shadow3645
Advanced User
- Reaction score
- 15
A mam pytanie. Co zrobi? aby m?j g?os nie by? taki st?umiony. Jak to m?wi? kumple - Same bassy.Teraz radz? Ci ogarn?? powoli CEP'a(Cool Edit Pro 2). Bo masz naprawd? s?aby master. Po drugie pierdol otoczenie i nagrywaj dalej. Ka?dy ma w?asne flow, nagrywaj tak jak Ci si? podoba i tak jak potrafisz. Tw?j styl - Tw?j rap. Uwolnij sw?j g?os. Nagrywasz st?umionym g?osem, przez co wychodzi Ci lekka chujnia. Jak tak dalej p?jdzie to przebijesz mnie i zajdziesz dalej : ).
edit.
Jeszcze jedna rada. Zacznij nagrywa? po 4 wersy. Zobaczysz, ?e b?dzie sz?o Ci lepiej, bo b?dziesz mia? czas na z?apanie oddechu : ).
VNM said:pisze: nie dawajcie rapu online
dop?ki rymy dobre nie beda stanowi?y tu rutyny
inaczej zrobicie sobie jaki? z dupy image
nawet nie odpisz? "dzieki" te sukinsyny
blablablablablaTypowym hejterem, kt?ry g?wno potrafi, a przez kabel dostaje +100 do odwagi. Wiesz co? Wypierdalaj, bo z ?alem mi si? patrzy na Tw?j nick i Twoje odpowiedzi, kt?re s? tyle warte co g?wno wielb??da na pustyni.
Zmie? mikrofon, potrenuj na nim wej?cia na bit. Wy?wicz sobie jakie? flow, a potem p?jdzie z g?rki. Pami?taj, ?e wszystko przychodzi po praktyce, pierw ?wiczenia.
Dzi?ki ;] Jak tylko b?dzie flota to si? kupi ;]Typowym hejterem, kt?ry g?wno potrafi, a przez kabel dostaje +100 do odwagi. Wiesz co? Wypierdalaj, bo z ?alem mi si? patrzy na Tw?j nick i Twoje odpowiedzi, kt?re s? tyle warte co g?wno wielb??da na pustyni.
Zmie? mikrofon, potrenuj na nim wej?cia na bit. Wy?wicz sobie jakie? flow, a potem p?jdzie z g?rki. Pami?taj, ?e wszystko przychodzi po praktyce, pierw ?wiczenia.