Golotalolek
Advanced User
- Liczba reakcji
- 1
Odp: Demona World NOWY OTS!! Real Map(Full+New Island) PVP 24/7 0 lags
Witam Wszystkich Graczy!
Chcia?bym wprowadzi? kilka zmian w grze ale najpierw chce zapyta? graczy co o tym s?dz?, poniewa? nasz ots jest dla was nie dla mnie tworzymy go razem jako spo?eczno??
.
Chcia?bym wprowadzi? mi?dzy innymi vip access nowe potwory czy nowe profesje lecz to zale?y wszystko od Was!
Wszystkie informacje oraz Ankiete do wypelnienia znajdziecie pod adresem:
Teraz ma?a pro?ba do wszystkich graczy. Rozda?em kilka GM, CM by mogli pomaga? ludziom i prosze Was graczy o to by?cie pomogli promowa? Ots. To nie trudne, ustaw w opisie gg/aqq link do naszego otsa zapros przyjaciol znajomych stw?rz temat na forum tibijskim zapromuj otsa!
Teraz Konkurs!
Wiem jak kochacie PvP walki wojny itp. Od jakiego? czasu mo?ecie zauwa?y? i? robie w thais najazdy by?cie mogli si? zabawi?. A teraz Ma?y konkurs!
Gildia ktora wygra wojne przekraczaj?c 1000 zabitych graczy dostanie po 300 pkt ka?dy cz?onek dru?yny. Ale musi by? zrobiony guild war z konkretn? guild. Chcia?bym te? by walki nie odbywa?y sie w miescie Thais, gdy? przez przypadek mo?e zgin?? niewinny cz?owiek.
Top Fragger Kt?ry zabije wi?cej ni? 200 ludzi wrogiej guild Dostanie 600 Pkt
A teraz 2 konkurs. Konkurs na najlepsze Tutoriale.
Tutorial to przewodnik w kt?rym macie zamieszcza? np jak zacz?? najszybciej gre danej profesji czy jak wykona? questy, opis nowych potwor?w czy item?w. Co chcecie zwiazane z Tibi?!
Do zgarni?cia Pozycje GameMastera(Nie b?jcie si? bedzie to pozycja kt?ra nie zagrozi innym graczom nie bedzie posiada?a mo?liwo?ci tworzenia items czy dodawania lvl ani banowania! Bedzie to pomocnik Ots). Formy jakie b?dziemy bra? pod uwag?.
-Prezentacja w postaci filmu wrzucona na Youtube.com
-Opis ze zdj?ciami itp.
Wszystkie prace prosze sklada? na naszym forum pod adresem:
To by by?o jak narazie na tyle prosze si? wypowiada? na ten temat na forum sk?ada? nowe propozycje itd
Pozdrawiam i ?ycz? mi?ej Gry.
Witam Wszystkich Graczy!
Chcia?bym wprowadzi? kilka zmian w grze ale najpierw chce zapyta? graczy co o tym s?dz?, poniewa? nasz ots jest dla was nie dla mnie tworzymy go razem jako spo?eczno??

Chcia?bym wprowadzi? mi?dzy innymi vip access nowe potwory czy nowe profesje lecz to zale?y wszystko od Was!
Wszystkie informacje oraz Ankiete do wypelnienia znajdziecie pod adresem:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
.Teraz ma?a pro?ba do wszystkich graczy. Rozda?em kilka GM, CM by mogli pomaga? ludziom i prosze Was graczy o to by?cie pomogli promowa? Ots. To nie trudne, ustaw w opisie gg/aqq link do naszego otsa zapros przyjaciol znajomych stw?rz temat na forum tibijskim zapromuj otsa!
Teraz Konkurs!
Wiem jak kochacie PvP walki wojny itp. Od jakiego? czasu mo?ecie zauwa?y? i? robie w thais najazdy by?cie mogli si? zabawi?. A teraz Ma?y konkurs!
Gildia ktora wygra wojne przekraczaj?c 1000 zabitych graczy dostanie po 300 pkt ka?dy cz?onek dru?yny. Ale musi by? zrobiony guild war z konkretn? guild. Chcia?bym te? by walki nie odbywa?y sie w miescie Thais, gdy? przez przypadek mo?e zgin?? niewinny cz?owiek.
Top Fragger Kt?ry zabije wi?cej ni? 200 ludzi wrogiej guild Dostanie 600 Pkt
A teraz 2 konkurs. Konkurs na najlepsze Tutoriale.
Tutorial to przewodnik w kt?rym macie zamieszcza? np jak zacz?? najszybciej gre danej profesji czy jak wykona? questy, opis nowych potwor?w czy item?w. Co chcecie zwiazane z Tibi?!
Do zgarni?cia Pozycje GameMastera(Nie b?jcie si? bedzie to pozycja kt?ra nie zagrozi innym graczom nie bedzie posiada?a mo?liwo?ci tworzenia items czy dodawania lvl ani banowania! Bedzie to pomocnik Ots). Formy jakie b?dziemy bra? pod uwag?.
-Prezentacja w postaci filmu wrzucona na Youtube.com
-Opis ze zdj?ciami itp.
Wszystkie prace prosze sklada? na naszym forum pod adresem:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
To by by?o jak narazie na tyle prosze si? wypowiada? na ten temat na forum sk?ada? nowe propozycje itd
Pozdrawiam i ?ycz? mi?ej Gry.