• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

DBNS - silnik+acc

fabian766

Active User
Liczba reakcji
17
Witam mam dla was nic innego jak silnik do sci?gniecia - Dragon Ball New Story.
Poniewa? nie mam klienta do owego serwer wrzucam sam? date/source i acc makera.
Dla tych co mysl? ze sci?gn? silnik i se go uruchomi? - nie wrzucam przekompilowanej binarki w paczce wi?c musicie sami sobie skompilowa?.
Dla tych kt?rzy mysl? o tym ze ten silnik to jakie? cudo itp. ot?? w tym silniku jest tyle bug?w ze nawet nie ma sensu ich naprawia?, a scrashowa? go idzie w ka?dej chwili.
Prosz? o nie pisanie na priv w sprawie silnika/klienta bo i tak nie odpisze.

Download:
Skan:

Jak wida? na skanie co? tam wykry?o ale poniewa? nie ma ?adnej binarki w paczce prawdopodobnie jest to jakis skrypt .php z g?siora.

Odp: DBNS - silnik+acc

Mog?e? logi usun?? bo by?aby mniejsza waga plik?w, ale no nic. Ta wersja tego silnika jest lepsza, backdoory zostawione ale ots jest do?? dobry, nie jest to "najlepsza" edycja dbnsa ale jest to reve, czyli dalej warte uwagi.
Dziwie si? ?e to udost?pni?e?, bo ten silnik w por?wnaniu tego od ?wirusa jest porz?dny z accem i w og?le, ale no c??. Tw?j wyb?r. :)

Przyda?by si? client do tego :)

Posiadam owy klient do tego czego? ale czekam a? kolega mi skompiluje src i spr?buj? to uruchomi? jak b?dzie wszystko dzia?a? to pousuwam bugi i zrobi? reupload z klientem.

Wysztko dzia?a mog?e? stawi? swoj? wersj? bo to syf arkama :)

az skomentuje bo unban XD
konto fabian766 to stare konto brata jakuba czyt. saiyan kinga chyba aka madao. W sumie dobrze ze ktos ten silnik wrzucil do neta bo musialem wtedy pofixowac sporo crash bugow. Anyway, nikomu nie polecam korzystac bo jak jest napisane ta wersja to crap.
Sklejka starego violenta z probami robienia niewiadomo czego. Duzo lepiej od zera machnac na 1.2 cos. Mniej problemow, wiecej mozliwosci.

Do góry