What's new

Dejfid - Rap

Status
Not open for further replies.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15
Yo. To m?j pierwszy kawa?ek. Nie mam na razie mikrofonu ani w og?le nic profesjonalnego. Ale jest ju? w drodze ; D. Sorki za jako??. I powiedzcie nad czym najpierw mam ?wiczy?. Nagrywa?em na programie WavePad Sound Editor. Nad masteringiem w og?le si? nie znam i mam wad? wymowy. Dobra wystarczy czytania. S?uchajcie ;D

Jak nie b?dzie dzia?a? prosz? pobra?.

FluosMC

Active User
Reaction score
7
Odp: Dejfid - Rap

Wokal za cicho, flow za s?abe, tekst w miare dobry. Powiedz mi co do za bit, bo jaki? znany, ale nie kojarz?. ?wicz, ?wicz - props!
Pozdro!

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Dzi?ki ziomek ;D Bit od Dj Matheo ^^

Virtelio

Senior User
Reaction score
126

Flow tragiczne xd. Troch? ?ycia bracie w tych trackach! Nie ?piewaj refren?w, najlepiej nie nawijaj ich. Tekstowo to tylko niedu?o zrozumia?em. Fluos ma gorsz? wad?:D Ale si? teraz wyskillowa?, ?e nie zwracam na to uwagi. Trenuj. Propsy od Ariana na start.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Dzi?ki ziomek ;D Ale nie zrozumia?em o co chodzi z refrenami

Ravegon2

User
Reaction score
1

@Virtelio
Propsy od Ariana to kpina.

#top
Popracuj ziomek troszk? nad flow, tekst jest ca?kiem niez?y, my?l? ?e jak ogarniesz flow, to b?d? ca?kiem fajne nagrywki. Propsy od Ravegona. ;]

Virtelio

Senior User
Reaction score
126

@UP
Obetnij w?osy, bo Ci si? wszy l?gn?. Btw. Archi ma czyste dupsko? Wyliza?e? do ko?ca?
@Topic
Nie nawijaj w og?le na pocz?tku refren?w. Only zwroty. Tutaj stara?e? si? ?piewa? i wysz?o Ci s?abo...

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Dzi?ki Ravegon. Du?o ?wicz?. Chcia?bym by? kiedy? cho? tak dobry jak Fluos hehehe.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Virtelio. Zauwa?y?em, ?e co? nie pyk?o. Hehe :D. Michu dzi?ki. My?la?em, ?e mnie b?dziesz hejtowa?. Ale si? myli?em. Dzi?ki jeszcze raz. :)

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Ej. Ch?opaki. Takie sprawy za?atwia? na pw. Tu oceniamy m?j track :D Jutro mo?e b?dzie nast?pny :) Jak kto? mi pomo?e z mikro.

Status
Not open for further replies.