What's new

Demony

Status
Not open for further replies.

rafioza xD

Active User
Reaction score
2
Siema jestem pocz?tkuj?cym mapperem (wiec prosz? o wyrozumia?o??)i oto jedna moja praca expowisko na demonach.Na g?rze jest Margoht i Gazbaran. Oto scirenki :
D?? :
demony1.png

G?ra :
demony2.png

Oceniajcie xD x)

mandyyy

Active User
Reaction score
4
Odp: Demony

Kurw* co to jest!wypisze ci b??d
1 ss
1.w pobli?u lawy trawa nie ma prawa rosn??
2.go?ciu...?adnych szczegu??w ani niczego.tylko pare demc?w ?ciany background i tyle.
3.powiedz mi co robi ten zamurowany demon?
4.zjecha?e? to z tym void-em.ta lawa nagle znika,a pojawia sie void.
5.no prosze ja ciebie kwadraty sie k?aniaj?
6.takimi chudymi korytarzami nie da sie i??.
7.2 bossy w jednym miejscu!!!lol...
8.ale? nasra? tymi drzwiami
9.te spiralne schody jako? tak dziwnie wygl?daj?.
10.po co te drzwi skoro i tak nie ma drogi do tego "expa"????
go?ciu...a? 10 b??d?w.
ocena mo?e by? tylko 1.
0/10 bo praca nie jest wystarczaj?co dobra nawet na marne 1.
gdyby? da? pare szczegu??w,albo trawe by? zmieni? na ground to by by?o ok.ale TRAWA KO?O LAWY!!!!!!

a poczekaj na Thrak-a.on ci da tak? krytyke ?e sie posrasz jak to przeczytasz...

Last edited:

Avrellius

Senior User
Reaction score
41

O bo?e, co to jest? o_O
To najbrzydsza mapa jak? widzia?em...

Kwadratowo, bez natury, ?le podobierane elementy. Totalne dno:down:

Ocena: 0/10

SwordFish

Sekretarz
Reaction score
51

@up2x
Siema jestem pocz?tkuj?cym mapperem (wiec prosz? o wyrozumia?o??)

Omg, B?g Ci? opu?ci? ? Umiesz czyta? ? Bo mi si? nie wydaje.
On pisz?, ?e jest pocz?tkuj?cym, a Ty go wyzywasz jak by mia? pora?enie m?zgowe. Je?eli jeste? taki inteligenty to zapraszam na pojedynek ( Pw kozaku ).

Mapa jak mapa - jest s?aba. Musisz jeszcze du?o popracowa?.

Szczeg??y, takie jak k?pki trawy, kamyczki. Dam Ci 2/10 bo jestem wyrozumia?y, olej tego cz?owieka mandyyy. B?d? m?drzejszy.

@Avrellius
Ty te? kur%% czyta? nie umiesz ? Pisze ch?opak, ?e jest pocz?tkuj?cy.

Biellu

User
Reaction score
0

No ten demon w ?cianie is the best , og?lnie to 1/10 ;p

Hulala

Senior User
Reaction score
37

Bardzo s?abo oj bardzo. Taki "exp" nie da?bym nawet do OTS Fun bo to a? wstyd.. Mapa ma wiele b??d?w. Brak jakich kolwiek dodatk?w. Powiniene? zaj?? si? czym? innym bo nawet m?j 5 letni brat robi to lepiej.
Ocena:
-2/10

Choxorz

Advanced User
Reaction score
4

wymie? traw? na czarne kafelki, poszerz korytarze, ZMIE? ?CIANY, zr?b tylko jedne drzwi i mo?e jaki? que?cick? :p

1/10

FerN

Senior User
Reaction score
24

To jest dzia? showroom - tu si? mo?na pochwali? swoj? prac?, chyba, ?e ty tak w?a?nie chcia?e? ;P
Nie b?d? ocenia? tej pracy, chyba wiadomo nawet dla czego, wi?c lepiej mniej stres?w dla Ciebie ;p Ale rozumiem Ci?, ja te? tak mapowa?em, ale wtedy u?ywa?em sme.
Poczytaj ton? poradnik?w, popracuj troch? i jak b?dzie wida? rezultaty, wtedy wr?? =)

Ivex

Active User
Reaction score
2

Na te pierwsz? prace nie mog?em patrze?, przerobione jest lepsze ale nie ma tam ?adnych szczeg???w, praca ma?o poci?gaj?ca i og?lnie fatalnie wykonana, maperem nie zostaniesz, lecz nie martw si? z czym? Ci si? na pewno uda. :)
?ycz? powodzenia w innych `zawodach`x)
Pozdrawiam,
Ivex!

Lukopio

User
Reaction score
0

Troch? si? nie postara?e? nie b?d? pisa? ju? co ja bym doda? a co usun?? (no chyba ?e interesuje Ci? moje sugestie na temat twojego projektu to napisz mi wiadomo??) Nie przejmuj si? ocenami innych u?ytkownik?w ka?dy kiedy? zaczyna? po prostu r?b kolejne mapki a? dojdziesz do perfekcji:up:!Moja ocena to 3/6

B

Budzik

Guest

Odniesienie do pierwszych screen?w: S?abo, trawa i lawa obok siebie bardzo si? ze sob? gryz? i w og?le nie wygl?da to naturalnie(Jak to okre?li? mandyyy: "w pobli?u lawy trawa nie ma prawa rosn??"). Ten labirynt nie pasuje troch? do demon?w, trzeba by?o zrobi? jakie? podziemia i demony na otwartej przestrzeni, a nie w budynku. A? 2 bosy obok siebie, jedyne do czego to pasuje to ots exp 9999x+. 0 jakichkolwiek szczeg???w, no chocia?, szczeg??y w takim pomieszczeniu, no ci??ko by by?o, dajmy na to z drzewami(chocia? nawet to do tego klimatu nie pasuje), czy kamieniami, po prostu by si? nie da?o przej??. Niby szczeg??, ale za du?o tych drzwi, mo?na by by?o da? jedne, no dwa max, na pewno by lepiej to wygl?da?o. Schody trzeba by?o da? zwyczajne, bo tak?e to niezbyt dobrze wygl?da.
Czy Ty przygl?daj?c si? tej mapce nie zauwa?y?e?, ?e nie jest ona zbytnio dobra? Por?wnaj sobie je do innych o podobnej tematyce i nie widzisz r??nicy? Nie licz tylko i wy??cznie na komentarze innych, spr?buj sam znale?? co? co wymaga poprawy. Nie twierdz?, ?e masz ko?czy? z maperstwem, tylko bardziej si? przy???.

Odno?nie drugiego screena: Ju? lepiej, nawet du?o, pod?o?e w miar? pasuje do lawy i to sprawia, ?e og?lny klimat mapy jest ju? lepszy. Poza tym doda?e? fire fieldy, tak?e dobrze, ?e postara?e? si? o jakiekolwiek szczeg??y. No i usun??e? te schody i z tego co widz? g?r? usun??e?, czyli bos?w tak?e nie ma(co te? jest dobre). Dalej to pomieszczenie ma posta? labiryntu, ale przy tym pod?o?u nie wygl?da to ju? a? tak tragicznie. Og?lnie jest lepiej, jednak brakuje mn?stwa rzeczy. Zamiast poprawia? t? map?, mo?e zr?b now??

Pami?taj nie poddawaj si?, popracuj czasem troch? d?u?ej nad map?, poczytaj tak?e tutoriale maperskie(znajdziesz je m.in. tutaj: Mapping - Tibia.net.pl)

Jogi88

Misiek ; x
Reaction score
85

epicFAIL.jpg

Nic ju? wi?ce, nie powiemm.. Po prostu dnO

1/10 za ch?ci ...

kaszub9991

Advanced User
Reaction score
3

Co za g?upki, pewnie to jego 1 mapa i powiedzial zyby byc wyrozumialym.
6/10

Gally

Active User
Reaction score
5

Dok?adnie. Dla mnie drugi screen sie podoba bo to labirynt. Takie co? nie raz wyst?puje na serverach a wy mu dogryzacie. Jeszcze jakies kamyczki i pajeczyny by sie przydaly.

misq011

Advanced User
Reaction score
17

S?abo kwadratowo zero border?w.
bardzo mi sie nie podoba
2/10 za zrobienie :p
Pozdro MisQ ;D

Secur

Active User
Reaction score
18

O m?j Bo?e !
Co to ma by??
Niedo?? ,?e kwadraciak to jeszcze wygl?da to jakby tatry by?y nad morzem...Nie my?lisz?U?yj tego swojego orzeszka.Kompletny syf i dno...Takie mapy robione s? przez dzieci neo dla noob ots z expem 999... -10/10...
NIE LICZ NA LEPSZE OPINIE

Agrox

New User
Reaction score
0

pomysl na expowisko dobry tylko sa takie bledy jak juz duzo up wymienialo
Kwadratowa mapa
Trawa kolo lawy
demony w scianie xD

Natrios

Advanced User
Reaction score
13

Mapa denna, oczywi?cie jestem wyrozumia?y lecz robi?c temat m?g? bardziej pomy?le?.
2/10 - ten jeden na zach?te,ten drugi za wyrozumia?o??,PoZdRo!:D

Status
Not open for further replies.