• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

DevLord vs. Geza

DevLord vs. Geza

Votes: 0 0,0%

Votes: 5 38,5%
  • a:2:{i:16269;a:5:{s:12:"polloptionid";i:16269;s:6:"nodeid";s:7:"2442355";s:5:"title";s:2:"#1";s:5:"v

• a:2:{i:23460;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23460;s:6:"nodeid";s:7:"2442355";s:5:"title";s:2:"#1";s:5:"v

Votes: 8 61,5%

• Total voters
    13
Status
Zamknięty.

DevLord

Senior User
Tematyka: X-Men
Wymiary: 350x150 (max)

#1.
sygaxmentnp.png

#2.
magneto.png

G?osowanie potrwa do 10 g?os?w. Ankieta jest tylko dodatkiem, wi?c g?osy b?d? liczone z post?w.

Our partners and their custom servers:

Odp: DevLord vs. Geza

Wyb?r ci??ki... Ale praca numer 1 przypad?? mi bardziej do gustu. Jako? kolorystyka lepsza.

Praca numer Jeden!!!

Trudny wyb?r, ale nie pasuje mi ten napis w jedynce, wi?c wybieram dw?jk? jest ona wykonana ciekawym stylem nie wali po oczach, czego chcie? wi?cej, g?os na dw?jk?.

Od razu wiadomo, kt?ra praca jest kogo. Nie b?d? g?osowa? po znajomo?ci, zag?osuj? uczciwie, tak wi?c praca nr. 2, wydaj? mi si? lepiej dopracowana, ten napis jak Don Wakeful'owi, tak i mi nie pasuj?. Kolorystyka w dw?jce jest dobrze dobrana.

2.

bardzo trudny wyb?r ale ostatecznie wybieram Wolverina czy jak on tam poniewa? ma fajne pr?dy na ramieniu fajnie to wygl?da

G?osuj? na prac? z numerem jeden. Lepiej wykonana, zastosowane zosta?y ciekawsze efekty, do tego dobrze dobrane kolory.

Wyb?r dosy? trudny, ale pracki jak na takich grafik?w jak Wy kiepskie. G?osuje na prac? numer dwa, jest lepiej wtopiony render, ?adniejszy napis i w og?le bardziej estetyczna, ?adne kolorki, w pracy numer jeden podoba mi si? pomys?.

Ale ani jedna, ani druga, nie jest jako? szczeg?lnie lepsza czy ?adniejsza.

G?os na dw?jk?.

Pozdrawiam.

Mega znawc? grafiki nie jestem, wi?c ocenie to po prostu jak to widz? ; d Obie prace mi si? podobaj?, fajne kolory i efekty, ?adne t?a, ale bardziej podoba mi si? praca numer 2 - bardziej mi si? podoba kolorystyka.

Druga praca jest lepiej wkomponowana. Mimo braku udziwnie? - jak to wida? na pracy pierwszej jest porz?dniejsza. Obie prace maj? bardzo s?aby poziom. Nie ma si? co dziwi?, ?e walka na takim poziomie nie jest zbyt ekscytuj?ca i trudno wybra?- kto co? umie lepiej.
Popracujcie nad technik? i konceptem.

Jako, ?e nikt ju? nie chce g?osowa? postanowi?em zako?czy? ju? to g?osowanie.

Wynik : 7-8

Winner: (ja) DevLord

Mo?na ju? zamkn?? temat.

//DevLord +3 do rankingu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom