem ciekaw jak sie teraz wybronisz. Zaprzeczysz? Moze napiszesz "Ten uzytkownik do mnie nawet nie pisal!" <-- To prawda :) Pisal do Stelmacha moj RL - szulzek123. Czekam na Twoj argument (jak to zawsze podajesz) ktory udowodni iz to ja jestem klamca. Pamietaj - im bardziej bedziesz dzialal przeciwko mnie tym bardziej Cie pograze.

@ Dostalem upomnienie za bezpodstawne oskarzenie. No to wrzucam zdjecie archiwum z rozmowym z tym uzytkownikiem.
<-- Zdjecie w ktorym uzytkownik Stelmach wymaga rejestracji na podanej stronie
<-- Tutaj zdjecie w ktorym uzytkownik Stelmach wysyla po prostu te 3 linki w ktorych jest poradnik "Jak scrackowac elfa..."
Cos jeszcze? Uwazam iz dowody sa wystarczajace. Dlatego nastepnym razem przed upomnieniem wystarczy napisac "Daj jakies zdjecia" lub cos w tym stylu a nie od razu przyznawac upomnienia i zablokowac tym samym odbior prywatnych wiadomosci.
Notka moderatorska:
Trzeba by?o odrazu da? te ss... temat do kosza

Last edited by a moderator:

PatrOOL

New User
Reaction score
0

Siemka potrzebuje elfa b?dz ng pod 8.57 !! Bardzo prosze o kontakt kiedy moglbys mi go podeslac

Stelmach

Senior User
Reaction score
99

chcialem zakupic elfbota 8.57 lecz koles wogole nie odpisuje.. kazal mi sie zarejestrowac na jakiejs stronce gdy to zorbilem nic nie odpisuje...

ale po kija wy wg takie co? piszecie? ?e kaza?em si? gdzie? rejestrowa?... daje normalnie za free i nic od was nie wymagam : )

co do tych ss'?w to mog? ci zrobi? ss'a jak admin do mnie pisze ze da mi admina za rejestracje na stronie - ss oczywiscie fake .... wi?c pzdr dla ciebie.